Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری یزد گفت: با تصمیم شورای تأمین استان یزد مقرر شد مجوز ایجاد صنایع پر آبخواه جدید یا توسعه طرح‌هایی که نیازمند تحمیل بار جدید بر آب است، در استان صادر نشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ محمدعلی طالبی سرپرست استانداری یزد در رابطه با جزییات تصمیم شورای تأمین استان یزد مبنی بر ممنوعیت ایجاد و توسعه صنایع پر آبخواه در یزد، گفت: همه می‌دانیم که منابع آب‌های زیرزمینی و آب‌هایی که در دسترسمان هست، وضعیت خوبی ندارد؛ طی سال‌های گذشته برنامه‌های مختلفی برای کاهش وابستگی به این آب‌ها  و متوقف کردن طرح‌های بزرگ پر آبخواه در استان ریخته و تصمیماتی هم در این زمینه گرفته شد؛ اما عملاً در بعضی مواقع به‌درستی اجرا نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مسئله آب در حال حاضر به یک مسئله اجتماعی و امنیتی تبدیل شده است، شورای تأمین استان یزد به این مقوله ورود پیدا کرد و درنهایت تصمیمی که در شورای تأمین استان گرفته شد این بود که اجازه ایجاد صنایع پر آبخواه جدید یا توسعه طرح‌هایی که نیازمند تحمیل بار جدید بر آب هست، در استان صادر نشود.

طالبی تأکید کرد: مطمئناً این تصمیم به معنای توقف رشد صنعت نیست؛ بلکه باید به سمتی برویم که صنایع کم آبخواه را جایگزین صنایع پر آبخواه استان کنیم.

سرپرست استانداری یزد خاطرنشان کرد: قرار شد یک سری برنامه‌های اجرایی برای کاهش مصرف واحدهای صنعتی بزرگ اعمال شود؛ مهلتی برای واحدهایی که مصرف آب آن‌ها غیرمتعارف است، تعیین می‌شود تا درزمینهٔ مصرف آب به وضعیت متعادل برسند.

وی گفت: از محل صرفه‌جویی که در بخش صنعت خواهیم داشت، آب لازم برای ایجاد صنایع تخصیص داده خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!