Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@14:33:05 GMT

بار سنگین خشکسالی روی دوش مردم سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۳۳۳۱

بار سنگین خشکسالی روی دوش مردم سیستان و بلوچستان

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مجتبی پیری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان صبح امروز، 26 آذرماه در گردهمایی خاک که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه زابل برگزار شد، گفت: کشاورزی، پیشه بیش از 70 درصد مردم استان است و اکنون با خشکسالی‌های چندین ساله و کاهش نزولات آسمانی، مردم سیستان و بلوچستان بار سنگین آن را روی دوش خود احساس می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: باید تدبیری اندیشید تا فعالیت‌هایی را جایگزین کشاورزی کرد و به سمت اقتصاد و معیشت غیروابسته به کشاورزی حرکت کرد؛ باید وابستگی‌ها به بخش کشاورزی را به حداقل رساند و اقتصاد مردم را از تک بعدی بودن خارج کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: تجارت، صنایع‌دستی، گردشگری و معدن، ظرفیت‌های عظیم استان هستند که می‌توانند در شرایط خشکسالی، جایگزین کشاورزی شده و اقتصاد را رونق بخشند.
وی با اشاره به اهمیت اقتصادی کردن کشاورزی، بیان کرد: در حال حاضر سیاست سازمان برای اقتصادی کردن کشاورزی، توسعه طرح‌هایی است که نیاز آبی کمتری دارند؛ کشت‌های ما باید کنترل شده باشد، تا ان‌شاء‌الله دوباره ثروت به کشاورزی و کشاورزان برگردد.
پیری افزود: یکی از بندهای اقتصاد مقاومتی دانش و اطلاعات است؛ باید شبکه دانش و اطلاعات را به طور وسیعی در کشور گسترده کنیم. نوآوری و استفاده از دانش و فناوری در بخش کشاورزی از رکن‌های مورد نیاز امروز کشور است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: برای استفاده بهینه از آب و خاک استان با همکاری وزارت نیرو، برنامه‌ها و طرح‌های شاخصی از جمله طرح عظیم انتقال آب با لوله دشت سیستان، در سطح استان در حال اجرا داریم.

در پایان این مراسم از تعدادی کشاورز نمونه به‌عنوان خادمان خاک و دانشجویان نمونه به‌عنوان محقق با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا کشاورزی سیستان خشکسالی سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عملکرد تیم اعزامی شهرداری پایتخت به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملا درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جان دوباره تالاب جازموریان بعد ۲ سال خشکسالی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از سیستان و بلوچستان
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه