Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت راه‌آهن به مزیت های حمل و نقل ریلی اشاره کرد و گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد 12 درصد تلفات جاده ای ناشی از بارهایی است که می تواند به شبکه ریلی کشور منتقل شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «سعید محمدزاده» روز سه شنبه در آیین گرامیداشت هفته حمل و نقل با حضور وزیر راه و شهرسازی و دست اندرکاران صنعت حمل و نقل ریلی کشور در شرکت راه آهن، افزود: در صورتی که سهم جابجایی بار توسط شبکه ریلی از 13 درصد به 27 درصد برسد، سبب صرفه جویی پنج درصدی مصرف انرژی در حوزه حمل و نقل ریلی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، صنعت حمل و نقل کشور دومین مصرف کننده انرژی است و در این میان 93 درصد انرژی این بخش در حمل و نقل جاده‌ای مصرف می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه و سیاست های ابلاغی به توسعه صنعت حمل ونقل ریلی کشور توجه جدی شده، اظهار داشت: از سال 1392 تا 1396، حمل 22 میلیارد تن کیلومتر بار توسط شبکه ریلی به بیش از 30 میلیارد تن کیلومتر رسید.
وی ابراز امیدواری کرد، با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، در سال 1398 شاهد جهش حمل بار با شبکه ریلی در کشور باشیم.

** ضرورت سرمایه گذاری در حوزه ریلی
مدیرعامل راه آهن اظهار داشت: تحول در حوزه حمل و نقل ریلی، نیازمند سرمایه های بزرگی است؛ با این حال در افزایش قیمت 10 درصد نرخ بلیت قطارهای مسافری افزایش یافت.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: تفاوت درآمدها و هزینه ها در شرکت های ریلی به ویژه در حوزه مسافری بسیار نگران‌کننده است؛ این مساله در آینده می‌تواند در فعالیت های شرکت های ریلی مسافری بسیار تاثیرگذار باشد.
محمدزاده گفت: پارسال 100 میلیارد نفر سفر حومه ای در اطراف تهران اتفاق افتاده است که 40 درصد آن با شبکه ریلی بوده است؛ در حالی که جابجایی مسافر حومه ای در اطراف تهران برای شرکت رجا آنچنان صرفه اقتصادی ندارد.
وی یادآور شد: برای رفع دغدغه دست اندرکاران صنعت حمل و نقل ریلی، تلاش داریم شورای رقابت در راه‌آهن با حضور همه فعالان این عرصه تشکیل شود تا مسائل مختلف این صنعت توسط کارشناسان و متخصصان مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

** فرسودگی ناوگان ریلی کشور
وزیر راه و شهرسازی نیز در این آیین تاکید کرد: جذابیت کسب و کار در حوزه حمل و نقل ریلی برای بخش خصوصی یکی از اولویت های مهم دولت و برنامه ششم توسعه است.
محمد اسلامی یادآور شد: افزایش بهره وری و ظرفیت ها و اصلاح تعرفه ها و مقررات باید به بازدهی سرمایه‌گذاری در این بخش منجر شود.
«با افزایش تقاضا برای سرمایه گذاری در صنعت حمل و نقل، ارائه خدمات به مردم در این عرصه باید بیش از پیش ارتقا پیدا کند.»
وی بر افزایش سهم ریل در جابجایی بار و مسافر در کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه به علت فرسودگی ناوگان حمل و نقل مسافری در چند سال گذشته، تعداد آنها کاهش یافته است و باید با استفاده از منابع مالی صندوق توسعه ملی بسترهای قانونی در بودجه سال 1396 و 1397 بتوانیم شرکت‌های ریلی را برای استفاده از این اعتبارها ترغیب کنیم.
وزیر راه و شهرسازی به موقعیت ممتاز ایران در منطقه برای توسعه ترانزیت اشاره کرد و افزود: کشورمان در منطقه بسیار مناسبی قرار دارد و استکبار جهانی به دنبال ایجاد محدودیت است؛ نباید فرصت های خود را در این عرصه اقتصادی ارزشمند از دست بدهیم.
وزیر راه و شهرسازی در عین ها حال تاکید کرد: معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی به عنوان نهاد بالادستی باید با ارائه طرح های مناسب و توسعه صنعت حمل و نقل، کمک کند تا در این عرصه به بالندگی برسیم و از موقعیت مناسب ایران در این بخش به خوبی استفاده کنیم.
وزیر راه و شهرسازی، بخش خصوصی را موتور محرکه فعالیت‌های اقتصادی کشور دانست و تاکید کرد: باید در عرصه های مختلف حمل و نقل تلاش کنیم تا سرمایه‌گذاران برای حضور در بخش های مختلف حمل و نقل بیش از پیش تشویق شوند.
به گزارش ایرنا، در پایان این آیین، سامانه یادگیری همراهی تعاملی راه آهن و طرح رتبه‌بندی قطارهای مسافری رونمایی شد.
اقتصام** 1108**9132 ** 2023

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد حمل و نقل شبكه ريلي اسلامي محمدزاده راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه‌های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ اظهار داشت: اتفاقات خوبی در اجرای طرح نوروزی افتاد و برنامه ریزی خیلی خوب و دقیقی از طرف همه سازمان‌هایی که سهم، نقش و مسئولیت داشتند از جمله همکاران خوبمان در مجموعه سازمان راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودرو‌ها و همچنین پلیس راهور که توانستیم اتفاقات خوبی را در ایام نوروز رقم بزنیم.

وی گفت: یکی از اتفاقات خوب و قابل توجه طرح ترافیکی نوروز۱۴۰۳ کاهش ۱۴.۳ درصدی جانباختگان در تصادفات جاده‌ای بود که نسبت به سال گذشته اتفاق افتاد.

سردارحسینی تصریح کرد: البته مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای ۹.۴ درصد کاهش دارد ولی در تصادفات جاده‌ای خوشبختانه شرایط نسبتا خوبی را داشتیم که انشالله با همین برنامه‌ریزی و با همین حضور مناسب همه دستگاه‌های اجرایی بتوانیم در سال ۱۴۰۳ شاهد شرایط مناسب تری نسبت به سال گذشته باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم و در این راستا ما برای اینکه بتوانیم به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را مستقر کنیم حتماً می‌بایستی اقدامات خود در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه باشد.

وی افزود: انتظار داریم از همه بخش‌هایی که در این موضوع نقش و سهم دارند به ویژه سازمان صداوسیما که امسال را انشالله یک سال متفاوت در نظر بگیرند برای اینکه همه این بخش‌ها بتواند در موضوع سلامت مردم در شد آمدی و همچنین در حوزه رانندگی آموزش‌های لازم انتقال پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • کاهش ۱۴درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • خط کشی یکصد کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان تصادفات جاده‌ای
  • کاهش ۸ درصدی تصادفات منجر به جرح در استان کرمانشاه