Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه اکثر کشتارگاه های دام استان سنتی هستند که توسط شهرداری ها احداث شده و ساختار قدیمی و سنتی دارند، افزود: سیستم تصفیه فاضلاب مشکل اصلی این کشتارگاه ها و یک مسئله جدی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حسین رشیدی، مدیرکل دامپزشکی استان، امروز ( 26 آذر ) در کارگروه امنیت و سلامت غذایی استان با اشاره به اینکه اقدامات اساسی در خصوص کشتارگاه های استان انجام شده است اما اکثر کشتارگاه های دام استان سنتی هستند که توسط شهرداری ها احداث شده و ساختار قدیمی و سنتی دارند، افزود: سیستم تصفیه فاضلاب مشکل اصلی این کشتارگاه ها و یک مسئله جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی ادامه داد: محیط زیست آنها را به عنوان صنایع آلاینده نام برده و اعلام شده است که باید این کشتارگاه ها تعطیل بشوند که تعداد آنها 18  واحد است و در صورت تحقق چنین مسئله ای، کشتار قاچاق مورد توجه قرار می گیرد و مشکلاتی پیش می آید.

 

رشیدی با توجه به شرایط موجود در استان خواستار تعیین تکلیف این مسئله در این کارگروه شد و اظهار داشت: این کشتارگاه ها امکان تبدیل به کشتارگاه های صنعتی را ندارند ضمن اینکه درحال احداث کشتارگاه های صنعتی هستیم که می تواند کرمان و برخی شهرستان ها را پوشش بدهند.

 

 

محمدصادق بصیری، سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری کرمان در خصوص ارتقای سطح سلامت کارکنان گفت: برای ارتقای سطح سلامت کارکنان، توجه به امر ورزش موضوعی مهم است که جادارد به آن توجه شود.

 

وی در زمینه استقرار موکب ها در ایام عزاداری و مسئله بهداشت این موکب ها گفت: در این زمینه ستاد اربعین تشکیل شده است که مسائل بهداشتی هم مطرح و بررسی می شود؛ در مسئله موکب ها علاوه بر موضوع بهداشتی باید تمام جوانب مدنظر قرار بگیرد که در زمان مناسب به این مسئله پرداخته می شود.

 

بصیری با اشاره به اینکه استان کرمان استانی بزرگ با ظرفیت ها و مشکلات مختلفی است لذا خدمت رسانی سخت تر و ارزشمندتر است، خاطرنشان کرد: اگر مدیران نمی توانند در جلسات حضور پیدا کنند باید هماهنگی و اطلاع بدهند که برنامه ها بهتر پیش برود.

 

 

پایان پیام/480

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند ایران استان بوشهر خبرگزاری شبستان نماز جمعه مجلس شیراز هرمزگان خراسان جنوبي ارتقای سلامت کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس