Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هیئت امنا و خادمین خدمت واقعی را در بقاع متبرکه و امامزادگان انجام می دهند، گفت: باید تلاش کنیم با شرکت در این کارگاه های آموزشی، خدمات عالمانه، آگاهانه و همراه با شناخت باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، کارگاه آموزشی، تخصصی و توجیهی هیئت امنا، خدام ثابت و مدیران مراکز فرهنگی و قرآنی شهرستان های گچساران، کهگیلویه، چرام، بهمئی و باشت امروز در حوزه علمیه حضرت بی بی حکیمه (سلام الله علیها) گچساران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام سیدنورالله جنتی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد در این کارگاه آموزشی، گفت: هیئت امنا عشق و ارادت خاصی به بقاع متبرکه و امامزادگان داشته و تلاش می کنند در خدمت فرزندان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) باشند.

 

وی با اشاره به اینکه این افراد اجری بزرگ نزد خداوند متعال دارند، اظهار داشت: در روایات متعدد داریم که خدمت به بقاع متبرکه و امامزادگان خدمت به دین، معرفت و معنویت است.

 

جنتی پور آموزش در این کارگروه را به صورت تخصصی دانست و اضافه کرد: لازمه خدمت در هر دستگاهی، آگاهی از شرح وظایف است.

 

این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: اگر با شرح وظایف و آدابی که باید داشته باشیم آشنایی وجود نداشته باشد، خدماتی که انجام می دهیم را هدر داده ایم.

 

وی ضمن تشکر از رئیس اداره اوقاف و امور خیریه و مدیر حوزه علمیه حضرت بی بی حکیمه (سلام الله علیها) شهرستان گچساران، از شرکت کنندگان خواست که نکات قابل توجه و مهم این کارگاه آموزشی را جدی گرفته و به کار ببندند.

 

جنتی پور با اشاره به اینکه خادمین امامزادگان مظلوم واقع شده اند، ادامه داد: هر زمانی که قصد تجلیل مطرح می شود خادمین و هیئت امنا امامزادگان از قلم می افتند، هرچند این افراد برای تجلیل فعالیت نمی کنند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به چهارفصل و گردشگر پذیر بودن استان، اذعان کرد: خدمات رفاهی که از طرف اوقاف، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی ارائه می شود اگر از همه دستگاه ها بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.

 

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دستگاه های خدمات رسان هزینه پارکینگ، اردوگاه، مدرسه و اسکان می گیرند ولی در امامزادگان هزینه ای از مردم دریافت نمی شود.

 

جنتی پور با اشاره به اینکه امامزادگان مردمی هستند و هیئت امنا آنها نیز از خود مردم انتخاب می شوند، اضافه کرد: افرادی که به عمران و آبادانی بقاع متبرکه کمک می کنند همین مردم هستند، هرچند دولت کمک هایی دارد ولی مردم در این زمینه پیش قدم تر هستند.

 

این مسئول فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هیئت امنا و خادمین خدمت واقعی را در بقاع متبرکه و امامزادگان انجام می دهند، گفت: باید تلاش کنیم با شرکت در این کارگاه های آموزشی، خدمات عالمانه، آگاهانه و همراه با شناخت باشد.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خدام نیز باید به مسائل دینی و شرعی آشنایی داشته باشند و عشق و ارادت به امامزادگان را مدنظر داشته باشند.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس شب یلدا اصفهان خبرگزاری شبستان هرمزگان وحدت حوزه و دانشگاه استان بوشهر شب چله آیین مدیران مراکز فرهنگی خادمین هیئت امنا کارگاه آموزشی اوقاف و امور خیریه بقاع متبرکه امامزادگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بهنام‌پور ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در دست ساخت، در گفت وگو با خبرنگاران افزود: نبود مرغ در بازار یکی از دغدغه‌های مردم بود، اما در این دولت با احیای واحدهای راکد و احداث چندین واحد تولیدی جدید مشکل حل شد.

وی بیان کرد: با اجرای دقیق برنامه‌های جوجه‌ریزی و تلاش کشاورزان فعال در این زمینه، تولید گوشت مرغ، پایدار شده است.

بهنام پور تصریح کرد: در شش ماه اخیر به ندرت نیاز به تزریق مرغ منجمد در بازار داشتیم و ما همواره مدافع حقوق تولیدکنندگان بوده و برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از آنان و تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش بیشتری خواهیم کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه پس از تهران در شاخص جوجه‌ریزی و تحقق میزان تعهدات رتبه دوم کشور را در سال ۱۴۰۲ کسب کردیم، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد، در این شاخص مهم، عملکردی درخشان داشته است.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی برای همه استان‌ها، از مردادماه سال گذشته تاکنون سهمیه‌ای برای جوجه‌ریزی تحت عنوان برش استانی مشخص کرد که استان کهگیلویه و بویراحمد نه تنها به صد درصد تعهد خود عمل کرده بلکه ۱۱ درصد نیز بیشتر جوجه‌ریزی داشته و در این زمینه رتبه دوم کشور را کسب کرد.

کد خبر 6098295

دیگر خبرها

  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست