Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مرند و جلفا معتقد است نمایندگان دارای رأی بالا در زمان انتخابات به‌مراتب تاثیرگذاری بیشتری در مرکز دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، محمد حسن‌‌نژاد در گفت‌‌‌‌‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج در پاسخ به این سوال که آیا به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی رأی می‌دهد، اظهار داشت: جزو کسانی‌ام که این طرح را امضاء کرده‌ام و علی‌رغم استانی شدن انتخابات، همچنان افراد شهرستانی در جای خودشان می‌مانند و منتخبان نماینده‌ی مردم کل استان شناخته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان ساخت: در انتخابات گذشته افرادی با رأی بسیار پایین به مجلس شورای اسلامی رسیدند اما اگر نماینده‌ی مجلس از رأی بالا در سطح استان برخوردار باشد قطعاً در مرکز تاثیر‌گذاری‌اش به مراتب بیشتر خواهد شد.

نماینده مرند و جلفا با بیان اینکه متاسفانه با ساز و کار امروز مجلس هرکس به منطقه، ناحیه شهری و حوزه‌ی انتخابیه خود فکر می‌کند، تصریح کرد: زمانی که انتخابات استانی شود نگاه نمایندگان محدود به حوزه‌ی انتخابیه‌شان نمی‌شود و به اقصی‌نقاط یک استان توجه می‌کنند و با همت یکدیگر درصدد حل مشکلات بر می‌آیند.

وی یادآور شد: برای نمونه هنگام تدوین بودجه از آنجایی که نمایندگان عنوان نماینده یک استان را یدک می‌کشند بهتر و دقیق‌تر می‌توانند سهم استان‌شان را از بودجه اخذ نمایند و بر روند تحقق آن نظارت کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که تاثیرگذاری لیست‌ها با استانی شدن انتخابات چگونه ارزیابی می‌کند، تاکید داشت: به‌ عقیده‌ی بنده حضور و تاثیرگذاری احزاب و لیست‌ها در انتخابات مفید خواهد بود و چنانچه انتخابات حزبی شود، بسیار مفیدتر هم واقع می‌شود.

وی در پایان اضافه کرد: حزبی شدن انتخابات حمایت از کاندیداها و منتخبان را افزایش می‌دهد و اجازه‌ی شکست کاندیدایشان را نمی‌دهند چراکه اگر او مغلوب شود درواقع حزب سیاسی‌اش باخته است و در زمان نمایندگی نیز این روند صادق است.

انتهای پیام/

   

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی امروز در نشست هم‌اندیشی با منتخبان مردم گیلان در دوازدهم دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه هفتم توسعه با همکاری مجلس و دولت، گفت: با آغاز لایحه‌ی هفتم توسعه در سال ۱۴۰۳ ضروریست تا مسائل کلان استان و حوزه انتخابیه نمایندگان بررسی و تصمیم گیری شود. 

استاندار گیلان با بیان اینکه برای حل مشکلات استان با همه مسئولان پای کار باشند افزود: مشکلات حوزه کشاورزی، توسعه شهرستان‌ها، گردشگری و زیرساختی با حضور نمایندگان منتخب مردم در مجلس دوازدهم مطرح شد تا برای حل مشکلات در سطح استانی و ملی تلاش شود.

دکتر اسدالله عباسی یکی از راه‌های توسعه گیلان را همدلی میان دولت و مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: برای اجرای طرح‌ها ملی در استان باید در سطح کلان رایزنی‌های لازم انجام شود.

وی با اشاره به سفر ریاست محترم جمهوری و رییس محترم قوه قضاییه به گیلان در آینده نزدیک، افزود: باید مشکلات گیلان در حوزه‌های مختلف جمع آوری شده و همزمان با سفر این مسئولان به کشور پیگیر چگونگی برطرف شدن آن‌ها شویم.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان هم در این نشست انسجام میان دولت و مجلس برای پیشبرد اهداف استانی و شهرستانی را از دستاورد‌های این نشست دانست و گفت: با برگزاری این جلسات می‌تواند مشکلات استان را در همه بخش‌ها شناسایی کرده و نزد رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه مطرح کنیم.

ابراهیم نجفی اسپیلی در ادامه، یکی از نگرانی‌های کشاورزان را قیمت پایین برنج دانست و افزود: در روز‌های آینده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی تشکیل جلسه داده و قیمت تضمینی خرید برنج برای سال ۱۴۰۳ را اعلام کند.

در این نشست همچنین احمدی سنگری نماینده رشت و خمام، دنیامالی نماینده بندرانزلی، علیجانی منتخب رودسر و املش، گودرزوند چگینی نماینده رودبار، لاهوتی منتخب لنگرود، فلاح منتخب رشت و خمام، رحمت زاده منتخب صومعه سرا، زارع منتخب لاهیجان و سیاهکل، معصومی منتخب فومن و شفت و اسلامدوست منتخب شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال هر یک در سخنانی با تاکید بر تداوم همدلی برای توسعه استان، دیدگاه و نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • درآمد پیش‌کش؛ کارت خبرنگاری بدهید!