Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توزیع چهار نوبت سرانه مدارس تا کنون گفت: مراحل بعدی توزیع سرانه نیز همزمان با تخصیص‌های بودجه صورت می‌گیرد. بودجه سرانه سال تحصیلی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علی الهیار ترکمن، با بیان اینکه دو منبع مستقیم پرداخت بودجه به مدارس در ردیف‌های ملی داریم که یکی سرانه مدارس و دیگری طرح پوشش جامع تحصیلی یا همان مدارس شبانه روزی است اظهار کرد: از این محل‌ها به دو صورت ابلاغی و واریزی به مدارس کمک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمیته مناطق محروم را شکل دادیم و پنج استان هدف سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان، جنوب کرمان و آذربایجان غربی که اکثر مناطقشان کم برخوردار و محروم‌اند در مدل توزیع اعتبارات و در ردیف کیفیت بخشی، کمک بیشتری دریافت می‌کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه مدارس تا کنون در چهار نوبت واریز شده است و مراحل بعدی توزیع سرانه نیز همزمان با تخصیص‌های بودجه صورت می‌گیرد گفت: بودجه سرانه سال تحصیلی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است.

الهیار ترکمن درباره فروش املاک مازاد در آموزش و پرورش طبق بند‌های قانون بودجه سال جاری نیز اظهار کرد: قبل از فروش، ساماندهی املاک و استفاده بهینه از آن مدنظر ماست. بند ه. تبصره ۹ قانون بودجه بیشتر به ساماندهی تاکید می‌کند. به عنوان مثال اگر مدرسه‌ای در منطقه‌ای داریم که بلااستفاده است می‌توانیم آن را تغییر کاربری بدهیم و اگر بعد‌ها مجددا نیاز به مدرسه در همان نقطه بوجود آمد، آن را به کاربری اولیه‌اش بازگردانیم.

وی ادامه داد: ماده ۶ قانون الحاق ۲ قانون به فروش املاک مازاد اشاره دارد، اما بند ه. تبصره ۹ برای ما ارجح است. آیین نامه اجرایی این موضوع ابلاغ شده و استان‌ها می‌توانند ساماندهی کنند. احداث، بازسازی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام سه محل برای استفاده از عواید ساماندهی املاک هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: الهیار ترکمن آموزش و پرورش مناطق محروم مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۰۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان گفت: املاک مازادی که دستگاه‌ها دارند باید شناسایی و به امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند.

علی محمدی درباره آخرین وضعیت مولدسازی در لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: املاک مازادی که دستگاه‌ها دارند باید شناسایی و به امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند.

وی با بیان اینکه فرآیند مولدسازی امسال با سال‌های قبل تفاوت دارد، بیان کرد: امسال از طریق سامانه مدد دستگاه‌ها باید اموال مازاد خود را معرفی کنند، اگر ارزش این اموال کمتر از ۲۰۰ میلیارد تومان باشد، کل فرآیند آن در استان انجام می‌شود و صرفاً برای گرفتن مجوز هیأت مولدسازی به مرکز ارسال می‌شود. اگر بیشتر از ۲۰۰ میلیارد تومان باشد بعد از شناسایی و تصویب در استان، برای ادامه فرآیند از جمله ارزش‌افزایی و کارشناسی از طریق سامانه مدد به سازمان خصوصی‌سازی ارسال می‌شود.

او ادامه داد: آخرین پیگیری‌ها توسط کارگروه مولدسازی استان انجام شده و از طریق مولدسازی بنا داریم بخشی از اموال غیرمنقول دستگاه‌هایی را که از طریق سامانه مدد معرفی شده‌اند، در قالب فروش، تهاتر یا سایر روش‌های مولدسازی تعیین تکلیف کنیم.

وی گفت: یک ملک آموزش و پرورش در دستور کار کارگروه مولدسازی استان قرار گرفته است که منابع آنها صرف تکمیل پروژه‌ها و طرح‌های آموزش و پرورش خواهد شد.

مدیرکل  اقتصاد و دارایی لرستان بیان کرد: تنها استانی بودیم که تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲ سامانه مدد را بصورت کامل راه‌اندازی کردیم.  

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ خروجی زحمات سال ۱۴۰۲ را خواهیم دید و در همراهی و تعامل دستگاه‌ها موضوع به‌صورت خود اظهاری است و نمی‌توانیم دستگاه را مجبور به این کنیم که املاک مازاد خود را به ما معرفی کند، اظهار کرد: امیدواریم در سال جدید بتوانیم دستگاه‌ها را متقاعد کنیم پای کار بیایند و در موضوع مولدسازی، املاک مازاد خود را برای تکمیل پروژه‌هایی که منافع مردم را دربر دارند به کار گیرند.

او افزود: وزارت اقتصاد و دارایی املاک خود را برای طرح‌هایی که منافع آن برای مردم است در نظر گرفته تا در قالب مولدسازی این پروژه‌ها تکمیل شوند، اموالی که وزارت اقتصاد دارایی دارد شامل ملک خیابان آزادی و کوی جهادگران در خرم‌آباد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • عکس | مبلغ گواهی اسقاط خودروهای مونتاژی افزایش یافت