Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم افتتاحیه کنگره ملی «مصطفای شهید با گفتمان جوان مومن انقلابی» و هفتمین سالگرد شهید مصطفی احمدی روشن در دانشگاه صنعتی شریف گفت: بزرگداشت شهدای هسته ای در هفته پژوهش از آن رو اهمیت دارد که این شهیدان اجازه ندادند کسانی برای ملت ما محدودیت پژوهش ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهدای هسته ای از آن رو بزرگ هستند که غرب را بزرگ نمی‌دانستند تا برای خواست غربی که مرکز عالم نیست کسانی نروند و کشور را از 23 حق تحقیق و توسعه کشور محروم کنند.

وی با بیان اینکه امروز راه و آرمان شهدای هسته ای به بار نشسته است، تصریح کرد: کسانی که می‌گفتند بدون کدخدا دیپلماسی پیش نمی‌رود و به این خاطر توافقی شد که در آن دانشمندان ما از تحقیق و توسعه در 23 موضوع منع و محروم شدند. امروز می‌گویند به آمریکا نمی‌شود اعتماد کرد. همه چیز را در آمریکا متمرکز نکنیم.

جلیلی با بیان اینکه برخی‌ها می‌گویند باید قدرت کنشگری را بالا برد، اظهار داشت: کار دیپلماسی آن است که بسترها را برای کنشگری فراهم کند و ارتقاء دهد نه اینکه آنها را برچیند. بالا رفتن قدرت کنشگری یک ملت آن است که توافقی نشود که در آن حق تحقیق و توسعه گرفته شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: می‌گویند رعایت حقوق بشر ضرورت ادامه حیات کشور است؛ بسیار خوب. آیا دانش تحقیق و توسعه حق یک ملت هست یا نه؟

چرا باید صد حق مسلم کشور نادیده گرفته شود. خوشبختانه امروز به این امر رسیده اند که غرب تمام دنیا نیست. پس هفت ماه کشور را معطل چند کشور غربی نکنید که آیا SPV را ثبت خواهند کرد یا نه. اگر خوشبختانه به این باور رسیده اید که غرب تمام دنیا نیست پس نگویید به خاطر بهانه‌گیری چند کشور فلان کنوانسیون را باید پذیرفت.

وی افزود: اگر صادقانه می‌گویید غرب تمام دنیا نیست پس نامه ننویسید که فلان کشور دست چندم اروپایی می‌خواهد رییس شورای امنیت شود و فلان کنوانسیون دیگر را هم بپذیرید. اگر صادقانه باور دارید غرب همه عالم نیست مترسک هایی که از غرب بلند کرده اید به زمین بگذارید.

جلیلی با بیان اینکه دنیای غرب بداند ملت ما چهل سال است این باور را پیدا کرده است که غرب همه عالم نیست و آمریکا که سردمدار غرب است هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، تصریح کرد: امروز هم خوشبختانه خوش باورترین افراد به غرب هم تازه به این نتیجه رسیده اند که غرب تمام دنیا نیست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، یکی از مهم ترین سرمایه های کشور را تجربه ملی دانست و گفت: تنها بهره برجام تجربه آن است؛ العقل حفظ التجارب. نمی‌توان و نباید اجازه داد کسانی با اخلال در حافظه ملی تجارب ملی را هم پاک کنند. اگر عقل حافظ تجارب است، جریانی که بر تکرار اشتباه اصرار دارد قبل از هرچیز او دارای مشکل است.

جلیلی افزود: اگر ملتی حافظه ملی و تجارب ملی خود را بکار نگیرد و اگر کسانی بخواهند حافظه ملی و تجارب ملی ملتی را هم چون منابع دیگر ملی یک کشور پاک کنند آنگاه ملت باید هم چوب ندانم‌کاری و ذوق‌زدگی‌های آن روز آنها را بخورد و هم پیاز اشک آور تحلیل‌های متناقض امروز آن ها را.

وی ادامه داد: امروز برخی‌ها، طوری می‌گویند «مگر دنیا یعنی آمریکا ؟» که انگار دیگران می‌گفتند بدون کدخدا هر دیپلماسی محکوم به شکست است. طوری می‌گویند همه نگاهمان را در آمریکا متمرکز نکنیم که انگار دیگران می‌گفتند آب خوردن روی میز به مذاکره با آمریکا بستگی دارد.

مسئول سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای با بیان اینکه تا دیروز تئوری‌هایی می‌دادند که فرجام آن شکست است، گفت: امروز شکست های خود را تئوریزه می‌کنند. کسانی میخواهند در کنار سایر سرمایه هایی که با برجام کنار رفت تنها بهره برجام را که تجربه آن بود مثل سایر سرمایه ها پاک کنند.

جلیلی تصریح کرد: اگر نماد کلید نتوانست مشکلات این کشور را حل کند نماد «نعل وارونه» هرگز نخواهد توانست. زمانی نعل وارونه زده می‌شد و واقعیت هایی مثل شکست پذیر بودن آمریکا و قابل اعتماد نبودن آمریکا را نمی‌دیدند اما شعار واقع‌بینی می‌دادند. امروز، هم آمریکا شکست اخلاقی خورده است و هم کسانی که چشم بر اشتباهات خود می‌بندند و اصرار غلط بر اشتباهات گذشته خود دارند.

وی افزود: امروز برای ملتی که الگوی مقاومت در جهان است به جای آنکه دیپلماسی در تراز انقلاب اسلامی را ارائه کنند الگوی عده‌ای، از آمریکا و اروپا به الگوی قطر رسیده است. این افراد اگر باور دارند مزیت جمهوری اسلامی مردم‌سالاری دینی و قدرت مردمی آن است آیا «قطر» باید الگوی دیپلماسی آن باشد؟ امروز روز دفاع ملی برای جمع‌بندی برخی تجارب نافرجام است؛ آیا امضای کری تضمین بود یا نه؟ آیا باغ گل بی برجام بار دارد یا نه؟ آیا برجام آفتاب تابان است یا چراغ خاموش؟ کدام معامله عاقلانه ای وجود دارد که یک طرف به تمامی تعهدات خود پایبند باشد اما طرف دیگر زیر توافق بزند؟

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد که اسرائیل به رفح حمله نخواهد کرد
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد