Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه تهران از راه‌اندازی مرکز نیاز سنجی و پروژه یابی این دانشگاه با شکل دهی ۲۶ تیم تحقیقاتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رحیمیان در مراسم بیست و هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: برگزاری این جشنواره و تقدیر از پژوهشگران موفق دانشگاه می‌تواند زمینه ساز توجه و تمرکز بیشتر به ابعاد مختلف پژوهش و فناوری باشد و بستر لازم برای گسترش و ارتقاء پژوهش در دانشگاه به منظور توسعه و پیشرفت و رفاه جامعه را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در راستای تحقق راهبردهای برنامه سوم دانشگاه تهران و با هدف ارتقاء جایگاه بین‌المللی این دانشگاه گسترش ایده پردازی و کارآفرینی و ارتقاء اخلاق و مسئولیت پذیری اجتماعی تلاش خود را متمرکز کرده و در این مسیر شورای سیاست‌گذاری علم و فناوری دانشگاه، معاونت پژوهشی را در راستای نیل به این اهداف یاری می‌کند. در واقع تعیین اولویت‌های پژوهش و فناوری در دانشگاه تهران از تصمیم‌های اخیر این شورا محسوب می‌شود.

رحیمیان همچنین با اشاره به تشکیل کنسرسیوم همکاری‌های مشترک پژوهشی بین دانشگاههای سطح یک کشور خاطر نشان کرد:‌ در این راستا پروژه‌ای کلان محاسبه سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا در کلان شهرهای ایران با مدیریت دانشگاه تهران به ثمر رسیده است و اولین تجربه گروه خود را پشت سر می‌گذارد. ضمن این که با توجه به مسئولیت‌های اجتماعی دانشگاهها بخصوص دانشگاههای برتر هم اکنون گوشه‌هایی نظیر اقتصاد کلان، پولی و بانکی سرمایه اجتماعی، حقوق شهروندی و ارتباطات و رسانه با مشارکت سایر متخصصان امر در حال مشورت دهی به مسئولین اجرایی هستیم.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران یاد آور شد: در سال گذشته به رغم تنگناهای مالی اراده و اهتمام دانشگاه بر حفظ و برقراری پایگاههای علمی در دانشگاه تهران تاکید کردیم. خوشبختانه در این زمینه به پایگاههای استنادی و ۳۲ هزار عنوان مجله خارجی با حداقل اختلاف همراه شدیم. تلاش می شود که با تامین منابع در سال جاری این امکان تا حدود زیادی برقرار شود.

به گفته وی از دیگر دستاوردهای کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه می‌توان به استقرار سامانه آذرسا دراین کتابخانه و شماری از کتابخانه‌های پردیس‌ها و دانشکده‌ها اشاره کرد  که البته استقرار این سامانه در سایر پردیس‌ها و دانشکده‌ها ادامه دارد.

رحیمیان تاکید کرد:‌پذیرش چهار مجموعه اهدایی با بیش از ۳۰ هزار عنوان کتاب با ارزش مرمت ۸۰۰ نقشه چاپی و بیش از ۵ هزار قطعه عکس تاریخی ثبت و فهرست نویسی بیش از ۱۷ هزار عنوان مدرک، کتاب و نشریه و عکس تاریخی، پویا سازی ۱۱۰ عنوان کتاب برای نابینایان و همچنین برپایی ۱۳۰ دوره‌ی آموزشی و دو کارگاه مقاله نویسی از مهمترین اقدامات این معاونت در سال جاری است.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران در پایان از نیاز سنجی و پروژه یابی این دانشگاه با شکل دهی ۲۶ تیم تحقیقاتی خبر داد و گفت: تشکیل کنسرسیوم و ایجاد ۶ کارگروه برگزاری ده کارگاه آموزشی، تهیه طرح پژوهشی بین‌المللی در حوزه‌ آب، کشاورزی و محیط زیست از مهمترین برنامه‌های این تیم‌های تحقیقاتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران آلاینده های هوا هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید