Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سازمان همکاري اسلامي اقدام استراليا مبني بر به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي را اقدام غيرقانوني و نقض قطعنامه‌هاي بين‌المللي دانست.
به گزارش پارس‌تودي؛ سازمان همکاري اسلامي باصدور بيانيه‌اي بر مخالفت با هرگونه تلاشي براي خدشه‌ وارد کردن به وضعيت حقوقي شهر قدس اشغالي تأکيد و آن را نقض قطعنامه‌هاي مجمع عمومي و شوراي امنيت سازمان ملل به خصوص قطعنامه 478 عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قطعنامه 478 شوراي امنيت از کشورهايي که دفاتر ديپلماتيک در شهر قدس افتتاح کرده‌اند مي‌خواهد اين دفاتر خود را از اين شهر خارج کنند.
سازمان همکاري اسلامي دراين بيانيه تصريح کرد، شهر قدس بخشي از اراضي فلسطيني است که از سال 1967 تحت اشغال قرار دارد.
در همين حال؛ وزارت خارجه مالزي نيز در بيانيه‌اي از تصميم دولت استراليا براي معرفي قدس‌شريف به عنوان پايتخت رژيم اسرائيل انتقاد کرد.
وزارت خارجه مالزي در اين بيانيه که روز يکشنبه منتشر شد، تاکيد کرد، تصميم دولت استراليا براي انتقال سفارت اين کشور از تل‌آويو به قدس اقدامي تحقيرآميز ضد فلسطينيان است.
در بيانيه وزارت خارجه مالزي آمده است، کوالالامپور با تصميم دولت استراليا براي معرفي قدس به عنوان پايتخت اسرائيل مخالف است و تاکيد جدي بر استقلال فلسطين به پايتختي قدس شريف دارد.
«اسکات موريسون»، نخست‌وزير استراليا با وجود مخالفت‌هاي گسترده داخلي و خارجي و در تبعيت از سياست‌هاي آمريکا روز شنبه اعلام کرد، دولتش تصميم گرفته است قدس را به عنوان پايتخت اسرائيل به رسميت بشناسد.
درچارچوب طرح «معامله قرن»، «دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا ششم دسامبر2017 شهر اشغالي‌ قدس را به عنوان پايتخت رژيم جعلي اسرائيل معرفي کرد و از تصميم خود براي انتقال سفارت آمريکا از تل‌آويو به قدس خبر داد. دولت آمريکا 14 ماه مه 2018 اين تصميم را عملي کرد.
انتقال سفارت آمريکا به قدس اشغالي درحالي صورت گرفت که مجمع عمومي سازمان ملل متحد، 21 دسامبر 2017 قطعنامه حمايت از قدس را با 128 رأي موافق، 9 رأي مخالف و 35 رأي ممتنع به تصويب رسانده بود. براساس اين قطعنامه، سازمان ملل متحد، قدس را به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي به رسميت نخواهد شناخت.118/112
کليدواژه قدس استراليا سازمان همکاري اسلامي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۷۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا

نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی برای آماده سازی اسناد پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در بانجول پایتخت گامبیا از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در این نشست که با موضوع اصلی «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو‌ پیرامون توسعه پایدار» برگزار می‌شود، مسایل و چالش‌های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در مجموع سه سند شامل پیش نویس قطعنامه فلسطین، پیش نویس بیانیه بانجول و پیش نویس سند نهایی نشست سران برای تصویب به ترتیب به نشست شورای وزیران امور خارجه و سپس اجلاس سران ارایه خواهد شد. 

نشست شورای وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی طی روزهای 13 و 14 و نشست سران نیز طی روزهای 15 و 16 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

گامبیا میزبان پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، کشوری اسلامی با حدود دو‌ و نیم میلیون نفر جمعیت در منطقه غرب آفریقا واقع شده است. این کشور قرن ها مستعمره بریتانیا بود و در فوریه 1965 به استقلال رسید. گامبیا ریاست نشست سران سازمان همکاری اسلامی را به مدت سه سال از عربستان سعودی تحویل خواهد گرفت.

از جمهوری اسلامی ایران هیاتی به ریاست رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی شرکت کرده‌است.

همکاری اسلامی: حق وتو آمریکا، ناقض مفاد سازمان ملل متحد است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • واکنش ایران به بیانیه امیر کویت در سفر به مصر درباره میدان آرش
  • درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • سازمان همکاری اسلامی حمله تروریستی به مسجدی در هرات را محکوم کرد
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست