Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سردار ابراهیم کریمی در این خصوص توضیح داد: به عنوان مثال اگر فردی ۲ سال غیبت داشته و خودش را برای خدمت سربازی معرفی کرده، اما ۶ ماه بعد از خدمت فرار کرده باشد و در مجموع غیبت و فرار وی، هشت سال شود، می‌تواند از قانون پرداخت جریمه غیبت سربازی استفاده کند.
وی گفت: موضوع فراری ها، در قالب پروسه جداگانه توسط نیرو‌های مسلح پیگیری می‌شود تا برای خدمت اعزام شوند، اما از آنجایی که قانون پرداخت جریمه غیبت سربازی تا پایان امسال اجرا می‌شود، مشمولان این طرح اعم از غایبان و فراری‌ها که هشت سال غیبت داشته اند، می‌توانند از مزایای این قانون بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین رئیس سازمان نظام وظیفه نیروی انتظامی ادامه داد: سال آینده فراخوان‌ها برای دعوت مشمولان غایب برای انجام دوره سربازی انجام می‌شود و با توجه به اطلاعاتی که از این افراد داریم، در بازه‌های زمانی مختلف فراخوان داده می‌شود. با توجه به اجرا شدن قانون پرداخت جریمه غیبت سربازی، هیچ بهانه‌ای وجود ندارد چرا که قانونگذار به اندازه کافی ظرف مدت چهار سال فرصت داده است تا این افراد وضعیت سربازی خود را تعیین تکلیف کنند.
سردار کریمی افزود: در صورتی که این افراد تا پایان امسال وضعیت خود را تعیین تکلیف نکنند، مواد قانونی ۱۰، ۵۸ و ۶۳ نظام وظیفه در مورد آن‌ها اعمال می‌شود.
جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: طرح پرداخت جریمه غیبت سربازی به صورت قطعی سال آینده تمدید نمی‌شود.
سردار کریمی افزود: تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار نفر در اجرای این قانون نام نویسی کرده اند، اما از ابتدای اجرای این طرح از سال ۹۴ تاکنون ۴۵۰ هزار نفر ضمن ثبت نام نسبت به پرداخت کامل یا اقساطی جریمه خود اقدام کرده اند.
وی تاکید کرد: غیبت از سربازی خط قرمز ناجا است و غایبان و فراری‌ها نمی‌توانند از مزایای طرح‌هایی که برای سربازان اجرا می‌شود مانند بهره مندی از امریه دستگاه‌ها یا شرکت در دوره‌های مهارت آموزی برای اشتغال پس از سربازی استفاده کنند.
بر اساس بند (ط) تبصره ۱۶ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۳ مجلس شورای اسلامی افرادی که بیش از هشت سال غیبت داشته اند، مشمول پرداخت جریمه خدمت سربازی می‌شوند.
میزان جریمه مشمولان غایب برای معافیت از خدمت وظیفه عمومی بر اساس مدرک تحصیلی است و افراد دارای مدرک زیر دیپلم ۱۰ میلیون تومان، دیپلم ۱۵ میلیون تومان، فوق دیپلم ۲۰ میلیون تومان، کارشناسی ۲۵ میلیون تومان، کارشناسی ارشد ۳۰ میلیون تومان، دکترای غیرپزشکی ۳۵ میلیون تومان، دکترای پزشکی ۴۰ میلیون تومان و پزشکان متخصص و بالاتر ۵۰ میلیون تومان، جریمه می‌شوند.
همچنین به ازای هر سال غیبت مازاد بر هشت سال، ۱۰ درصد به مبالغ جریمه پایه اضافه می‌شود و مدت غیبت بیش از ۶ ماه، یک سال محسوب می‌شود.
مشمولان غایب متاهل بر اساس این قانون از پنج درصد و دارای فرزند به ازای هر فرزند از پنج درصد تخفیف کل مبلغ جریمه برخوردار می‌شوند.
برابر ماده ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی، کسانی که به نحوی مشمولان غایب را در موسسات دولتی و غیردولتی از قبیل: کارخانه‌ها، شرکت‌ها، آموزشگاه‌ها، کارگاه‌ها، بنگاه‌ها، مغازه‌ها و تعمیرگاه‌ها، بکارگیری کنند، توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «صنعت، معدن و تجارت» شناسایی و به محاکم صالحه قضایی معرفی می‌شوند. مجازات این گونه افراد برای بار اول هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر هزینه سالانه سه سرباز است.
برابر ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی، انجام امور زیر در مورد مشمولان وظیفه عمومی مستلزم ارایه مدرک دال بر رسیدگی به وضع مشمولیت آنان است:
الف: دریافت هرگونه وام و کمک‌های کشاورزی و صنعتی و دامداری و مسکن از طریق بانک‌ها و وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت و نهاد‌های قانونی.
ب: کاندید شدن برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و سایر شورا‌ها و انجمن‌های قانونی.
پ: تحویل اصل گواهینامه یا پایان نامه دوره‌های تحصیلی دیپلم و بالاتر از وزارتخانه مربوطه.
ت: صدور پروانه کسب و اجازه اشتغال و عضویت در شرکت‌های تعاونی.
ث: دریافت مستمری از سازمان‌های دولتی و وابسته و نهاد‌های قانونی.
ج: استخدام به هر صورت (رسمی، پیمانی، روزمزد و خرید خدمت) در وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت و نهاد‌های قانونی و شرکت‌های دولتی.
برابر ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولان غایبی که مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح تا سه ماه باشد، به سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت آنان از سه ماه تا یک سال باشد، به ۶ ماه اضافه خدمت تنبیه می‌شوند و مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح از یک سال تجاوز کند علاوه بر ۶ ماه اضافه خدمت، فراری محسوب می‌شوند و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سازمان نظام وظیفه مشمولان فراری جریمه غیبت پرداخت جریمه غیبت معافیت سربازی سرباز فراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان