Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@17:50:04 GMT

سرمایه‌گذاری ناشران روی سلبریتی‌ها و مجازی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۲۵۸۷

سرمایه‌گذاری ناشران روی سلبریتی‌ها و مجازی‌ها

شهریار بزرگمهر درباره وضعیت نشر کتاب‌های شعر می‌گوید: روی کتاب‌های شعر سرمایه‌گذاری کم‌تری صورت می‌گیرد و ناشران بیشتر روی افرادی سرمایه‌گذاری می‌کنند که همان چهره‌های پرمخاطب فضای مجازی یا سلبریتی‌هایی هستند که کتاب دارند و فروش احتمالی کتاب آن‌ها میزان بالایی دارد.

شاعر مجموعه «نامه‌هایی از کازابلانکا» که در چهارمین جایزه شعر «احمد شاملو» شایسته تقدیر شناخته شد، در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که اوضاع مخاطبان شعر خوب نیست، اظهار کرد: از یک طرف در فضای مجازی، کسانی که جایگاهی در ادبیات و شعر جدی ندارند و آن چیزهایی که می‌نویسند اصلا شعر محسوب نمی‌شود، مخاطبان زیادی پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم هم انگار دیگر حوصله زیادی ندارند و دوست دارند همه چیز برای‌شان سهل‌الوصول باشد. همین باعث می‌شود این افراد مخاطبان بیشتری در فضای مجازی داشته باشند. هرچند هنوز هم در فضای غیرمجازی وضعیت متفاوت است. البته که شاعر اگر به‌دنبال ادبیات باشد و ادبیات برایش مهم باشد راه خودش را می‌رود.

او در ادامه درباره افرادی که واقعا شاعر نیستند اما مخاطبان زیادی در این حوزه پیدا کرده‌اند، گفت: یک قسمت از آن‌ها سلبریتی‌هایی هستند که از بخش‌های مختلف وارد شعر شده‌اند و چون مخاطب دارند به خودشان اجازه می‌دهند که هر کدام یک دفتر شعر داشته باشند و برای خودشان بنویسند و از این که مخاطب دارند استفاده می‌کنند. ناشران هم چون به سود خودشان فکر می‌کند، آثار آن‌ها را به راحتی منتشر می‌کنند.

بزرگمهر به آدم‌هایی که سر جای خودشان نیستند، به عنوان آسیبی متوجه شعر امروز اشاره کرد و افزود: این افراد به طور کیفی بررسی نمی‌شوند؛ مگر همین جشنواره‌هایی که به‌طور خصوصی وجود دارند این بررسی را انجام دهند؛ این بررسی هم هرچند که خوب است اما کافی نیست. در همه جای دنیا پرداختن به هنر، چون زمان و انرژی زیادی می‌گیرد ارزشمند است و برایش ارزش قائل هستند، اما در کشور ما این موضوع در حال کم‌رنگ شدن است.

این شاعر همچنین درباره مجموعه شعر خود گفت: این کتاب شامل حدودا ۵۰ شعر و شعرهایی است که فضاهای مختلفی دارند، اما به طور کلی خود من دغدغه‌های اجتماعی و فلسفی زیادی دارم که در میان آن‌ها هم این دغدغه‌ها پررنگ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه شاملو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیش از ۱۰۰۰ عنوان از تازه‌ترین آثار منتشر شده در شعب نشر جهاد دانشگاهی در سراسر کشور با موضوعات مختلف در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

رونمایی از چند عنوان تازه‌های نشر جهاد دانشگاهی، اجرای دو نشست تخصصی در زمینه کتاب، نشر و مطالعه، تجلیل از نویسندگان دانشگاهی در حوزه ادبیات پایداری و اجرای مناظره دانشجویی با موضوعاتی مرتبط با حوزه کتاب و نشر و مطالعه از مهمترین برنامه‌های ترویجی و فرهنگی این نهاد در بخش ناشران عمومی نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود.

غرفه‌های جهاد دانشگاهی را در نمایشگاه کتاب می‌توانید به نشانی غرفه۱: مصلای تهران سالن ناشران دانشگاهی، رواق غربی، سالن۲، راهروی F غرفه ۸۴ غرفه ۲: سالن ناشران عمومی، شبستان، راهرو ۱۷، غرفه ۳۶۰ پیدا کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران به روی مخاطبان گشوده شدند
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم