Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،محمد علی دادور مدیرعامل پالایشگاه شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: با تلاش متخصصان کشور۳۰ درصد بنزین کشور در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس تولید می‌شود.
وی افزود: اکنون به‌طور میانگین روزانه ۳۰ میلیون لیتر بنزین یورو ۵ در این پالایشگاه تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل پالایشگاه شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: این ظرفیت با تثبیت مرحله سوم تا پایان امسال به ۴۴ میلیون لیتر در روز می‌رسد.
محمد علی دادور افزود: ساخت مرحله چهارم پالایشگاه از شهریور ماه امسال با ظرفیت ۱۲ میلیون لیتر در روز آغاز شده است و بر اساس برنامه هدفگذاری شده تا دو سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
وی گفت: با بهره برداری از مرحله چهارم میزان تولید بنزین یورو ۵ در پالایشگاه نفت ستاره به ۵۵ میلیون لیتر در روز می‌رسد.
مدیر عامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس افزود: بنزین تولیدی این پالایشگاه با اکتان بالا و حذف آلاینده محیطی زیستی بر اساس استاندارد یورو ۵ است.
دادورگفت: بیش از ۷۵ درصد تجهیزات استفاده شده در سه فاز با تکیه بر دانش ومهارت‌های بومی ساخته شده است.
عملیات ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی دنیا در سال ۱۳۸۵ در زمینی به مساخت ۷۳۰ هکتار آغاز شد.
این پالایشگاه روزانه ۳۶۰ هزار بشکه خوراک از میدان مشترک پارس جنوبی به فراورده‌های بنزین، نفت‌گاز، گاز مایع، هیدروژن، گوگرد و سوخت جت تبدیل می‌کند.
فاز نخست پالایشگاه در اردیبهشت ۱۳۹۶ و فاز دوم در تیرماه ۱۳۹۷ به بهره برداری رسید.
فاز سوم نیز تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.
هر فاز ظرفیت تولید ۱۲ میلیون لیتر بنزین در روز دارد.
انتهای پیام/ر

بهره برداری از فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا پایان امسال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • فیروزآباد با ۱۰۴ میلی متر پیشتاز بارندگی اخیر فارس