Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@07:16:41 GMT

رابطه جنسی در خواب یا سکسومنیا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۸۸۳۶

رابطه جنسی در خواب یا سکسومنیا چیست؟


سکسومنیا یا رابطه جنسی در خواب نوعی جرقه مغز در خواب محسوب می‌شود که به خاطر آن فرد در خواب و بدون هوشیاری اقدام به برقراری رابطه جنسی می‌کند. در این مقاله بیشتر به این اختلال می‌پرداریم.

تصور کنید که در نیمه شب از خواب بیدار می‌شوید و خود را در حال انجام رابطه جنسی با همسر خود می‌بینید. بعید به نظر می‌رسد، اما سناریوی بسیار جالبی است، اینطور نیست؟


در واقع طبق تحقیقات جدیدی که در کانادا انجام شده است، بیشتر از ۱۱ درصد مرد‌ها در هنگام خواب رابطه جنسی داشته اند (یا حداقل سعی در انجام آن داشته اند).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به مطالعه دیگری در کانادا، این افراد (که تمایلات جنسی زیادی دارند) horndogs ممکن است شبانه خودارضایی masturbate, ناز و نوازش fondle, شبیه سازی رابطه جنسی با کسی dry hump, و حتی یک رابطه جنسی کامل یا دهانی داشته باشند- و همه را در حالی انجام می‌دهند که بیهوش و غرق در خواب هستند. این افراد معمولا تنها زمانی متوجه عمل خود می‌شوند که در نیمه فعالیت خود از خواب بیدار شوند یا داستان را صبح روز بعد از زبان همسرشان بشنوند.

متخصصین خواب این پدیده را به رسمیت شناختند زمانی که علایم این مشکل را به راهنمای تشخیصی بین المللی خود افزودند: "رفتار‌های جنسی غیر طبیعی مرتبط با خواب. " اکثر مردم این عارضه را رابطه جنسی در خواب یا سکس در خواب یا sleep s-e-x یا سکسومنیا sexsomnia می‌نامند.

این اختلال را هر چیزی که نامگذاری کنید، به هرحال سوالی که مطرح می‌شود این است:

دکتر مایکل کرامر بورنمن Michel Cramer Bornemann، محقق ارشد در انجمن پزشکی قانونی خواب در مینسوتا Minnesota می‌گوید این اختلال را به عنوان شکل دیگری از راه رفتن در خواب در نظر بگیرید.

دکتر بورنمن می‌گوید وقتی که مغز شما مراحل مختلف خواب را طی می‌کند، گاهی ممکن است نورون‌ها یا عصب‌ها از این مراحل جا بمانند یا آزاد نشوند. این خطا بخشی از مغز را روشن می‌کند، در حالیکه بقیه قسمت‌های مغز هنوز خواب هستند. دکتر بورنمن می‌گوید آزاد نشدن نورون‌ها ممکن است در بخش‌هایی از مغز رخ دهد که اساسی‌ترین عملکرد‌های انسانی را کنترل می‌کنند.

او می‌گوید: "رفتار‌های اولیه‌ای وجود دارد که در عمق مغز جای گرفته اند، این رفتار‌ها حرکات ساده‌ای هستند که برای بقا ضروری می‌باشند، مانند وضعیت دفاعی و جویدن. البته برقراری رابطه جنسی و تمایلات جنسی نیز از آن جمله اند. "

در واقع بخشی از مغز که مربوط به نیاز‌های اولیه شماست بیدار است و شما را وادار به برقراری رابطه جنسی با همسرتان می‌کند، در حالیکه بخش پیچیده و مدرن مغزتان که دارای بخش‌های مختلف است، هنوز خواب است.

دکتر بورنمن می‌گوید سکس در خواب یا سکسومنیا برای هر کسی ممکن است رخ دهد، و همچنین خانم‌ها نیز ممکن است دچار این حالت شوند. بیشتر از ۴ درصد خانم‌ها رابطه جنسی در خواب را داشته اند.

اگر به این مسئله شک دارید که دیگر قسمت‌های مغزتان واقعا خواب هستند، مدرکی در این باره وجود دارد. محققان فیلمی از یک خانم در حال خودارضایی دارند که دستگاه EEG* به سر وی متصل است و نشان می‌دهد که این خانم هوشیار نیست.

* EEG: نوار مغزی یا الکتروانسفالوگرافی Electroencephalography یا الکترومغزنگاری:ثبت فعالیت الکتریکی مغز از طریق نصب الکترود‌های سطحی بر روی سر و به صورت غیر تهاجمی می‌باشد.

محققان می‌گویند معمولا تماس با همسر در تختخواب منجر به شروع رابطه جنسی در خواب می‌شود. استرس، خستگی، کم خوابی و مصرف برخی دارو‌ها مانند *Ambien نیز ممکن است باعث بروز این اختلال شود.

* Ambien:نام دیگر آن زولپیدم Zolpidem است که یک داروی مسکن و خواب آور می‌باشد.

دکتر بورنمن می‌گوید این موضوع هیچ ارتباطی به خواب دیدن‌های جنسی یا عدم رضایت نسبت به زندگی جنسی نداردو اساسا نوعی جرقه مغزی است؛ نوعی جرقه عجیب و غریب مغزی.

برای زوج‌های متعهد رابطه جنسی در خواب مشکلی ایجاد نمی‌کند و حتی ممکن است سرگرم کننده باشد. اما این اختلال ممکن است باعث ایجاد مشکل هم شود، زیرا که فرد هوشیار و تحت کنترل نیست، در نتیجه پیشروی در رابطه جنسی ممکن است تهاجمی یا نامناسب باشد.

در موارد نادر رابطه جنسی در خواب یا سکسومنیا ممکن است باعث حمله شود. همچنین ممکن است باعث بروز مشکل در یک رابطه شود – به عنوان مثال ممکن است خانم تصور کند که مرد از روابط جنسی خود راضی نیست و یا خواب رابطه جنسی با زن دیگری را می‌بیند. یا اینکه هر نیمه شب با رابطه جنسی باعث می‌شود زن مورد آزار قرار گیرد؛ و در انتها دکتر بورنمن می‌گوید این یک اختلال نیست مگر اینکه مشکلی ایجاد کند. اگر در رابطه با آن نگران هستید، به یک متخصص خواب مراجعه کنید – ترجیحا پزشکی که متخصص جنبه‌های عصبی رفتاری طب خواب باشد.

منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رابطه جنسی خودارضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، تبعیض جنسی در دانشگاه‌های دانمارک مشکلی است که ادامه فعالیت محققان را با مانع مواجه کرده است. ایسکانیوز پیش‌تر گزارش‌های تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان و تبعیض جنسیتی در استناد به مقالات علمی به بررسی انواع تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های جهان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان

در این گزارش قصد داریم تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک را بررسی کنیم. کریستینا اگلوند وزیر آموزش عالی و علوم دانمارک درباره میزان تبعیض جنسیتی که بر دانشجویان دکتری در دانشگاه‌های این کشور تحمیل می‌شود، گفت: اخیرا گزارشی با عنوان جنسیت‌گرایی و مسیرهای شغلی در دانشگاه‌های دانمارک منتشر شد. این گزارش بیانگر تجربیات دانشجویان دکتری از تبعیض جنسی و حفظ مشاغل تحقیقاتی در دانمارک است. بر اساس این گزارش، ۳۷ درصد دانشجویان دختر و ۲۱ درصد دانشجویان دکتری مرد اعلام کرده‌اند که حداقل یک نمونه کلامی جنسیت‌گرایی را تجربه کرده‌اند که باعث شده احساس تحقیر کنند.

این گزارش قصد دارد نشان دهد که چگونه تجربیات جنسیت‌گرایانه در دانشگاه‌های دانمارک بر محیط کار و فرصت‌های شغلی محققان جوان تاثیر می‌گذارد. ۵ هزار و ۵۸۷ دانشجوی دکتری از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ در این مطالعه شرکت کردند. این گزارش در سال ۲۰۲۲ پس از انتشار طوماری با امضای ۷۰۰ مرد و زن از ۱۶ دانشگاه که مدعی بودند تحت فشارهای جنسی قرار گرفته‌اند، منتشر شد. این افراد گفته بودند که تحت تجاوز، تهدید و آزار و اذیت در محل کار قرار گرفته‌اند.

برخی یافته‌های این مطالعه در ادامه می‌آید؛ ۳۷ درصد دانشجویان دختر دکتری حداقل یک حادثه کلامی را تجربه کرده‌اند که باعث کنار گذاشتن آن‌ها یا تحقیرشان به دلیل جنسیت شده است. ۳۲ درصد گزارش داده‌اند که حداقل یک نظر بدخواهانه را تجربه کرده‌اند که معمولا در مورد بدن، لباس یا سبک زندگی آن‌ها بوده است. ۲۳ درصد تماس فیزیکی ناخواسته یا تلاش برای چنین تماسی یا تلاش برای اعمال زور جنسی و سایر رفتارهای جنسی را تجربه کرده‌اند.

سلسله مراتبی بودن محیط‌های تحقیقاتی فرهنگ جنسیتی تشدید می‌کند

کارشناسان معتقدند محیط‌های تحقیقاتی به شدت سلسله مراتبی هستند و این موضوع می‌تواند به رشد فرهنگی جنسیتی کمک کند. دانشگاه‌های دانمارک و انجمن‌های کارشناسی ارشد و دکتری این کشور از میزان تبعیض جنسیتی گزارش شده، ابراز شگفتی کردند و خواستار اقدام برای رسیدگی به این وضعیت شدند.

برخی معتقدند که نتایج تبعیض جنسیتی در دانمارک تعجب‌آور نیست. این یک مشکل جهانی است و کشورهای دیگر از جمله سوئد هم با آن مواجه هستند. نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ در مورد خشونت مبتنی بر جنسیت و آزاد جنسی در دانشگاه نشان می‌دهد که دانشجویان دختر مقطع کارشناسی و دانشجویان دختر دکتری به شدت در معرض آزار و اذیت جنسی و قلدری قرار دارند.

لیزبث لینتز، رئیس کنفدراسیون انجمن‌های حرفه‌ای دانمارک (Akademikerne) که نماینده ۴۹۰ هزار عضو است، درباره این گزارش گفت که این گزارش بیانگر واقعیتی عمیقاً مشکل‌ساز برای بسیاری از محققان جوان در سال‌های اولیه حرفه‌شان است.

این گزارش با واکنش‌های دیگری از سوی محققان همراه بود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم؛

برایان بچ نیلسن رئیس دانشگاه AU دانمارک درباره این گزارش گفت که فرهنگ جنسیتی دانشگاه‌ها در این گزارش به وضوح نشان داده شده و کاملا غیرقابل قبول است. روسای دانشگاه‌ها باید در این زمینه شفاف باشند و مسیر شغلی جذابی را برای محققان جوان ماهر بدون توجه به جنسیتشان ارائه دهند. این مطالعه نشان می‌دهد که ما باید به درون نگاه کنیم و کار تغییر فرهنگ را تشدید کنیم تا زنان دانشجوی دکترا بتوانند خود را در یک دانشگاه ببینند.

کامیلا گرگرسن رئیس اتحادیه کارگری آکادمیک DM هم درباره این گزارش گفت: من از اینکه بسیاری از دانشجوی دختر دکترا در محیطی جنسیت‌گرا قرار دارند شوکه شده‌ام. ما در DM موارد آزار و اذیت جنسی را گزارش می‌دهیم. زنان از طرح این موضوعات می‌ترسند، چرا که نگرانند به شغلشان آسیب وارد شود. به همین دلیل، این مسائل باید در سطح مدیریتی مطرح شود.

پر مایکل یوهانسن رئیس دانشگاه آلبورگ هم در این زمینه گفت: ما نه تنها باید بتوانیم به رفتارهای توهین آمیز و توهین آمیز واکنش نشان دهیم، بلکه باید بتوانیم از آن‌ها جلوگیری کنیم. وظیفه مدیران این است که با تغییر فرهنگ کمک کنند که جنسیت بر رفاه یا فرصت‌های شغلی تأثیری نداشته باشد. رفتارهای توهین‌آمیز جنسیتی در دانشگاه آلبورگ جایی ندارد.

هنریک سی وگنر رئیس دانشگاه کپنهاگ هم گفت: «این گزارش تکان‌دهنده است و نشان می‌دهد که اقدامات ما در زمینه مبارزه با تبعیض جنسیتی، موثر نبوده است. انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228188 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی
  • جزئیات پرونده‌های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • جزییات پرونده های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • دستگیری دو بازیکن 19 ساله لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسی
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند