Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت با تاکید بر اینکه برای مشکلات امروز صنعت نفت باید ١٠سال پیش فکر میکردیم، توضیح داد: مقوله پژوهش و فناوری دیربازده است. برای مشکلات امروز نمی توان از فناوری استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، سید صالح هندی در نشستی که امروز برگزار شد با بیان اینکه در همه دنیا صنعت نفت مبتنی بر فناوری و علم است، گفت: صنعت نفت ایران هنوز این جایگاه را پیدا نکرده  و مبتنی بر عملیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اهداف امضای قراردهای خارجی فناوری های نو است.

وی افزود: به نظر من در بحث پژوهش بیشتر از مشکلات مالی مشکل دانشی و مدیریتی داریم. یکی از دلایل این موضوع این است که در وزارت نفت میانگین دانش درمورد مقوله فناوری کم است.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت با تاکید بر اینکه برای مشکلات امروز صنعت نفت باید ١٠سال پیش فکر میکردیم، توضیح داد: مقوله پژوهش و فناوری دیربازده است. برای مشکلات امروز نمی توان از فناوری استفاده کرد.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۸۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی درباره توسعه صنعت فضایی در کشور نوشت: «توسعه کاربرد‌های صنعت فضایی جز محور‌های مهم برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور است.

 در این راستا، پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی و هوش مصنوعی از مأموریت‌های پژوهشگاه فضایی و مرکز هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات در تعامل با وزارت جهاد کشاورزی است که الحمدلله در حال پیشرفت است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟