Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علی لاریجانی صبح امروز در همایش نقش پژوهش در قانونگذاری، با تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش و تشکر از مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: من در جریان پژوهش‌های شما هستم و برای نمایندگان و کمیسیون‌ها و همچنین مراکز تصمیم‌گیر دولتی مفید است. توجه به معضلات کشور در چند سال اخیر داشتید، بسیار قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از معضلات در کشور مزمن شده‌اند، اظهار داشت: اینکه مرکز پژوهش‌ها به آنها توجه و تحلیل کرده، بسیار مفید است. در بسیاری از مسائل، راه‌حل‌هایی نیز ارائه شده است. درخصوص مسائل زیربنایی، واقع‌بینانه بیان شده است و تایید می‌کنم مرکز پژوهش‌ها براساس واقع‌بینی بوده است. مرکز صندوق‌ها، کمبود آب و بانک و همچنین نقدینگی از مسائلی بوده است که مرکز پژوهش‌ها از مدت قبل روی آن فکر کرده و راه‌حل ارائه داده بود.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه در مورد تحریم‌ها، تحلیل‌های به موقعی از سوی مرکز پژهش‌ها ارائه شد، تصریح کرد: تحلیل از راهکارها، شسته رفته و واقع‌بینانه بوده و پیشنهادات سامان‌یافته‌ای ارائه شده بود. مرکز پژوهش‌ها از اولین جاهایی در کشور بود که در مورد تحریم‌ها و نحوه مقابله با آنها گزارشی ارائه کرد. در موضوع انرژی و اینکه چگونه از انرژی خود استفاده کنیم، بحث خوبی ارائه شد.

لاریجانی ادامه داد: بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان در حوزه انرژی و مصرف آن یارانه داده می‌شود. گزارش‌هایی که در مورد تعدیل آن ارائه شد و اینکه چرا چند برابر کشورهای اروپایی مصرف انرژی داریم، تحلیل داده‌اند. در مورد بودجه نیز مرکز پژوهش‌ها فعالانه برخورد می‌کند. گزارشی که در مورد امنیت غذایی و سلامت ارائه شد، بسیار مهم بود و من برای بخش‌های مختلفی از کشور ارسال کردم. در مورد آب شرب تهران گزارشی ارائه شد و اشکالاتی وجود دارد. درباره مشکل آب کشور گزارش مناسبی دادند. در مورد موانع سرمایه‌گذاری در کشور گزارش خوبی ارائه دادند.

وی به همکاری‌های علمی میان مراکز پژوهشی در کشورهای مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: اینکه از مراکز تحقیقاتی کشورها استفاده کرده و بانک اطلاعاتی ایجاد شود، اقدام مطلوبی است. ما نباید گرته‌برداری کنیم بلکه متناسب با شرایط خودمان استفاده کنیم و باید از کشورهای شرق مانند چین، روسیه، مالزی و ژاپن نیز استفاده کنیم چون شرایط‌شان به ما نزدیک‌تر است.

وی افزود: چگونه باید در شرایط کنونی گام به پیش برداریم. همه زحمات برای ایجاد حکمرانی مطلوب است که مبتنی بر قانون است. قانون پایه حکمرانی مطلوب است.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه همه کسانی که در مراکز پژوهشی فعالیت می‌کنید، به کشور فشار وارد می‌کنند ولی باید از آن استفاده مطلوب کرد، ابراز داشت: یکی از همین شرایط مقطعی است که در حوزه پژوهش داریم. در شرایط عادی رویکردها براساس واردات است و به سمت تولید و منابع داخلی نمی‌رویم. باید از این شرایط این نقص را برطرف کرد. میان نیازهای کشور ارتباط وثیقی وجود ندارد. شرکت‌ها و موسسات واسطه ایجاد شد ولی هنوز زمینه ارتقای استادان، مقالات آی‌اس‌آی است و کسی خود را همراه با رفع نیازهای کشور نمی‌کند.

وی با بیان اینکه باید بخش‌های تحقیق و توسعه در کشور گسترش یابند و استادان را به آن بخش‌ها ارتباط داد، عنوان کرد: باید از استادان، دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی، خانه صنعت، اتاق بازرگانی و... را جمع کرد و مدلی طراحی شود که واحدهای تولیدی به سمت پژوهش‌های دانشگاهی بروند و استادان و پژوهشگران به سمت رفع نیازهای کشور بروند. مثلا بگوییم استفاده از پژوهش‌ها در مالیات‌دهی شما موثر است. باید پلی برای رفع نواقص بزنیم تا بخش‌های دانشگاهی به بخش‌های تولیدی وصل شوند. باید برای استادانی که برای رفع نیاز داخلی گام بردارند، امتیاز بدهیم.

وی اضافه کرد: بعضی پژوهش‌هایی داریم که تبدیل به مقاله آی‌اس‌آی یا یادداشت نمی‌شوند. ما چرا باید دست خود را ببندیم. آی‌اس‌آی در لبه علم است ولی نیازهای کشور به لبه علم ارتباطی ندارد. باید این مدل همکاری طراحی شود. باید این کار دو، سه ماهه طراحی شود و اگر نیاز به قانونگذاری دارد، به مجلس بیاورید و ما کمک می‌کنیم.

ادامه دارد...

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تحریم علی لاریجانی مرکز پژوهش های مجلس تعدیل مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است

ابوطالب شفقت  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرداران نسبت به جذب نیروی انسانی بر حسب قانون عمل کرده و بر اساس مقررات نیرو جذب کنند.

وی با بیان اینکه تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست، بیان کرد: چنانچه شهرداران نیرو‌های به کار گرفته شده خود را به ادارات دیگر بفرستند یک سال مهلت دارند برای این افراد اشتغال ایجاد کنند و آنان را به شهرداری برگردانند.

 استاندار لرستان گفت: مسائل را به صورت پایه‌ای پیگیری می‌کنم و کار را به اندازه‌ای که در کشور ظرفیت داریم، انجام می‌دهیم چرا که باید کار‌ها بر اساس برنامه و اولویت‌ها تخصیص داده شود و کار باید منطقی اصولی و با برنامه باشد.

شفقت عنوان کرد: مسئولیت نشاط فردی و عمومی شهر‌ها با شهرداران است و راهبرد کلان آنها ایجاد نشاط اجتماعی است.

وی با بیان اینکه همچنین شهردار نقش بسیار مهمی در توسعه شهری دارد و شورا‌ها مرکز فکری، مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند که باید کمبود‌ها و نواقص را احصا و رفع کنند، خاطرنشان کرد: تمامی مشکلات راهبردی شهرداری‌های لرستان پیگیری خواهند شد و به دنبال این هستیم تا سهم بهتری در توزیع منابع و امکانات داشته باشند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها