Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@20:10:10 GMT

اقدامات مددکاری و مشاوره پس از زلزله کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۸۶۰۴

اقدامات مددکاری و مشاوره پس از زلزله کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسن هنرمند مدیرکل مددکاری اجتماعی و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران با ارائه گزارشی از ساماندهی خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: پس از زلزله استان کرمانشاه، تیم مداخله در بحران اداره مددکاری و مشاوره استان کرمانشاه با همکاری دانشگاه علمی کاربردی امام خمینی(ره) و با نظارت و راهنمایی اداره کل مددکاری اجتماعی و مشاوره بنیاد، اقدام به غربالگری روانی اجتماعی خانواده‌های شاهد و ایثارگر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درمجموع ۲۱۰ مرد و ۱۹۳ زن در این بررسی مورد ارزیابی قرار گرفتند که از این تعداد ۲۱۷ نفر از خانواده شهدا و ۱۸۶ نفر از خانواده جانبازان بودند، همچنین از مجموع ۴۰۳ نفری که در این بررسی مورد ارزیابی قرار گرفتند، ۹۴ نفر از شهرستان سرپل ذهاب، ۱۷۸ نفر از شهرستان ثلاث باباجانی، ۸۱ نفر از شهرستان دالاهو  و ۵۰ نفر از شهرستان قصر شیرین بودند.

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد با اشاره به بررسی نتایج غربالگری روانی اجتماعی خانواده‌های شاهد و ایثارگر از آذرماه ۱۳۹۶ تاکنون خاطرنشان کرد: از آن زمان تاکنون ۳۴۹۹ جلسه خدمات مشاوره، روان‌درمانی، روان‌پزشکی، مددکاری فردی و گروهی و ۵۹۸۷ دیدار با جامعه ایثارگری در قالب طرح سپاس انجام‌شده و در این راستا برای ۶۲ نفر از مددکاران و مشاوران، کارگاه آموزش تخصصی مهارت‌های مداخله در بحران ویژه برپا شده و دوره‌های آموزش خانواده با موضوعات مهارت‌های تاب‌آوری، مداخله در بحران، مدیریت استرس، اختلال فشار روانی پس از سانحه، بهداشت روانی و... نیز ویژه خانواده‌های شاهد و ایثارگر برای ۱۱۵۰ نفر برگزار شده است.

وی ادامه داد: برای عملیاتی شدن ارائه خدمات درمانی و مداخله‌ای مناسب و ساماندهی وضعیت روانی – اجتماعی آسیب دیدگان اقداماتی ازجمله تأمین مکان مناسب در هریک از شهرستان‌های آسیب‌دیده برای ارائه خدمات راهنمایی، مشاوره، روان‌درمانی، روان‌پزشکی و مددکاری، تشکیل تیم سیار متشکل از متخصصین حوزه مشاوره و مددکاری و بهداشت و درمان استان به‌منظور پایش سلامت روانی و جسمانی به‌صورت دوره‌ای در محل سکونت آسیب دیدگان، تشکیل کمیسیون ویژه برای ساماندهی افراد آسیب‌دیده و استمرار ارائه خدمات و پیگیری تا حصول نتیجه با همکاری بنیاد استان کرمانشاه و اداره کل مددکاری اجتماعی  و مشاوره بنیاد انجام‌شده است.
 هنرمند در پایان خاطرنشان کرد: بحران‌ها علائم و آسیب‌هایی را به فرد یا گروه وارد می‌کنند که به‌خودی‌خود قابل‌حل نخواهد بود و رها کردن فرد با این آسیب‌ها می‌تواند عوارض آسیب را ماندگار کند بنابراین مهم‌ترین اقدام تکیه‌بر منابع علمی و افراد متخصص دارای تجارب بالینی و مددکاری، برای مداخله مناسب روان‌شناختی به‌منظور بازسازی روانی و توانمندسازی خواهد بود.

کد خبر 4487781

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان و ایثارگران خدمات مشاوره زلزله کرمانشاه ۹۶ کمک رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۸۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند