Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه 410 عنوان کتاب به نخستین دوره همایش کتاب سال بانوان ارسال شده است، گفت: این همایش در اسفندماه امسال مصادف با میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) در قم برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، ریحانه حقانی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان این که مهلت ارسال آثار به این همایش پایان یافته است، از بررسی و داوری کتاب ها در کمیته های تخصصی و علمی مربوطه خبر داد و افزود: بیشترین اثر در بخش زن و خانواده با 145 عنوان کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: بخش های ادبیات وهنر با 80 عنوان کتاب، تفسیر و علوم قرآن با 53 عنوان کتاب، تاریخ و سیره با 34 عنوان کتاب و فلسفه و کلام با 29 عنوان کتاب در رتبه های بعدی قرار دارد.
حقانی با اشاره به استقبال خوب از این همایش بیان کرد: 107 عنوان دیگر کتاب در سامانه همایش ثبت شده است که در صورت تکمیل شدن اطلاعات آنان، به کتاب های پذیرفته شده اضافه می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت های معاونت پژوهشی جامعه الزهرا(س) گفت: در سال جاری تمام سرمایه گذاری را در عرصه ارتقای دانشی و مهارت پژوهشی طلاب به کار بسته و تاکنون به نتایج قابل قبولی دست یافته ایم.
وی زمینه سازی برای تعامل و انعقاد تفاهم نامه با 16 مرکز علمی کشور را از دیگر فعالیت های این معاونت برشمرد و گفت: یکی از این مراکز، انجمن های علمی حوزه است که به زودی شعبه آن در این نهاد راه اندازی می شود.
حقانی، برگزاری دوره کوتاه مدت تربیت پژوهشگر با عنوان «مشق اجتهاد» با استفاده از استادان فقه و حقوق را از دیگر برنامه های معاونت پژوهشی جامعه الزهرا(س) عنوان کرد و افزود: امسال سومین دوره تربیت طلاب پژوهشگر در 6 گروه در حال برگزاری است.
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) خاطرنشان کرد: دوره سوم تربیت مترجم نیز با حضور 38 طلبه در رشته زبان انگلیسی، 33 طلبه در رشته زبان ترکی استانبولی و 31 طلبه در رشته زبان عربی آغاز شده است.
وی با اشاره به موفقیت های پژوهشگران این نهاد حوزوی گفت: 54 مقاله علمی طلبه های جامعه الزهرا(س) به جشنواره پژوهشی بین المللی بانو امین ارسال شد که بیش از نیمی از آنها برای شرکت در این همایش پذیرفته شد.
حقانی با اشاره به حضور فعال طلاب پژوهشگر این نهاد حوزوی افزود: همچنین 10 مقاله در همایش تبییین اندیشه های دفاعی امام خامنه ای و 10 مقاله نیز در کنگره جایگاه زن و خانواده از دیدگاه مذاهب اسلامی از پژوهشگران جامعه الزهرا(س) پذیرفته شد.
وی به نشریه ها و کتاب های این نهاد حوزوی اشاره و اظهار کرد: تاکنون 121 عنوان کتاب توسط انتشارات جامعه الزهرا(س) منتشر شده و تعدادی کتاب نیز در دست چاپ است.
وی تربیت کارشناس تدوین گر متون و برگزاری 6 کرسی ترویجی و چهار کرسی آزاد اندیشی را از دیگر برنامه های این نهاد در سال جاری دانست و گفت: معرفی شخصیت بانوان علمی موفق که به عنوان مادر و همسر نیز موفق بوده اند، یکی دیگر از برنامه های این نهاد است.
در حال حاضر حدود 13 هزار طلبه خواهر به صورت حضوری و غیرحضوری در جامعه الزهرا(س) که در بلوار بوعلی شهر مقدس قم قرار دارد، تحصیل می کنند.
جامعه‌ الزهرا(س) اکنون به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع پذیرای تعداد بسیاری از خواهران علاقه ‌مند به تحصیل علوم دینی در سه سطح آموزشی است.
جامعه الزهرا(س) به منظور معرفی و اشاعه فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی(ص) با استفاده از روش‌ های تعلیم و تربیت اسلامی تاسیس شده است تا زنانی اندیشمند، اسلام ‌شناس، صاحب ‌نظر، وارسته و الگو برای دیگر زنان مسلمان در داخل کشور و سایر کشورها تربیت کند.
24 تا 29 آذرماه به عنوان هفته پژوهش نامگذاری شده است.
7406/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي جامعه الزهرا س همايش قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزه های علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: اولین وحی خداوند متعال اشاره به معلم بودن خداوند دارد که نشان می دهد معلم بودن ارزش بسیار والایی دارد.

وی افزود: وقتی خداوند پیامبر را مبعوث می کند شان او را شان معلمی نشان می دهد. این جایگاه افتخار و حساسیت دارد. اگر بخواهیم جایگاه اصلی آن را در نظر بگیریم باید ببنیم خداوند و پیامبر او چگونه به تعلیم و تربیت مردم می پرداخت. اگر قرار است که شما وارث پیامبر باشید کار حساس خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: نرمخویی، مدارا، تواضع و غمخوار مردم بودن از خصوصیات پیامبر (ص) بود اگر قرار است که شما جانشین ایشان باشید اولین اقدام شما باید دلسوزی نسبت به کسانی باشد که در اختیار شما قرار داده شده که تربیت کنید. اگر قرار است که طلبه ای در تراز انقلاب و دین تربیت شوند باید مثل شهید مطهری نیاز شاگرد خود را پیدا کرده و برطرف کنید.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان بیان کرد: شهید مطهری زمانی تشخیص می دهند که باید کتاب فلسفی بنویسند و یک زمان احساس می کنند باید شبهات را پاسخ دهند کتاب عدل الهی را می نویسند، یک زمانی احساس می کنند که حقوق زن رعایت نمی شود کتاب حقوق زن را می نویسند، یک زمانی هم احساس می کنند که باید برای کودکان کتاب بنویسند آن استاد که به حق باید قلم به دست گرفته و کتاب داستان و راستان می نویسند و این نشان می دهد که ایشان برای خود شان و جایگاه قائل نیست بلکه به نیاز جامعه توجه دارند و با توجه به آن کار می کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما هم بخواهیم مثل استاد مطهری موفق و پاسخگو باشیم باید به نیاز جامعه توجه کنیم و شانی جز خدمتگزاری برای خود قائل نباشیم. اگر قرار باشد طلبه تراز تربیت کنیم باید علم خود را به روزرسانی کنیم که شبهات هر زمان را با توجه به آن زمان پاسخ دهیم. در این مسیر باید به تحقیق و پژوهش پرداخته و با جامعه در ارتباط باشیم و پاسخ های قانع کننده بدهیم. باید معارف الهی را به خوبی آموزش ببینیم و آن را به جامعه انتقال دهیم.

کد خبر 6093766 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • فتاوای آیت‌الله حکیم در سطح جامعه تحول ایجاد می‌کرد
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • اعلام نتایج آزمون ورودی جامعه الزهرا (س)
  • پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان
  • نقد کتاب مویه های آمو
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی