Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم بیست و هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه تهران، معاون پژوهشی این دانشگاه و سایر مسئولان صبح امروز (دوشنبه) در دانشگاه تهران برگزار شد.

محمود نیلی احمد آبادی در این مراسم گفت: جشنواره پژوهش اولین جشنواره پژوهشی است که 27 سال تداوم داشته است، این جشنواره در توسعه،فرهنگ پژوهش در دانشگاه بسیار تاثیر گذار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز پژوهش به عنوان اصل بدیهی در کشور مواجه شده است اگر چه با مشکل پیاده سازی دستاوردهای پژوهشی در کشور مواجهیم اما پیشرفت فرهنگ پژوهش مطلوب بوده است.

رئیس دانشگاه تهران گفت: جشنواره پژوهش فرصت خوبی برای بررسی برنامه ها سیاست های دانشگاه است و می توان در این باره با مسئولان امر به گفت و گو نشست.

وی اضافه کرد: اگر نگاهی به تاریخچه دانشگاه ها بیندازیم مشاهده می کنیم تغییر سیاست هاو ادبیات دانشگاه ها بسیار کند بوده اما با پشرفت تکنولوژی شاهد ایجاد ادبیات جدیدی در دانشگاه ها هستیم.

نیلی احمد آبادی بیان کرد: امروزه به عنوان دانشگاه نسل چهارم دانشگاه اجتماعی رسیده ایم، بین المللی سازی به عنوان یک هدف مهم در دانشگاه ها مطرح شده و دانشگاه ها به شیوه های مختلف فعالیت خود را در این حوزه پیش می برند.

وی افزود: امروزه ماموریت سوم دانشگاه ها به عنوان مسئولیت اجتماعی مطرح شده و مسئولیت اجتماعی در دستور کار دانشگاه ها قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه تهران در زمبنه رده بندی دانشگاه ها گفت: رده بندی دانشگاه ها در گذشته بیشتر در آمریکا رایج بود و در هیچ جای دنیا چنین مواردی مشاهده نمی شد که دانشگاه ها بر اساس آن رده بندی شوند. امروز رده بندی به عنوان عصر بدیهی در دنیا ایجاد شده است و یک فرد می تواند با یک سرچ ساده از رده بندی یک دانشگاه اطلاع پیدا کند.

وی ادامه داد: بحث پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، شرکت های دانش بنیان مباحث جدیدی است که امروزه در دانشگاه ها مطرح می شوند. زمانی که تعداد مقالات دانشجویان افزایش پیدا می کند، طبیعتا سیستم های رده بندی شکل می گیرد اما باید بررسی شود که چه میزان به شاخص های رده بندی بها می دهیم.

نیلی احمد آبادی اظهار داشت: ایجاد سامانه ها و شبکه های اچ ایندکس در ذات خود مشکلی ندارد اما مهم این است که ما چگونه از آن استفاده می کنیم، اعضای هیات علمی باید تلاش کنند مستقل از محتوا چنین امتیازاتی را به محتوای خود بیفزایند.

وی اضافه کرد: امروزه در دانشگاه ها مسائلی مانند بین المللی سازی، کار آفرینی و... مطرح می شود چنین مواردی با ارزش های بنیادین دانشگاه ها هم راستا هستند باید توجه شود دانشگاه محلی برای علوم پایه و علوم بنیادین به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه تهران افزود: رده بندی دانشگاه ها هم فرصت و هم تهدید است؛ فرصت یعنی دانشگاه را در ویترین جهانی و در منظر عموم قرار می گیرد، و تهدید در زمینه پایه ها و منابعی است که آن را به عنوان محاسبه رده بندی دانشگاه قرار می گیرد. در همین راستا دانشگاه باید توجه کند که مقهور رده بندی ها نباشد و همزمان امور خود را در راستای درخشش انجام دهد، نباید سیاست های دانشگاه بر اساس افزایش رده بندی در نظر گرفته شود، اگر کیفیت خود را افزایش دهیم اچ ایندکس ما نیز در تبع جهانی افزایش پیدا خواهد کرد.

وی اظهار داشت: دانشگاه مهم ترین نهاد تامین و آموزش منابع هر کشور به شمار می رود، اولین گامی که هر دانشگاه بر می‌دارد آموزش است آموزش به معنای ارائه یافته های علمی و پژوهشی بشر است و هیچ وقت تعطیل نمی شود اما محتوای آن تغییر پیدا کرده است ما در بسیاری از حوزه ها دانشگاهی به روز هستیم.

نیلی احمد آبادی افزود: در حوزه پارک علم و فناوری با توجه به سابقه کم، خوب عمل کردیم در حوزه پژوهش بهترین دانشجویان را جذب می کنیم اما شبوه آموزشی ما قدیمی است ما در پژوهش کاملا بروز هستیم اما در آموزش کند تر هستیم این کندی به ساختار بزرگ دانشگاه بر می گردد گروه ها و دانشگاه ها پایه اصلی ساختار علمی دانشگاه ها هستند اما نباید این گروه ها با مرزهای بسته باشند و باید بتوانند چابکی لازم را در میان اعضای دانشگاه و فضای آن ایجاد کنند، نوآوری در برنامه ها و محتوای آموزشی دانشگاه را در این راستا پیگیری می کنیم معتقدیم اگر در حوزه آموزشی نتوانیم نوآوری های خود را گسترش دهیم.

وی تاکبد کرد: در سال گذشته دوره های کهاد را در دانشگاه تهران داشتیم، امسال تلاش می کنیم که دوره های کهاد به برنامه های آموزشی منتقل شود این یک اقدام بزرگ خواهد بود و فکر دانشجو را گسترده تر از رشته خود خواهد کرد و در کارآفرینی، کار تیمی و فعالیت بین رشته ای دانشجویان بسیار موثر خواهد بود.

انتهای پیام/

31 / 167 نیلی احمدآبادی دانشگاه تهران رئیس دانشگاه تهران اچ ایندکس دانشگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نیلی احمدآبادی دانشگاه تهران رئیس دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان

بر اساس جدیدترین آمارها در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۲۴ شمار اخراج پناهجویان از آلمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بر اساس جدیدترین آمارها در سه ماهه اول سال 2024 حدود 4800 پناهجو از آلمان اخراج شدند که 1200 نفر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. به گفته مقامات این اعداد ممکن است در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

به این ترتیب تعداد اخراج ها از آلمان در سه ماهه اول سال 2024 به میزان قابل توجهی افزایش یافت. سخنگوی وزارت کشور فدرال آلمان اعلام کرد که از ژانویه تا مارس 2024 در مجموع 4791 پناهجو از این کشور اخراج شده اند این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته تعداد آن ها 3565 مورد بوده است.

یک سخنگوی این وزارتخانه ارقام گزارش اشپیگل را که به تحلیل محرمانه این وزارتخانه اشاره داشت تایید کرد. بر این اساس، در ماه مارس حدود 234000 نفر که موظف به ترک کشور بودند در آلمان زندگی می کردند .

بر اساس این گزارش، در محافل امنیتی آلمان این نگرانی وجود دارد که به دلیل فشار بر مقامات پیرامون مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان، تعداد اخراج ها به شدت کاهش یابد. از طرفی به دلیل افزایش کنترل های مرزی و استقرار بیشتر، احتمالاً افسران کمتری برای انجام این کار در دسترس خواهند بود.

به گزارش اشپیگل در مجموع، نهادهای آلمانی از ابتدای سال جاری میلادی شاهد کاهش جزئی مهاجرت غیرقانونی بوده اند. با این وجود، مهاجرت همچنان در این کشور در سطح بالایی قرار دارد. به زعم نهادهای آلمانی اعداد و ارقام نباید به این نتیجه برسد که "مهاجرت غیرقانونی اکنون تحت کنترل است.

اداره فدرال مهاجرت آلمان تعداد درخواست های جدید پناهندگی ارسال شده در سه ماهه اول سال 2024 را 65419 مورد گزارش کرد. در سه ماهه مشابه سال گذشته 80978 درخواست اولیه وجود داشت.

کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمانتهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • رده‌بندی یوفا از 10 تیم برتر اروپا در 5 سال گذشته؛ غیبت آرسنال و بارسلونا / عکس
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی