Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزنه‌بردار جوان ایران به دلیل بیماری و ناتوانی در تامین هزینه‌های درمان در آستانه فلج شدن قرار دارد.

به گزارش ایسنا، صادق فرضی‌زاده وزنه بردار 20 ساله استان گیلان که به صورت ناگهانی آثار بیماری در او ظاهر شد و هم‌اکنون به جای حضور در تخته وزنه‌برداری، در بستر بیماری است، شرایط دشواری را می‌گذراند. این وزنه بردار که از مدال آوران استانی است، هم‌اکنون با انواع و اقسام مشکلات از بی‌حس شدن دست و پا گرفته تا عفونت ریه و زخم بستر دست و پنجه نرم می‌کند اما خانواده‌اش که وضعیت مالی مناسبی ندارند در تامین هزینه‌های فیزیوتراپی او و انجام مراحل درمانی‌اش ناتوان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر ابراهیمی، مربی پیشن تیم ملی و رییس هیات وزنه‌برداری استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی چگونگی بیمار شدن این وزنه‌بردار گفت: این وزنه بردار از قهرمانان خوب استان گیلان است که برای مسابقات آماده می‌شد اما یک شب بعد از تمرین اعلام کرد دچار تنگی نفس شده و ضربان قلبش نیز بالا رفته است. مربی او را سریعا به بیمارستان برد و شب تا صبح هم بالای سرش بود و سپس خانواده‌اش را نیز در جریان گذاشت. در بیمارستان  ضربان قلبش دائم بالا و پایین می‌شد و در همان بیمارستان گفت که نمی‌تواند دست و پایش را تکان دهد.

وی ادامه داد: ما خیلی پیگیر کارهایش بودیم و حتی رییس علوم پزشکی گیلان هم بالای سرش آمد. پزشکان نظرات متفاوتی نسبت به بیماری‌اش داشتند، یکی عنوان کرد سکته نخاعی است و دیگری گفت ضایعه نخاعی مادرزادی است که حالا خودش را نشان داده است. ما حتی سوال کردیم مرتبط به تمرین کردنش هست یا خیر؟ که پزشک پاسخ داد نه هر زمان دیگر حتی در یک نشستن و بلند شدن ممکن بود این علائم خودش را نشان دهد. برای درمان به تهران هم آمد اما تشخیص 100درصدی در مورد بیماری اش ندادند فقط یکی از پزشکان گفته بود فیزیوتراپی می‌تواند کمکش کند تا بدنش را حرکت دهد.

او ادامه داد: متاسفانه اکنون علاوه بر آن بیماری، دچار عفونت ریه و زخم بستر هم شده و چون خانواده بسیار ضیعفی به لحاظ مالی دارد، هزینه کردن برای فیزیوتراپی و مابقی درمان این وزنه بردار برایشان سخت است.

مسعود محرابی مربی این وزنه بردار هم به ایسنا گفت: فرضی زاده یک ماه در یکی از بیمارستان های رشت بستری بود که آنجا علاوه بر مشکل بی حسی دست و پا، دچار عفونت ریه و زخم بستر هم شد و یک ماه در در یکی از بیمارستان های تهران بود که آنجا هم شرایط خوبی نداشت و الان یکی، دو هفته است مراقبت و درمانش در خانه انجام می شود. با توجه به اینکه قطع نخاع نشده و هنوز در بدنش حس دارد پزشکان گفته‌اند با فیزیوتراپی احتمال برگشتش وجود دارد اما چون از خانواده بسیار ضعیفی هستند، تامین هزینه‌های فیزیوتراپی برایشان خیلی مشکل است. اگر هم فیزیوتراپی هم انجام ندهد دچار خشکی مفاصل و در پایان فلج می شود. اگر هم دیر فیزیوتراپی کند دیگر درمانش بی فایده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فدراسیون وزنه برداری وزنه برداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!

ونیز ایتالیا نخستین شهر در جهان شد که برای بازدید از کانال‌های تاریخی و جاذبه‌های دیگر در روزهای اوج از گردشگرانِ روزانه هزینه دریافت می‌کند. درحالی‌که برخی مسئولان ونیز انتظار دارند اعمال این سیاست از جمعیت گردشگران انبوه بکاهد، اما برخی دیگر، از جمله شهروندان ونیزی اعمال این قانون را زیر سوال برده و حتی نسبت به آن معترض شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این اقدام برای مقابله با توریسم بیش از حد و کاهش اثرات مخربی که جمعیت زیاد می‌تواند در برخی از مکان‌های آسیب‌پذیر شهر داشته باشد، طراحی شده است و در عین حال می‌تواند برخی گردشگران را به بازدید از این شهر در زمان‌های غیر اوج گردشگری ترغیب کند.

هزینه ورود به شهر ونیز که تقریباً ۵.۳۷ دلار است فقط در ۲۹ روز از شلوغ‌ترین روزهای سال بین ۲۵ آوریل، مصادف با تعطیلات در ایتالیا تا ۱۴ ژوئن اعمال می‌شود.

بیشتر افرادی که به این شهر وارد می‌شوند باید ثبت‌نام کنند و یک کد QR یا بلیت دریافت کنند، اما برخی از گردشگران از پرداخت هزینه معاف هستند، به عنوان مثال، بازدیدکنندگانی که شب را در هتل یا اقامتگاهی رسمی می‌گذرانند مشمول این هزینه توریستی نمی‌شوند. به همین ترتیب، ساکنان، افراد متولد ونیز، افرادی که از اقوام ساکن، کارگران، دانش‌آموزان و بازدیدکنندگان زیر ۱۴ سال هستند نیز از پرداخت این هزینه معاف شده‌اند.

افزون بر آن قوانین، محدودیتی برای تعداد گردشگرانی که ممکن است در یک روزِ معین بازدید ونیز را رزرو کنند وجود ندارد.

«لوئیجی بروگنارو» ـ شهردار ونیز ـ سیستم جدید را آزمایشی برای محافظت از شهر خواند و «سیمونه ونتورینی»، مشاور گردشگری ونیز، اظهار کرد: «تمام جهان دوست دارند از ونیز دیدن کنند و این برای ما افتخار است. اما همه افراد در جهان نمی‌توانند دقیقاً در یک روز این کار را انجام دهند.»

کارشناسان تردید دارند که این هزینه توریستی بتواند به طور معناداری از جمعیت گردشگران بکاهد یا منابع مالی کافی برای پوشش هزینه‌های مربوط به مدیریت آب و پسماند در اختیار مسئولان قرار دهد.

«مگان اپلر وود» ـ مدیرعامل برنامه مدیریت دارایی‌های گردشگری پایدار (STAMP) در دانشگاه کرنل ـ در بیانیه‌ای اظهار کرد: «بیشتر تحقیقات برای شهرهایی مانند ونیز نشان می‌دهد که مالیات اضافی آن‌طور که ادعا می‌شود ورود گردشگران را کاهش نمی‌دهد. به منظور پرداختن به بار گردشگری، نهادهای مدیریتی باید هزینه هر گردشگر را تعیین کنند تا اطمینان حاصل شود که استفاده عادلانه و پایدار از منابع محلی وجود دارد. پس از تعیین این هزینه‌ها، اصلاح مالیاتی برای پوشش این هزینه‌ها الزامی خواهد بود.»

به گزارش رسانه‌های دیگر، برخی از ساکنان ونیز پنجشنبه گذشته به این سیاست جدید اعتراض کردند و حتی برخی از آنها با پلیس ضدشورش ایتالیا درگیر شدند.

این شهر تالابی تقریباً ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، در حالی که چند نسل پیش جمعیت آن چندین برابر بود و حالا در شلوغ‌ترین روزهایش، می‌تواند تقریباً به اندازه ساکنانش گردشگر جذب کند.

ونیز به عنوان یکی از میراث جهانی یونسکو شناخته می‌شود و سالانه پذیرای بیش از ۵ میلیون گردشگر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • خشم ژاوی پس از ماندن در بارسا؛ پولی نمی‌خواستم!
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • خواهش از رقیب تایسون: جانت را بردار و فرار کن!