Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@08:24:15 GMT

آرامش نسبی در بازار قم حاکم شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۰۲۹۹

آرامش نسبی در بازار قم حاکم شده است

در جلسه کارگروه تنظیم بازار نسبت به حفظ ثبات و آرامش بازار تأکید شده و نوسان قیمت ۵۸ کالای اساسی موردبررسی و پایش قرار گرفت. ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بیست و سومین جلسه کارگروه تنظیم بازار ظهر امروز با حضور مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم اظهار داشت: توزیع گوشت گرم در قم در دو هفته گذشته به‌شدت کاهش پیداکرده و حجم توزیع گوشت گرم به کمتر از یک‌تن رسیده است.

تخلف آشکار شرکت‌های توزیع‌کننده شیر خام با افزایش خودسرانه قیمت‌ها در قمحقوق کارگران شهرداری قم با 2 ماه تأخیر پرداخت می‌شودبوستان 1000 هکتاری در شهر قم احداث می‌شود

آرامش نسبی بر بازار قم حاکم شده است

محمود سیجانی افزود: متأسفانه روند صادرات دام زنده به کشورهای دیگر در شرایط حاکم بر کشور در هفته‌های آینده بار دیگر قیمت این محصول را افزایش خواهد داد.

وی با اشاره به افزایش قیمت گوشت مرغ ابراز کرد: گوشت مرغ مصوبه تنظیم بازار 9 هزار و 800 تومان  بوده اما در بازار به بیش از 12 تومان به فروش می‌رسد، عامل اصلی قیمت گوشت مرغ افزایش قیمت مرغ زنده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: در حال حاضر 12 واحد بزرگ تولید گوشت مرغ در استان فعال بوده که اشتغال قابل‌توجهی را نیز در بردارند، بسیاری از واحدهای تولید مرغ استان با مشکلات اقتصادی و تأمین نهاده‌های دامی روبه‌رو هستند.

سیجانی خاطرنشان کرد: قیمت شیر خام در حال حاضر 2000 بوده اما باقیمت 2200 تومان در سطح کارخانجات سطح استان توزیع می‌شود، در دو هفته اخیر نهاده‌های دامی 10 درصد و جوجه یک‌روزه 15 درصد افزایش قیمت داشته است، در حوزه فلزات هفته گذشته کاهش قیمت اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به وضعیت 58 قلم کالای اساسی گفت: در دو هفته اخیر قیمت 24 قلم کالای اساسی ثابت، 20 قلم افزایش و 13 مورد نیز با کاهش قیمت همراه شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: در دو هفته گذشته 2هزار و 290 نظارت و 154 پرونده به ارزش 12 میلیون تومان در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل‌شده است.

360 تن برنج و شکر در قم توزیع شد

مدیرکل شرکت غله استان قم نیز در این جلسه، ابراز کرد: در ماه‌های اخیر 360 تن برنج و بیش از 160 تن شکر در قم جذب و توزیع‌شده است.

بهزاد رادمنش ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب و توزیع بیش از 320 تن برنج و شکر در روزهای آینده در استان قم صورت گرفته و به‌زودی این اقلام وارد شهر می‌شود.

وی با اشاره به مشکل استان در فقدان انبارهای ذخیره کالا گفت: احداث انبار بزرگ برای ذخیره اقلام غذایی و مصرفی استان نیازمند تجهیزات و اعتبارات بوده که در حال حاضر استان فاقد این امکانات است.

بازار شکر در استان دارای نوسان شدید قیمتی است

عضو اتاق اصناف استان قم نیز در این جلسه، با انتقاد از روند نامطلوب توزیع شکر در استان بیان کرد: متأسفانه اطلاعات دقیقی از شکل و نحوه توزیع شکر در استان وجود نداشته و همچنان برخی از واحدهای صنفی در تهیه شکر با مشکل روبه‌رو هستند.

سید ابراهیم صحفی با اشاره به نوسان قیمت شکر در استان ابراز کرد: بازار شکر در استان به‌شدت دارای نوسان بوده و همواره بین 10 تا 15 درصد افزایش قیمت پیدا می‌کند، قیمت شکر در بازار آزاد برای استفاده اصناف قم 3 هزار و 800 تومان تمام می‌شود.

فرماندار قم نیز در بخشی از این جلسه، با اشاره به‌ضرورت نظارت بر واحدهای تولیدکننده فراورده‌های گوشتی استان تأکید کرد: با توجه به افزایش گوشت قرمز باید نظارت‌های کافی روی تولید سوسیس و کالباس شود.

رضا سیار گفت: متولی فراورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی بوده که باید نظارت‌های لازم درزمینهٔ فعالیت‌های واحدهای تولیدکننده فراورده‌های گوشتی داشته باشند.

انتهای پیام/ز

R7854/P41362/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

تین نیوز

فعالان صنف روغن موتور گفتند: روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، عدم عرضه روغن موتور این شرکت ها در بازار منجربه ایجاد «بازار سیاه» شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، اعلام این خبر از سوی فروشندگان روغن موتور در بازار لوازم یدکی تهران بیانگر آن است که شبکه توزیع یا احتمالا تولیدکنندگان مسیر رشد قیمت روانسازها را دنبال می کنند. قیمت گذاری دستوری برای هر محصولی سبب ایجاد زیان برای تولید کننده و عدم دسترسی مناسب مشتریان برای خرید می شود، اگر وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به اصلاح قیمت روانکارها طی روزهای آتی اقدامی انجام ندهند، باید منتظر ایجاد التهاب شدید در بازار این محصول بود. ظاهرا تغییر مدیران عامل نفت بهران و ایرانول تاثیری در بهبود عرضه روغن موتور از سوی این دو شرکت روانساز به بازار نداشته است.

گرانی اهرم فشار به دولت

بررسی های میدانی خبرنگار «بازار» حاکی از آن است که سه شرکت بزرگ تولید کننده روغن موتور از جمله نفت بهران و ایرانول از ابتدای سال جاری تا امروز اقدام به عرضه روغن موتور در سطح بازار نکردند. فعالان این صنف معتقد هستند که تولیدکنندگان محصولات را به شبکه توزیع تحویل و این شبکه از توزیع آن در سطح بازار خودداری می کند. به نظر می رسد شبکه توزیع با عدم عرضه روغن موتور به بازار، مسیر تحمیل رشد قیمت روغن موتور به دولت را دنبال می کند.

فعالان این صنف در خصوص ایجاد چالش در بازار روغن موتور توسط شبکه توزیع و فقدان نظارت به این شبکه، بیان کردند: اگر شرکت های ایرانول و نفت بهران نسبت به عدم عرضه محصولات خود توسط شبکه توزیع مطلع هستند، چرا اقدام به پخش مویرگی در بازار لوازم یدکی تهران نمی کنند؟

یک فروشنده روغن موتور که نخواست نامش فاش شود، در خصوص عدم عرضه روغن موتور توسط شرکت های مذکور، به «بازار» توضیح داد: درحال حاضر برای روانسازها بازار سیاه ایجاد شده و به نظر می رسد اگر این شرایط تداوم داشته باشد، باید منتظر ورود روغن موتورهای تقلبی به بازار بود.

مجوز گرانی صادر شده؟

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مدعی است که هر گونه افزایش قیمت روغن موتور منوط به اخذ مجوز از کارگروه تنظیم بازار است، این مجوز فقط مشمول تولیدکنندگان روغن موتور می شود. آیا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یا سایر نهاده های نظارتی، عملکرد شبکه توزیع در رشد قیمت روغن موتور را مورد بررسی قرار دادند؟ آیا شبکه توزیع یا «مافیایی روغن موتور» این قدرت را دارد که بدون ابلاغ مجوز گرانی، قیمت روغن موتور در بازار را افزایش دهند؟

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

روغن موتور به عنوان یک قطعه استراتژیک شناخته می شود، در صورت گرانی انواع روانکارها باید منتظر رشد قیمت کرایه حمل و نقل بود. زیرا سهم روانکارها در رشد نرخ کرایه ها حدود ۲۰ درصد است، باتوجه به افزایش قیمت ۵۰ درصدی روانسازها و نگرانی مالکان خودروها به ویژه رانندگان ناوگان حمل ونقل عمومی شاید بزودی کرایه ها بیشتر از ابلاغ دولت، رشد کند.

باتوجه به رشد نهاده های تولید و افزایش نرخ ارز، اصلاح قیمت کالاهای مانند روغن موتور که مشمول قیمت گذاری دستوری هستند، امری ضروری است. چرا که فقدان این مساله می تواند منجربه کاهش کیفیت، کاهش عرضه و ایجاد التهاب در بازار شود. به نظر می رسد که «مافیایی روغن موتور» بیشتر از هر زمان دیگری به بازار این محصول مسلط شدند، در سایه نبود نظارت ها اختیار تعیین نرخ در دست شبکه توزیع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل