Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@07:16:35 GMT

دین برای ایجاد وحدت آمده است

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۹۸۸۷

دین برای ایجاد وحدت آمده است

حجت‌الاسلام حاتمیان با بیان اینکه حرکت جوامع اسلامی در مسیر فطرت الهی را به واسطه پیامبران دانست و گفت: دین منشا تنش و تنازع نیست و برای ایجاد وحدت آمده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت‌الاسلام احمد حاتمیان در نشست مشترک علما و روحانیون تشیع و تسنن در سنندج اظهار کرد: انسان در گذر تاریخ و در دروه های مختلف حیات خویش به دنبال پرستش موجودات مختلف رفت چون در فطرت اولیه خودش حقیقتی نهفته دارد که بدنبال معبود خود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور، با بیان اینکه خداوند پیامبران را فرستاد تا فطرت انسان به درستی و به سوی حقیقت رهنمون شود، کرد: خداوند سبحان پس از آفرینش و خلقت انسان پیامبران را به سوی مردم فرستاد تا فطرت خداخواهی و حقیقت‌جویی و حقیقت‌یابی را در همه درون انسان‌ها شکوفا و بارور کنند.

 

وی با اشاره به اینکه پیامبران برای هدایت بشر آمده اند، افزود: فلسفه اصلی پیامبران خردمندی، اندیشه ورزی، عقلانیت به جامعه بشری، شکوفایی فطرت بشر و گریختن از ضلالت و جهالت و نادانی است.

 

مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه حرکت جوامع اسلامی در مسیر فطرت الهی را به واسطه پیامبران دانست و تاکید کرد: دین منشا تنش و تنازع نیست و برای ایجاد وحدت آمده است تا همدلی و در مسیر خداوند حرکت کردن را به وجود آورد و منشا آنچه که پیروان ادیان مختلف گرفتار تنازع، تفرقه و تنش و جنگ‌های بی‌منطق می‌شوند، جهالت است.

 

حجت‌الاسلام حاتمیان اضافه کرد: عدم شناخت حقیقت دین و شریعت نبوی است که انسان‌هایی را به جای خدا می‌نشاند و این از جهالت و نادانی است که انسان را دچار افراط و تفریط می‌کند.

 

مشاور نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: پیامبر در میان امتی مفتخر به جایگاه رسالت شد که در آن تقابل و اختلاف شدیدی موج می‌زد.

 

حجت‌الاسلام مهدی فرزی بیان کرد: اختلاف و تفاوت و رقابت یک موضوع فرا دینی است و ما فارغ از نیاز به وحدت در حوزه دین نیازی به تعریف وحدت در حوزه بشری داریم و یک مجموع عظیم از اخلاقیات از نوع رفتارها و گرایشات وجود دارد که ربطی به دین ندارند.

 

وی گفت: فردی که مسلمان یا غیرمسلمان است ذاتا دارای اخلاقیاتی است که باید مورد تربیت قرار گیرد تا مشکل اختلاف حل شود و تا زمانیکه اصلاح اخلاقی نکنیم درگیر جنگ‌ در حوزه‌های مختلف خواهیم بود.

 

وی عنوان کرد: قدرت کنترل نفس و مدیریت نفسانیات قدرتی است که ایجاد وحدت یا تفرقه می‌کند و باید روی این قدرت مدیریت نفس کار شود.

پایان پیام/79

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس تجلیل از پژوهشگران یمن بیرجند وحدت حوزه و دانشگاه استان بوشهر خشکسالی زاینده رود احیای رودخانه زاینده رود رودخانه زاینده رود نشست مشترک علما و روحانیون کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • شمش خم کن چیست؟
  • برکت عمر انسان در سایه عمل حسنه است