Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نازک‌کار شامگاه یکشنبه در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به وضعیت حمل و نقل باری و مسافربری، اظهارکرد: استان گیلان در شاخص‌های حمل و نقل از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است.

نازک‌کار به فعالیت ۱۴ پایانه باری و مسافربری در استان گیلان اشاره کرد و افزود: این پایانه‌ها به وسیله شهرداری‌ها ساخته و مدیریت داخلی آن برعهده راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گیلان دارای ۸۵۰ کیلومتر راه شریانی است که بیش از ۸۰ درصد ترددها در همین راه‌های شریانی انجام می شود، گفت: این میزان معادل ۲.۳ درصد راه‌های شریانی کشور است. استانی که ۱۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد با این میزان تراکم راه دارای شاخص های بالا در سطح کشور است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با بیان اینکه از این میزان ۶۱۶ کیلومتر در حوزه راه‌های ترانزیتی بوده که معادل ۲.۵ درصد راه های ترانزیتی کشور است، ادامه داد: با وجود همه این شاخص زیرساخت‌های موجود برای حمل و نقل استان گیلان کافی نیست.

عدم پاسخگویی زیرساخت‌های حوزه راه گیلان برای زمان پیک ترافیک و مسافر

وی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های موجود در زمان پیک ترافیک و مسافرت پاسخگو نیست، تصریح‌کرد: البته در ترافیک عادی با بهسازی‌های صورت گرفته از دهه ۷۰ تاکنون شرایط مناسب است. در تلاش هستیم که با همکاری راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور سطح سرویس راه‌های موجود استان را افزایش داده و نقاطی که نیاز به احداث راه جدید بوده ساخته شود.

نازک‌کار به زیرساخت های حوزه حمل و نقل بین المللی در استان گیلان نیز اشاره کرد و ادامه داد: ۴ شرکت بین المللی حمل و نقل کالا و مسافر به ثبت رسیده است. در حوزه حمل و نقل بین المللی نیز استان گیلان دارای جایگاه خوبی است.

وی با بیان اینکه در هشت ماه نخست سال جاری بیش از ۷۹ هزار و ۴۱۷ تن کالا توسط ناوگان بین اللملی استان گیلان جابه‌جا شده که همه این کالاها از مرز زمینی آستارا خارج شده اند، افزود:  در سال گذشته شاهد کاهش ۴۰ درصد واردات کالا بودیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با اشاره به اینکه ۳۲۸ هزار و ۷۷۱ تن کالا از استان گیلان صادر شده است، گفت: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۴۰ درصدی روبه ‌رو بوده که نشان دهنده رونق صادر است.

 کاهش ۱۴ درصدی ترانزیت ورودی کالا از استان گیلان

وی به ترانزیت ۳۵۳ هزار تن کالا اشاره و تصریح کرد: بیش از ۲۹۱ هزار تن این کالاها از مرز آستارا و بیش از ۶۱ هزار تن از مرز آبی انزلی ترانزیت شده است. در این مدت ترانزیت ورودی بیش از ۱۵۲ هزار تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش داشته است. همچنین بیش از  ۲۰۰ هزار تن کالا در بخش ترانزیت خروجی بوده که کاهش ۹ درصدی  داشته ایم.  

نازک‌کار با اشاره به پیگیری‌ها انجام شده در زمینه حل مشکلات کامیونداران، اظهار کرد: نرخ حمل، بیمه تکمیلی و قیمت بالای لوازم یدکی خودروهای این صنف از جمله مواری بود که مسئولان این صنف به ما انتقال دادند. بعد از بررسی‌های انجام شده و جلسات متعدد بیمه تکمیلی حل و درخواست کاهش ۵۰ درصدی بیمه اجتماعی نیز اجرایی و بیش از ۴ هزار حلقه لاستیک در میان این صنف توزیع شد.

وی با بیان اینکه طی یک بازده سه ساله با همکاری کارشناسان راهداری و پلیس راه استان گیلان و رصدهای صورت گرفته ۱۲۰ نقطه به عنوان نقاط حادثه خیز شناسایی شد، افزود: با ارجاع این نقاط به ستاد در کشور ۹۷ نقطه تایید شد که در طول یک سال گذشته مرحله آشکار سازی آنها انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های بلند مدت برای اصلاح این نقاط و مطالعات لازم انجام شده، ۱۰ نقطه با اولویت بالا هدفگذاری و اقدامات فیزیکی و مهندسی در دست انجام است، گفت: با اعتبار ۳ میلیارد تومان سه نقطه با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است.

وی به نصب دوربین‌های کنترل سرعت در معابر و راه‌های استان گیلان ۵۳ نقطه اشاره کرد و از نصب ۱۵ دستگاه دیگر در آینده نزدیک خبرداد و گفت: براساس آمارهای پلیس راه حدود ۳۰ درصد از تعداد تصادفات کاهش یافته است. 

کد خبر 4487054

منبع: مهر

کلیدواژه: رشت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گمرک ایران اعلام کرد تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.
 از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.
تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.
این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.
ارزش صادرات کشور در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.
این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.
در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.
عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.
در فروردین امسال، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.
در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.
در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.
ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.
بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.
متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش، ۶ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان و هند در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.
میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین امسال با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • داداش کلاه یادت نره