Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@12:30:27 GMT

راز کثیف صنعت نفت آمریکا برملا شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۸۴۸۲

 آن طور که روزنامه نیویورک تایمز گزارش کرده است یکی از بازیگران اصلی این کمپین، ماراتون پترولیوم است که بزرگترین پالایشگاه نفت آمریکا به شمار می‌رود. ماراتون به همراه سایرین کمپین مخفیانه‌ای را به راه انداخته تا استانداردهای آلایندگی را تعدیل کند. این کمپین استدلال کرده که آمریکا دیگر نیازی به استانداردهای اقتصاد سوخت ندارد زیرا اکنون یک تولیدکننده بزرگ نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نامه‌ای که به اعضای کنگره ارسال شده، آمده است: از آنجا که کمبود نفت دیگر مایه نگرانی نیست، آمریکایی‌ها باید حق انتخاب خودروهایی را داشته باشند که با نیازهایشان متناسب است.

عمده بحث در خصوص میانگین استانداردهای اقتصاد سوخت که قرار است تا سال ۲۰۲۵ به بیش از ۵۰ مایل در هر گالن افزایش پیدا کند، به موضع صنعت خودرو متمرکز شده است. اما کالیفرنیا از قدرت تعیین استانداردهای اقتصاد سوخت برخوردار است. این مسئله اعتراض دولت ترامپ را که خواستار ثابت شدن استانداردهای فدرال در ۳۷ مایل در هر گالن از آغاز سال ۲۰۲۰ است، برانگیخته است.

صنعت خودرو در ابتدا دولت ترامپ را برای پایین بردن استانداردهای اقتصاد سوخت تحت فشار گذاشت اما دریافت که این اقدام صنعت را با مقررات ایالتی مختلفی مواجه خواهد کرد، به‌خصوص در کالیفرنیا که استانداردهای سخت‌گیرانه‌ای دارد. استانداردهای مختلف برای ایالتهای مختلف خودروسازان را ملزم خواهد کرد خودروهای مختلفی برای بازارهای متفاوت تولید کنند. این امر از استانداردهای ملی سخت گیرانه هم دشوارتر خواهد بود.

با این حال در حالی که پوشش رسانه‌ای به کشمکش خودروسازان، دوستداران محیط زیست و دولت ترامپ متمرکز شد، به نظر می‌رسد که پالایشگاه‌های نفت بزرگ یک کمپین روابط عمومی محرمانه به راه انداخته‌اند تا جامعه را متقاعد کنند دیگر به این استانداردها نیازی نیست. شرکت ماراتون در این خصوص سرگرم لابی در سطح ایالتی و فدرال است.

انگیزه این اقدام کاملا روشن است. هر چه خودروها مصرف سوخت بهتری داشته باشند، فروش بنزین کاهش پیدا می‌کند. در حالی که خودروسازان ناچارند نگران رعایت استانداردهای سوخت ایالتی باشند، پالایشگاه‌ها تنها می‌خواهند سوخت بیشتری بفروشند. گری همینگر، مدیرعامل ماراتون در کنفرانسی در اوایل دسامبر به سرمایه گذاران گفته بود تعدیل استانداردهای اقتصاد سوخت به معنای آن خواهد بود که صنعت پالایش ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه در روز بنزین بیشتری خواهد فروخت.

طبق گزارش گروه رودیوم، ثابت کردن استانداردهای سوخت تا سال ۲۰۳۰ آن طور که پیشنهاد شده است، به افزایش تقاضای نفت آمریکا به میزان ۲۲۱ تا ۶۴۴ هزار بشکه در روز منتهی خواهد شد.

پاک سازی بخش برق و استفاده از انرژی تجدیدپذیر بیشتر و سوئیچ زغال سنگ به گاز به دلیل ارزانی قیمت آنها و منابع انرژی پاک‌تر روی داده است، اما ورود به بخش حمل و نقل و اعمال مقررات سخت گیرانه دشوارتر است. پالایشگاه‌های  نفت نیز هرگز دست روی دست نگذاشته‌اند تا اجازه دهند مقررات فدرال، فروش آنها را کاهش دهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نیویورک تایمز اقتصاد نفت خودرو دولت صنعت خودروسازان پوشش دوستداران محیط زیست روابط عمومی جامعه بنزین سرمایه گذاران پالایش برق انرژی تجدیدپذیر گاز انرژی بخش حمل و نقل سوخت نفت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • مردم دنیا متوجه ماهیت کثیف و خونریز رژیم غاصب صهیونیستی شده‌اند
  • رونمایی از پویش با انرژی در یزد
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ‌ برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت طلاجات در آباده
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • (تصاویر) دیدار بایرن مونیخ و رئال مادرید، تبلیغات کثیف صداوسیما وسط زمین!
  • هفتمین کاروان کمک‌های مصر راهی غزه شد