Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز-ایرنا- دهمین نمایشگاه گردشگری پارس در شیراز برگزار شد اما به دلیل حذف جشنواره اقوام،کمتر از سال گذشته با استقبال عمومی مواجه شد و حتی کارشناسان این حوزه به دلیل عدم توجه ویژه به معرفی محور تازه ثبت جهانی شده ساسانی و جای خالی گردشگری مذهبی، نقدهای جدی به آن وارد کردند.

دهمین نمایشگاه گردشگری پارس 21 آذر97 درهای خود را به روی علاقه مندان گشود و با توجه به استقبال گسترده ای که سال گذشته از این نمایشگاه شد، این انتظار وجود داشت که این رویداد امسال نیز به مراتب بهتر و با مدیریتی مناسب تر برگزار شود، در حالی که به گفته برخی کارشناسان علیرغم اینکه نمایشگاه امسال در حوزه گردشگری سلامت پیشرفت قابل توجهی را به نسبت دوره گذشته داشت اما در بسیاری از حوزه ها کمتر از انتظار ظاهر و به همین علت نیز از استقبال عمومی کمتری برخوردار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استان فارس و شهر شیراز به سومین حرم اهل بیت(ع) در کشور شهره است و انتظار می رفت که بخشی از نمایشگاه گردشگری پارس به معرفی اماکن مذهبی بسیار و خدمات پیرامونی آن اختصاص یابد که اینگونه نبود.
جشنواره اقوام ایرانی سال 96 همزمان با نهمین نمایشگاه گردشگری پارس در محل این نمایشگاه برگزار شد که توانست استقبال گسترده عمومی را نیز به دنبال داشته باشد که البته این جشنواره با حاشیه هایی که در پی سوء مدیریت ایجاد شده بود نیز همراه شد،اما با نظر مسئولان برگزار کننده این نمایشگاه به جای اعمال مدیریت صحیح و جلوگیری از بروز حاشیه هایی مانند سال گذشته ترجیح داده شد صورت مساله پاک شود و این جشنواره که توانسته بود نظر مثبت مردم را به خود جلب کند و نشاط و پویایی به این نمایشگاه ببخشد در سال جاری به کل از برنامه ریزی دهمین نمایشگاه گردشگری پارس حذف شد.
جشنواره اقوام ایرانی در نمایشگاه گردشگری پارس سال 96 با سوء استفاده عده ای معدود روبه رو شد به نحوی که این افراد با انجام دادن حرکات موزون در این محل که فیلم آن را یکی از رسانه ها در فضای مجازی منتشر کرد بهانه تعطیلی این جشنواره در سال جاری را فراهم کرد.
محور ساسانی که گستره آن در سه شهرستان فیروزآباد،کازرون و سروستان پراکنده است تیرماه 97 در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید که انتظار می رفت در نمایشگاه گردشگری امسال این موضوع مهم و جهانی در ابعادی گسترده معرفی و برای آن برنامه ریزی جامعی انجام شود در صورتی که مشاهدات خبرنگار ایرنا و گفت و گو با تعدادی از بازدیدکنندگان دهمین نمایشگاه گردشگری پارس، مشخص شد هیچ غرفه و یا نمادی در زمینه معرفی محور جهانی ساسانی مشخص نشده بود.
احمد کشاورز یکی از بازدید کنندگان از دهمین نمایشگاه گردشگری پارس در گفت و گو با ایرنا گفت: نمایشگاه امسال تنها مختص به شرکت های مسافرتی، بیمارستان های شیراز و غرفه های عرضه صنایع دستی بود.
وی اظهار داشت: بهتر بود در نمایشگاه گردشگری پارس از تکنولوژی و ابزارهای جدید ارتباطی و خصوصا به تصویر کشیدن میراث جهانی این استان بصورت سه بعدی نیز استفاده می شد.
وی ادامه داد: بخش وسیعی از جغرافیای استان فارس را قومیت های مختلف تشکیل می دهند که ظرفیت های غنی گرشگری در میان این اقوام وجود دارد که متاسفانه در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس از آن استفاده نشده بود.

**ساسانیان تنها دوره تمام عیار ایرانی
باستان شناس و فعال فرهنگی استان فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: دوره ساسانیان تنهاترین دوره پرافتخار و تمام عیار ایرانی و ملی محسوب می شود.
مجتبی درودی افزود: در معماری،هنر،فرهنگ و میراث بجا مانده از اغلب دوره های مختلف تاریخی سرزمین ایران رگه هایی از فرهنگ های ملت های دیگر نیز دیده می شود و تنها دورانی که همه ابعاد آن کاملا ایرانی و بومی بشمار می رود ساسانیان است.
وی عنوان کرد: بخش وسیعی از آثار بجا مانده از دوره ساسانی در استان فارس قرار دارد و این مساله ظرفیت بسیار متمایزی برای توسعه گردشگری این استان بشمار می رود که ضروری بود از این پتانسیل در نمایشگاه گردشگری پارس استفاده و بطور اختصاصی این میراث که اخیرا ثبت جهانی شده است معرفی می شد بگونه ای که یک سالن مجزا و یا حداقل چندین غرفه برای معرفی دوره ساسانی در این نمایشگاه در نظر گرفته و با استفاده از ابزار مختلف نظیر سازه های سه بعدی و پخش فیلم و استفاده از استادان برجسته این دوره ،محور ساسانی به مردم و بازدید کنندگان معرفی می شد.
این باستان شناس فارس ادامه داد: با توجه به ثبت محور ساسانی در فهرست آثار جهانی یونسکو باید بیشتر به آن توجه و همچنین پژوهش های این حوزه نیز بصورت آکادمیک و عمیق انجام شود.
درودی اضافه کرد: نشستی در کنار برگزاری دهمین نمایشگاه گردشگری پارس با همت موسسه پژوهشگران سرو با حضور استادان باستان شناس برای معرفی محور ساسانی برگزارشد که این مساله ابتکار خوبی بود که امسال به موازات این نمایشگاه انجام شد که انتظار می رود در سالهای آینده با برنامه ریزی بهتری این رویداد شایسته تر برگزار شود.

** نمایشگاه پارس باید منجر به بازار جدید گردشگری شود
مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: نمایشگاه گردشگری پارس اتفاقی است که قرار است منجر به ایجاد بازاری در حوزه گردشگری جنوب کشور شود.
مسعود منیعاتی افزود: دو اتفاق بی نظیر در سال جاری در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان فارس رخ داد که ابتدا ثبت محور ساسانی در فهرست آثار جهانی و دوم معرفی شهر آباده به عنوان شهر خلاق منبت بود که هر دو این موارد بسیار ارزشمند است.
او ادامه داد: در نمایشگاه گردشگری امسال در غرفه اداره کل میراث فرهنگی فارس در خصوص این دو دستاورد عظیم در قالب ارائه بروشورهایی با همین مضمون پرداخته شد ولی نیاز به کار و معرفی بیشتری در این نمایشگاه داشت.
وی ادامه داد: ثبت جهانی محور ساسانی در فهرست یونسکو امر بسیار با ارزشی بود که با همت و تلاش اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری فارس و کشور در سال جاری حاصل شد.
او اضافه کرد: در بسیاری از کشورها و حتی استانهای همجوار فارس، زمانی که یک اثر به ثبت جهانی می رسد جشن های مفصل ملی و استانی برگزار می شود که متاسفانه در فارس این اتفاق نیفتاد در صورتی که باید این رویدادها تقویت و در سطح ملی و بین المللی معرفی و اطلاع رسانی شود.
مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی فارس اشاره کرد: سال پیش که نهمین نمایشگاه گردشگری پارس با رویکرد جدید آغاز به کار کرد نقطه شروع ایجاد بازاری جدید در این زمینه بود و چون بازار گردشگر خارجی در حوزه سلامت در جنوب کشور و شیراز پر رونق تر است محوریت این نمایشگاه نیز به گردشگری سلامت اختصاص یافت و در کنار آن بخش های دیگر نیز خدمات و محصولات خود را عرضه کردند.

**به همه جوانب گردشگری توجه شود
وی با اشاره به اینکه برگزاری این نمایشگاه در کنار محاسنی که داشته یکسری معایب نیز دارد،گفت: وقتی که یک رویدادی نظیر نمایشگاه گردشگری ایجاد می شود باید به همه جوانب آن توجه شود اما در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس به نظر می رسید بخش اقوام و آداب و رسوم گردشگری آیینی کم رنگ شده بود.
منیعاتی با بیان اینکه در نمایشگاه گردشگری پارس که سال گذشته برگزار شد بخش آیین و رسوم اقوام مختلف وجود داشت،گفت: ظرفیت عظیمی در گردشگری اقوام وجود دارد که اگر درست مدیریت شود و با ارزش های ملی و اسلامی ما منطبق باشد می تواند دستاوردهای زیادی در این حوزه ایجاد کند.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره اقوام در نهمین نمایشگاه گردشگری پارس و حذف کامل این بخش در نمایشگاه گردشگری امسال، افزود: برای حل یک مشکل نباید صورت مساله را بطور کامل پاک کرد بلکه می توان با مدیریت مشکل را برطرف کرد.

**جای خالی گردشگری مذهبی
منیعاتی اشاره کرد: معرفی نشدن اماکن گردشگری مذهبی در نمایشگاه گردشگری پارس امسال محسوس بود در صورتی که ضروری است فعالان این عرصه در این نمایشگاه شرکت می کردند.
وی ادامه داد: اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس و تولیت حرم مطهر احمدی و محمدی و سایر امامزادگان و بقاع متبرکه این استان اقدامات خوبی در حوزه گردشگری انجام داده اند و خدمات زیادی نیز به گردشگران داخلی و حتی خارجی ارائه می کنند که عدم حضور این مجموعه ها در نمایشگاه امسال یکی از ایرادهای جدی آن بود.
مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی فارس گفت: ظرفیت های عظیم گردشگری مذهبی، تاریخی ، اقوام و طبیعی در فارس وجود دارد که اگر بخواهیم به بازار یکپارچه در این زمینه دست پیدا کنیم باید به همه ابعاد آن توجه شود.

**پررنگ شدن گردشگری سلامت در نمایشگاه امسال
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان فارس با اشاره به لزوم تدوین اهداف و چشم انداز نمایشگاه گردشگری پارس،گفت: دهمین دوره این نمایشگاه امسال در حالی برگزار شد که از لحاظ کمی وضعیت بهتری داشت.
امیر سبوکی افزود: تعداد سالن های این نمایشگاه به نسبت سال گذشته افزایش داشت و یک سالن نیز به گردشگری سلامت اختصاص داده شد که کار بسیار هوشمندانه ای بود.
سبوکی گردشگری سلامت را یکی از مهمترین رکن های این حوزه دانست و اظهار داشت: اگر یک گردشگر در تورهای فرهنگی مبلغی را هزینه کند این رقم در گردشگری سلامت چهار برابر خواهد بود که این امر نشان دهنده اهمیت و درآمدزایی این بخش است.
وی در ادامه صحبت های خود با ایرنا عنوان کرد: صنایع دستی نیز یکی از ارکان جداناشدنی از حوزه گردشگری است که در پی آن درآمدزایی مناسبی نصیب مردم مناطق گردشگر پذیر می شود که در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس یک سالن به این بخش اختصاص داده شده بود که در مجموع توانست نظر مخاطبان را به خود جلب کند و یکی از عناصر متمایز کننده نمایشگاه امسال بود.

**کاهش استقبال عمومی در پی حذف جشنواره اقوام
وی درباره ارزیابی از استقبال مردمی از نمایشگاه امسال گفت: مردم سال گذشته از این نمایشگاه بیشتر استقبال کردند که احساس می کنم کمرنگ شدن حضور مردم در نمایشگاه امسال به دلیل عدم برگزاری جشنواره اقوام در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس بود.
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان فارس ادامه داد: سال گذشته بخش قابل توجهی از بازدید کنندگان را کسانی تشکیل می دادند که برای دیدن فرهنگ اقوام مختلف به محل نمایشگاه آمده بودند.
سبوکی بیان کرد: نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته تخصصی تر برگزار شد و افراد و شرکت های حرفه ای تری در این نمایشگاه شرکت کردند.

**حضور پررنگ تر فعالان گرشگری
مدیر اقامتگاه بوم گردی نریمان واقع در اوز لارستان که غرفه ای در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس به خود اختصاص داده بود گفت: فعالان متخصص در امر گردشگری در نمایشگاه امسال حضور پررنگ تری داشتند که یکی از مزایای نمایشگاه امسال به نسبت سال گذشته بشمار می رود.
لیلی عزیزیان افزود: در نمایشگاه گردشگری امسال با هسته اصلی فعالان گردشگری استان فارس و حتی کشور آشنا شدم که این امر می تواند در توسعه کسب و کار من و سایر فعالان این عرصه مفید واقع شود.

**بروشور محور ساسانی در نمایشگاه بود
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: یکی از دلایل اصلی حضور دفاتر خدمات گردشگری در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس تعریف و ارائه بسته های سفر درون استان گردی و خصوصا بازدید از محور ساسانی که در سال جاری در فهرست میراث جهانی ثبت شد، بوده است.
مصیب امیری با اشاره به اقدامات انجام شده در دهمین نمایشگاه گردشگری پارس برای معرفی اثر تازه ثبت شده محور ساسانی در فهرست میراث جهانی،اظهار داشت: بروشورهایی ویژه معرفی محور ساسانی نیز تهیه و در غرفه اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری فارس به بازدید کنندگان ارائه می شد.
وی در مصاحبه با ایرنا با بیان این مطلب که همزمان با دهمین نمایشگاه گردشگری پارس سمیناری علمی با موضوع محور ساسانی در یکی از هتل های شیراز نیز برگزار شد ،افزود: باید قبول کنیم که این نمایشگاه موضوعات مختلفی را شامل می شود و هر بخشی وظیفه پرداختن به حوزه ای خاص را دارد و نمی توان تمام نمایشگاه را به معرفی محور ساسانی اختصاص داد.
این گفته مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان فارس در حالی مطرح شد که حتی یک غرفه از دهمین نمایشگاه گردشگری پارس بطور اختصاصی به معرفی محور ساسانی اختصاص نداشت.
امیری در پاسخ به سوالی در خصوص دلیل استقبال کمتر بازدید کننده ها از نمایشگاه گردشگری امسال، گفت: یکی از دلایل عدم استقبال گسترده مردم از این نمایشگاه تبلیغات پیرامونی کمتر نسبت به سال قبل و فرصت محدودی برای انجام این کار بود.
وی تخصصی و کاربردی تر شدن دهمین نمایشگاه گردشگری پارس را از جمله مزیت های نمایشگاه امسال عنوان کرد و افزود: اغلب شرکت کنندگان در نمایشگاه امسال از حضور خود رضایت داشتند و می توان با تبلیغات بیشتر و کیفی تر کردن این نمایشگاه در سالهای آینده مخاطبان آن را افزایش داد.
وی ادامه داد: شاید تعداد بازدیدکننده ها از نمایشگاه گردشگری امسال کمتر بود اما این نمایشگاه توانست نظر مخاطبان اصلی و فعالین این حوزه را جلب کند و قطعا در پی این مساله دستاوردهای تخصصی دهمین نمایشگاه گردشگری به نسبت سال گذشته بیشتر بوده است.
وی اختصاص یکی از سالن های نمایشگاه گردشگری امسال به حوزه سلامت را یکی از دستاوردهای آن عنوان کرد و اظهار داشت: هشت غرفه نمایشگاه امسال به دفاتر مسافرتی خارجی اختصاص داشت که در پی آن قراردادهای زیادی در این زمینه منعقد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری فارس به این موضوع که برگزاری نمایشگاه گردشگری به شکل امسال آن عواید بهتری برای گردشگری فارس و کشور دارد اشاره کرد و گفت: سال گذشته استقبال عموم مردم به دلیل برگزاری برنامه های محلی و جشنواره اقوام بود که به دلیل بروز مسائل حاشیه ای و جوسازی برخی رسانه ها امسال بطور کامل لغو شد.
دهمین نمایشگاه گردشگری پارس 21 لغایت 24 آذرماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های استان فارس در شهرک گلستان شیراز برگزارشد.
گزارش از محمدامین افشارپور
9873 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري نمايشگاه پارس فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویدادها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشورهای همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و… که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشورها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و افزود: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشورهایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشورهای عرب و فرهیختگان کشورهای فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تورهای گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت: امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدیدها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تورهای گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و… را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

کد خبر 6096279 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی