Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: با پیگیری های انجام شده با مسئولین وزارت نیرو مقرر شده تا دو سال آینده مشکل آب شرب و فاضلاب شهرهای سنندج، مریوان، بانه و سقز و نواحی منفصل شهری آنها مرتفع شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، شهرام ملکی روز دوشنبه اظهار داشت: در سالیان گذشته به این شهرها بیش از 2 هزار و 100 هکتار در قالب نواحی منفصل اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تامین آب شرب سالم و بهداشتی و جمع آوری فاضلاب این مناطق از جمله اقدامات مهمی بوده که برای آن در جلسه ای با حضور معاون مهندسی شرکت آب و فاضلاب کشور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مدیران آب و فاضلاب شهری و روستایی استان و مجری سد ژاوه تصمیم گیری شده است.
ملکی آبرسانی به سنندج را نیازمند دو سال فعالیت عمرانی و 146 میلیارد ریال اعتبار اعلام کرد و یادآور شد: برای تامین اعتبار مورد نیاز شرکت مهندسی آبفای کشور، استانداری و شرکت آبفای استان به صورت مشترک اقدام می کنند و شرکت آب و فاضلاب استان موظف شده سریعا نسبت به برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار اقدام کند.
وی ادامه داد: آبرسانی به شهرهای بانه و مریوان از محل ردیف تنش آبی با اعتبار 340 میلیارد ریال را از دیگر اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.
ملکی اعتبار لازم برای فاضلاب سنندج را 270 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: مقرر شده مجری سد ژاوه و آب و فاضلاب شهری کردستان برای دو سال آینده تامین اعتبار این پروژه را انجام داده و نسبت به انتخاب پیمانکار اقدام کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از دیگر مصوبات جلسه مذکور را اقدام برای افزایش 60 میلیارد ریالی اعتبار اجرای شبکه های جمع آوری فاضلاب مریوان خواند و اضافه کرد: قرار شده شرکت آب و فاضلاب کشور برای افزایش این میزان اعتبار و اصلاح موافقت نامه وارد عمل شود.
وی همچنین به افزایش اعتبار 30 میلیارد ریالی مربوط به بخش اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب سقز نیز اشاره کرد و افزود: خواسته مدیران استان در حوزه آب و فاضلاب افزایش این میزان اعتبار تا حد ممکن است.
ملکی یادآور شد: طرح خط انتقال آب شرب سنندج از محل سد آزاد به تصفیه خانه سنندج به طول 29 کیلومتر برنامه ریزی شده و مقرر شده مسایل مربوط به تامین اعتبار این طرح پیگیری وبه نتیجه برسد.
معاون عمرانی استاندار کردستان در ادامه به تعداد روستاهای دارای مشکل آب شرب اشاره کرد و اظهار داشت: 700 روستای استان کردستان در بخش آب شرب مشکل دارند و قرار شده است بصورت تک روستا به روستاهای دارای اولویت آبرسانی شود.
ملکی تاکید کرد: اولویت ما برای روستاهایی است که در بخش کیفی آب مشکل دارند و به سدها وآب های سطحی نزدیک هستند.
وی گفت: برای 50 روستا طی امسال وسال آینده اعتبارات لازم جهت آبرسانی تامین و اقدام می شود.
به گزارش ایرنا، تعداد مشترکان شرکت آبفای شهری کردستان بیش از 357 هزار فقره است که حدود 326 هزار فقره آن مربوط به مشترکان خانگی است.
یک میلیون و 150 هزار نفر جمعیت شهرنشین این استان در حال حاضر از خدمات شرکت آبفا در حوزه تامین آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند.
3034/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زيرساخت ها آب شرب فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۷ تا چهاردهم اسفند ۱۴۰۲، میزان تعهدات ارزی صادرکنندگان استان ۲۰۰ میلیون یورو بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت کردستان، طه سمیعی اظهار کرد: طی سال گذشته در مجموع از ۳۳۴ کارت بازرگانی فعال در حوزه تولیدی و غیرتولیدی در استان کردستان، مجموع ارزش بازگردانده شده حاصل از فعالیت این کارت‌ها، ۲۰۰ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۶۴ یورو بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرگانان با استفاده از کارت‌های بازرگانی، ۱۵۵ میلیون و ۴۴ هزار و ۳۴۴ یورو در بخش تولید و یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۲۴ یورو نیز در بخش غیرتولیدی تعهد سررسید شده ارزی ایجاد کرده‌اند، افزود: تنها در بخش تولیدی ۹۲ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۵۷ یورو و در بخش غیرتولیدی نیز ۱۰۷ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۷ یورو ارز بازگردانده شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۷۹ کارت بازرگانی نیز تمدید شده است.

سمیعی ادامه داد: از مجموع ۳۵۶ کارت صادر شده، ۳۴۲ مورد در حوزه بازرگانی، شش مورد در حوزه صنعت، دو مورد در حوزه معدن و شش مورد نیز در حوزه کشاورزی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد صدور ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی به وضعیت کلی کارت‌های بازرگانی دارای اعتبار و فاقد اعتبار در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در بخش اتاق بازرگانی ۸۰۸ کارت دارای اعتبار و سه هزار و ۳۲۶ کارت فاقد اعتبار وجود دارد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در بخش اتاق تعاون نیز شش کارت بازرگانی فعال و ۱۳۵ کارت بازرگانی فاقد اعتبار وجود دارد و در مجموع از چهار هزار و ۲۷۵ کارت موجود در هر دو بخش، ۸۱۴ کارت فعال و سه هزار و ۴۶۱ کارت نیز غیرفعال است.

کد خبر 749148

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • اتصال فاضلاب منزل به قنات جرم است
  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • ۴ مصدوم در اثر انفجار در پارک پرواز تبریز
  • انفجار گاز فاضلاب در پارک پرواز تبریز چهار مصدوم به جا گذاشت
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است