Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه گیاهان دارویی، افزایش ۱۰ برابری درآمد کشاورزان این استان را به دنبال دارد. ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گچساران، الیاس تاج الدینی در گردهمایی کشاورزان با شرکت دارویی هرمی‌فاربد اظهار داشت: احداث کارخانه گیاهان دارویی گچساران هم اکنون 27 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدوارم با تامین اعتبار لازم و برطرف کردن مشکلات احتمالی در کمترین زمان ممکن افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مهمترین دستاورد تغییر نگرش کشاورزان و اصلاح الگوی کشت افزایش درآمد کشاورزان است، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت موجود این استان در زمینه توسعه گیاهان دارویی انتظار می‌رود به این مقوله به صورت علمی توجه ویژه شود.

تاج‌الدینی توسعه گیاهان دارویی، ایجاد صنایع تبدیلی و فراهم کردن بازار محصولات تولیدی را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: برای محقق شدن این مهم برنامه‌های مدونی در دستور کار داریم.

مازندران| جایگاه بین‌المللی گیاهان دارویی ایران تقویت شودانتقاد کشاورزان از بی‌توجهی جهاد کشاورزی خوزستان در کود و نهاده‌های دامیاصفهان| وزیر جهاد کشاورزی: تسهیلات کشاورزی به مناطق محروم پرداخت می‌شود

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با توجه به برنامه زمان بندی شده باید کارخانه گیاهان دارویی گچساران سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد که باید در دو شهرستان باشت و گچساران 400 هکتار از اراضی زیر کشت گیاهان دارویی برود.

تاج الدینی سطح زیر کشت گیاهان دارویی را 233 هکتار اعلام کرد و گفت: برای تامین خوراک مورد نیاز کارخانه گیاهان دارویی گچساران با توجه به برنامه‌های در دستور کار مشکلی نداریم.

وی ابراز کرد: در مقایسه با کشت برخی محصولات، اگر کشاورزان ما به سمت گیاهان دارویی بروند و با سیاست‌های الگوی کشت همراهی کنند در برخی مواقع تا 15 برابر درآمد آنها در هر هکتار افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/ن

R41452/P1361/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود