Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-01@15:25:35 GMT

جلسه هیئت دولت به ریاست رئیس جمهور

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۶۸۵۶

دولت مصوبه مربوط به حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی موضوع فعالیت‏ های کشاورزی را اصلاح کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، هیئت دولت در جلسه عصر یکشنبه به ریاست رئیس جمهور، به منظور تسریع در صدور اسناد تفکیکی در جهت بهبود تولیدات کشاورزی، تسهیل شرایط تأمین سرمایه و رفع موانع اداری برای بهبود فضای کسب و کار، با اصلاح مصوبه مربوط به حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی موضوع فعالیت های کشاورزی موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر این اساس، صدور اسناد تفکیکی اجرای طرح های کشاورزی اعم از گلخانه، دامداری، مرغداری، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه ها و واحدهای صنایع تبدیلی، تکمیلی و غذایی کشاورزی که تاکنون قبل از بهره برداری از طرح متوقف شده بود، با تأیید وزارت جهاد کشاورزی و پس از اجرای حداقل 30 درصد طرح مجاز شد.     آیین نامه اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی اصلاح شد دولت با هدف ارتقای کیفیت شغلی تولیدکنندگان و بهره برداران خرد و کلان حوزه کشاورزی و نیز ساماندهی بهتر و مؤثرتر فعالیت‏های شاغلین بخش کشاورزی از طریق شکل‏گیری نظام حرفه‏ای مستقل، آیین نامه اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی را اصلاح کرد.  لزوم جلب مشارکت مردم به حضور در عرصه کشاورزی، ضرورت ایجاد تشکل مردمی فراگیر و قدرتمند برای مدیریت بخش کشاورزی و رفع موانع فراروی نظام صنفی کشاورزی موجود، از دیگر دلایل اصلاح آیین نامه یاد شده است.    طرح کاهش خسارات ناشی از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان های شمالی به سراسر کشور تسری می یابد دولت با هدف صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از ایجاد زمینه ساخت و سازهای غیرمجاز در این اراضی و باغ ها و تغییر کاربری در سایر استان های کشور از طریق اخذ جریمه نقدی، با تسری طرح کاهش خسارات ناشی از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سراسر کشور موافقت کرد.  بر این اساس، وزارت جهاد کشاورزی مکلف شد در حریم و خارج از حریم شهرها و در چارچوب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، اقدام قانونی را برای قلع و قمع بنا و مستحدثاتی که به صورت غیرمجاز و بدون اخذ مجوز کمیسیون مربوط بر روی محدوده های موضوع آن قانون ایجاد شده است، انجام دهد.    الزام نمایندگان و وکلای شرکت کننده در مراجع رسیدگی به اختلافات گمرکی به داشتن پروانه کارگزاری گمرکی هیأت وزیران به منظور جلوگیری از تردد افراد سودجو در مراجع رسیدگی به اختلافات گمرکی با هدف فرار از قانون و مقررات، مصوب کرد اشخاصی که به نمایندگی یا وکالت از طرف شخص حقوقی، دولتی یا خصوصی یا سفارتخانه‌ها در مراجع رسیدگی به اختلافات گمرکی شرکت می‌نمایند، لازم است دارای پروانه وکالت دادگستری یا کارشناس رسمی یا کارگزار گمرکی یا نماینده قضایی و یا کارمند شخص حقوقی دارای شرایط مربوط باشند.     آیین نامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار به تصویب رسید دولت با هدف شایسته سالاری و استفاده از تجربیات مدیریتی جهت بهبود عملکرد شهرداران، آیین نامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار را به تصویب رساند.     دستگاه های اجرایی ملزم به نصب دستگاه شوک قلبی خودکار در ساختمان های متبوع شدند هیأت وزیران در راستای اقدامات پیشگیرانه سریع و به موقع در مواجهه با حملات قلبی و به منظور کاهش و پیشگیری از مرگ و میرهای ناشی از سکته های قلبی، مصوب کرد تمامی وزارتخانه ها، سازمان ها، موسسات دولتی، شرکت های دولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، نهادهای عمومی غیردولتی و سازمان های تابعه و استانداری ها از محل اعتبارات داخلی مربوط نسبت به خرید شوک قلبی خودکار (AED) و نصب آن در محل ساختمان های متبوع اقدام نمایند.   موافقت با واگذاری شرکت های فرهنگی – ورزشی استقلال و پرسپولیس از دیگر مصوبات امروز دولت بود.
 

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: جلسه رئیس جمهور مصوبات تصویب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عتباتی عصر دوشنبه در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال که با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با حضور مجری رفع تداخلات کشور و مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور برگزار می‌شد گفت: موضوع سندار شدن اراضی زراعی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی است.

وی افزود: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی درخصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیری‌ها تا صدور سند تک برگی برای کلیه اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیان اینکه ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان سند دار شده اند اضافه کرد: اقدامات درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

وی به حضور مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم اشاره و گفت: حضور مدیران کشوری در استان غنیمت است و باید از این ظرفیت برای پیشبرد امور نهایت بهره را برد.

حسین مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه گفت: بسیاری از اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی زراعی که یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی است باید با جدیت پیگیری شود.

وی افزود: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی زراعی نگاه کرد و اقدام کرد.

مجیدی تاکید کرد: آذربایجان غربی مقادیر قابل توجهی اراضی کشاورزی دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولین است.

احمدی مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با تشکر ویژه از مدیریت دستگاه قضایی استان گفت: آذربایجان غربی در بررسی‌های به عمل آمده از لحاظ وضعیت ثبت اسناد زراعی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و زحمات و تلاش‌های متولیان امر است.

وی افزود: آذربایجان غربی جزء استان‌های هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور است که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکردها در این استان تداوم پیدا کند.

احمدی تاکید کرد: خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است.
وی افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری به عمل آید.
مجری رفع تداخلات کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی زراعی هم لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود.

همچنین احمدی به افزایش تعداد کمیسیون‌های رفع تداخلات در برخی از شهرهای استان هم تاکید و گفت: این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری نتایج هدفگذاری شده تحصیل گردد.

در ادامه خسرو شهبازی مدیر کل جهاد کشاورزی، محبوبی مدیر کل بازرسی استان و سایر مدیران حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

کد خبر 6092608

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • سلیمانی: تعلیق مسابقات لیگ ۲ اهمیت جایگاه داوران را نشان داد
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است