Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشهد گفت: یک نفر از اعضای شورای مرکزی اصلاح طلبان رفته جایی و چند دقیقه دیر راهش دادند، کشور را روی سرش گذاشته است.

جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به واکنش محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان دربرابر رفتار یکی از کارمندان اداره گمرک، اظهار داشت: بنده بسیار متاسفم و از مردم به خاطر فحش و ناسزایی که همکار ما داشته است، عذرخواهی می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: قبل از تشکیل جلسه علنی امروز ، فضای جلسه فوق العاده متشنج بود به نحوی که بنده که سه دوره در مجلس حضور دارم تا پیش از این ندیده بودم که مجلس تا این اندازه برافروخته و متشنج باشد.

وی افزود: آقایان برای این اتفاق پای وزیر اقتصاد را به مجلس کشاندند و برخودرهای تند و خشنی را برای انچه که به زعم خودشان توهین علیه مجلس تلقی می شد انجام دادند. زمانی هم که آقای رئیس از آقای درازهی درخواست کرد که ماجرا را توضیح دهد وی جو جلسه را هیجانی کرد و گفت حاضر هستم همه چیز را به گردن بگیرم اما وزیر باید استیضاح شود.

کریمی قدوسی تصریح کرد: بنده با برخی از این افراد صحبت کردم و گفتم اگر این مقدار غیرتی که امروز و برای آبروی خودتان نشان دادید در زمان فتنه 88 برای آبروی نظام خرج کرده بودید آن فتنه 8 ماه طول نمی کشید.چطور آنجا که نظام به خطر افتاد سکوت کردید اما امروز به دلیل برخوردی که با آقای درازهی که عضو شورای مرکزی فراکسیون امید است صورت گرفته چنین جوری را به پا می کنید؟!
نماینده مردم مشهد و کلات با بیان اینکه لیست امید پرچم تطهیر فتنه و حمایت از سران فتنه را بلند کرده است، یادآور شد: چراامروز تا این اندازه برآشفته شدیده اید؟ چگونه احساس کردید با توهین به یک نماینده، نظام در معرض سقوط قر ار گرفته و حاضر هستید جانتان را هم بدهید که به خاطر این رفتار به تعبیر خودتان نظام سقوط نکند. آن هم نماینده ای که فحش داده و توهین کرده است؟!
کریمی قدوسی با تاکید براینکه رفتار درازهی در شان نماینده مجلس نبود، افزود: فوقش زمان ملاقات طولانی شده بود وی مینشست و با آرامش درخواست هماهنگی می کرد. بنده بارها برای شکایت های دولت احضار شده ام خدا شاهد است هربار مرخصی گرفته ام، سوار مترو شدم، دم درب موبایل و دیگر وسایلم را تحویل داده ام. در صف در کنار متهم های دیگر منتظر مانده ام تا نوبتم شود. ذره ای هم ناراحت نشدم.

وی ادامه داد: چرا احساس می کنید راس نظام هستید؟! رهبر معظم انقلاب فرمودند مجلس در راس نظام است، نه نماینده مجلس. مجلس یعنی سوگند شرعی به قرآن، یعنی قانون اساسی، یعنی شرع مقدس، یعنی 300 هزار شهید، یعنی شهید مدرس، یعنی مردم، یعنی استقلال، یعنی مقابله با دشمن. مجلس این است نه امثال کریمی قدوسی و درازهی!

نماینده مردم مشهد تصریح کرد: امروز آقایان آنقدر فضا را متسنج کردند که با جمع شدن به دور وزیر نزدیک بود وی را از بالا به پایین پرتاب کنند و حتی از او خواستند که استعفا دهد! برای چه؟ حتی آقای لاریجانی جلسه را به نحوی مدیریت کرد که به نفع یک نماینده تمام شود و از سوی دیگر آقای پزشکیان را مامور پیگیری این موضوع کرد.
کریمی قدوسی تاکید کرد: برخی چندماه پیش نطق هایی کردند که ضدانقلابی ترین نطق بود حتی به قول یکی از آنها اگر به راس منافقین وقت بدهید روی صندلی مجلس بنشیند بهتر از این ها حرف نمی زند و عمل نمی کند. نکته عجیب آنکه بعد از این نطق مورد تشویق قرار گرفتند. آیا این توهین به نظام و رهبری نیست؟
وی خاطرنشان کرد: حالا یک نفر از اعضای شورای مرکزی اصلاح طلبان رفته جایی و چند دقیقه دیر راهش دادند، کشور را روی سرش گذاشته! مردم دارند نمایندگان را میشناسند و قطعا به آن طریقی که قانون به آنها اجازه داده به حسابشان می رسند اولا بسیاری از آنها برای دوره بعد تایید صلاحیت نمی شوند و اگر هم تایید هم بشوند مردم به انها رای نمی دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: درازهی نماینده مجلس استیضاح توهین فحاشی نظام فتنه 88 اصلاح طلبان اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند

در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یکی از وزنه‌های مهم تعیین‌کننده خط سیاسی مجلس، رقابت طیف مستقلین و اصلاح‌طلبان است که به هم‌قطارانی که به مجلس راه یافته‌اند بپیوندند و با این وجود برخی از کارشناسان گمانه‌زنی‌هایی در قصد این طیف برای تشکیل یک کمیسیون اقلیت در مجلس دوازدهم دارند.

به گزارش صبح نو، در همین راستا رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب جمهوریت گفت‌وگویی داشته که در ادامه می‌خوانید.

استقبال سیاسیون و مردم نسبت به دور دوم انتخابات را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

در انتخابات مرحله اول مردم بیشتر شرکت می‌کنند، درحالی‌که در مرحله اول تعداد کاندیدا‌ها بیشتر است، ولی در مرحله دوم عموما مشارکت کمتر است، ضمن اینکه تنها دو برابر نمایندگان مورد نظر هر حوزه انتخابیه در مرحله دوم با هم رقابت می‌کنند. رقابت در دوره دوم، رقابت تنگاتنگی است و هر کسی هم که در این مرحله رأی بیشتری بیاورد ولو آنکه یک رأی بیشتر باشد، پیروز میدان قاعده انتخابات است. متأسفانه در دوره‌های انتخابات مرحله دوم، حضور مردم خیلی کم است. در شهر‌های کوچک که عوامل قومی عشیره‌ای دخالت دارند، مثل دوره‌های گذشته انتخابات رونقی ندارند. در مرحله دوم خیلی کم شرکت می‌کنند و هر چه هم تشویق و دعوت شوند، برخی انگیزه لازم را ندارند.

به‌خصوص که هیچ‌گونه مشوقی در کشور ما به وجود نیامده است. یعنی اگر بین دو تا مرحله یک حرکتی ایجاد شده بود، هیجان یا امید و کسب رضایتی پیش می‌آمد، امید بود که درصد بهتری شرکت کنند. مسائل اقتصادی هم که روز به روز بدتر و سخت‌تر و وضعیت مردم وخیم‌تر می‌شود، لذا فکر می‌کنم مردم در مرحله دوم کمتر شرکت می‌کنند و طبیعتا بین همین افرادی که رأی بیشتری داشتند، افرادی انتخاب شده و وارد مجلس می‌شوند.

با توجه به ورود چهره‌هایی از طیف‌های سیاسی مختلف به مجلس، آیا تشکیل یک فراکسیون اقلیت یا مستقل را محتمل می‌دانید؟

مجلس که جای بحث، گفتگو، اظهارنظر و تبادل نظر افراد و گروه‌هاست و اگر در آن تبادل نظر و اختلاف نظر نباشد که مجلس مرده و بی‌رمقی است و اصلا فلسفه‌ای در آن وجود ندارد؛ اما اینکه یک اکثریت قوی از جناح اصول‌گرا وارد مجلس می‌شوند و بعد لیستی که ترکیبی از اصلاح‌طلب، مستقلین اعتدال‌گرا و امثال‌ذالک یعنی ته کیسه را تکاندند و همه این‌ها به قول شما ۴۱ نفر شده است. هنوز هم معلوم نیست در نهایت چند نفر باشند که البته درون آن‌ها هم چهره‌های شاخص بسیار کم هستند، وارد مجلس شدند. اگر آقای مطهری یا آقای پزشکیان تأیید نشده بودند که می‌شد قضاوت کرد در مجلس دیگر تریبونی از مستقلین و اصلاح‌طلبان نیست. به هر حال باز با تذکر رهبری این آقایان تأیید صلاحیت شدند.

ممکن است یک‌صدایی از این جمعیت بلند شود، ولی این صدا بسیار اندک و ضعیف است. به‌خصوص که مشخص نیست مدیریت مجلس هم به دست چه افرادی بیفتد. اگر میزان و ملاک در انتخاب هیأت رئیسه این آرایشی باشد که چه کسانی بیشترین رأی را به دست آوردند، دیگر مجلس به‌طور کلی آن هویت و استقلال خودش را از دست خواهد داد. در کنار این مسائل باید اضافه کنم درست است که اکثریت قوی مجلس به یک معنا اصول‌گرا‌ها و غیراصول‌گرا‌ها اعم از اصلاح‌طلب، اعتدال‌گرا، مستقل و اقلیت بسیار محدودی هستند، اما همان اکثریت، آهنگ واحدی ندارند. هم دارای سلایق مختلف هستند و هم در مقابله با اصلاح‌طلب‌ها و مستقلان دارای وجه مشترک در برابر اصلاح‌طلبان هستند.

آن‌ها درون خودشان اختلاف‌های بسیار زیادی با اصول‌گرا‌های سنتی و اصول‌گرایان غیرسنتی هستند. گرایش‌های رادیکال هم حضورشان قاعدتا پررنگ خواهد بود. این‌ها در نهایت با هم نمی‌توانند بسازند. در انتخابات ممکن بود به‌خاطر هدف مشترک با هم کنار آمده باشند، ولی در مجلس اختلاف نظر فراوان است، چون دیدگاه اصول‌گرایان سنتی و انقلابی کاملا با دیدگاه رادیکال‌ها متفاوت است. به هر حال اصول‌گرایان سنتی بیشتر روی رهبری و ولایت فقیه تأکید می‌کنند. این اختلاف‌ها در مجلس هم ظهور و بروز پیدا می‌کند و در برابر هم جبهه می‌گیرند و نمی‌توانند با هم کنار بیایند. اقلیت محدودی هم از لیست به اصطلاح «صدای ملت» که ترکیب ناهمگونی از اقلیت محدود بود، وارد مجلس خواهند شد.

این فراکسیون چه کمکی را در زمینه کارآمدی مجلس ارائه می‌دهد؟

هر چقدر در مجلس تعدد و تکثر آرا و نظرات بیشتر باشد، مجلس زنده‌تر و پویاتر خواهد بود؛ لذا در کنار آن اکثریتی که در درون اختلافات وجود دارد، بخش‌های مختلف است که این می‌تواند یک‌صدایی باشد. صدایی هرچند کوتاه و کم‌رنگ از ملت در برابر جریان مقابل که در غیاب اکثریت مردم برنده شد. اینکه همان اقلیت، حتی یک نفر هم در مجلس تریبون در اختیار داشته باشد، شاید بهتر از نبودش باشد. درحالی‌که اگر ۴۰ نفر باشند، می‌توانند تلاش بیشتری کنند.

افرادی بودند که قبل از ورود به مجلس، ادعای اصلاح‌طلبی یا استقلال می‌کردند، ولی در مجلس به طرف اکثریت می‌لغزیدند و گفته‌های خودشان را فراموش می‌کردند. من از دوستانی که وارد مجلس می‌شوند انتظار دارم که در این شرایط وانفسا در مجلس فراکسیونی تشکیل بدهند و برنامه‌ریزی کنند؛ چراکه می‌توانند تا حدی اثرگذار باشند، ولو اینکه این امر بسیار سخت خواهد بود. آن اکثریت اجازه نخواهند داد این‌ها کار کنند، چون تجربه نشان داده که آن‌ها وقتی اکثریت را به دست می‌آورند، جلوی هر نقد و اظهارنظر مخالف را می‌گیرند. فراکسیون اقلیت می‌توانند امیدی را در مجلس به وجود بیاورند.

آرایش سیاسی اصلاح‌طلبان در آستانه دور دوم انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در مرحله اول انتخابات، اصلاح‌طلب‌ها به چند دسته تقسیم شدند که یک مجموعه از احزاب و شخصیت‌های حقیقی بودند، آن‌ها که اعلام کردند ما کاندیدا نداریم و شرکت نمی‌کنیم و به‌عنوان معرفی کاندیدا شرکت فعال نداریم. دسته دیگر ترکیبی از سه حزب بود. این‌ها وارد صحنه شدند، کاندیدا‌هایی را معرفی کردند و تعدادی از کاندیداهایشان وارد مجلس شدند. ما هم که به‌عنوان حزب جمهوریت منتظر بودیم کاندیداهایمان تأیید صلاحیت شوند که بتوانیم فعال شویم، ولی متأسفانه هیچ‌کدام از کاندیدا‌های ما در سراسر کشور تأیید صلاحیت نشدند. فعالیت اصلاح‌طلب‌ها در مرحله دوم هم به همین ترتیب است. آن ترکیب که گفتم، فعال نخواهند بود. شاید کارگزاران و حزب‌های دیگر فعالیت کنند. باید ببینیم آن‌ها تا چه اندازه موفق هستند.

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • سردار رادان با اشاره به طرح نور: در قلمرو انتظامی هیچ ماموریتی حساس تر از این ماموریت وجود ندارد/ 90 درصد تذکرگیرندگان رفتار و پوشش خود را اصلاح و با پلیس همکاری کرده‌اند/ پلیس در کنار طرح نور، از دیگر ماموریت‌های خود غافل نخواهد شد
  • اصلاح رفتار و پوشش ۹۰ درصد تذکر گیرندگان در طرح نور
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند