Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخاب اعضای جدید شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، انتصاب منسوبان؛ فامیل‌بازی یا شایسته‌سالاری، تفاوت رفتار مقامات گرجستانی با آنچه در توافق لغو روادید با ایران آمده، هدف واقعی اردوغان از حمله به شمال سوریه، سفر ظریف به ژنو،نشست برنامه ریزی «بزرگداشت نهم دی ماه»، ابراز امیدواری ظریف از دست یافتن به توافق بر سر مسئله سوریه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز سه شنبه، بیست و هفتم آذر ماه ۱۳۹۷ است.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در مراسم رونمایی از ۱۰ دستاورد فناورانه جهاد دانشگاهی تاکید کرد: نیروهای جهاد دانشگاهی، روحیه "ما نمی توانیم" را شکست دادند. معاون اول رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکهبودجه دولت به گوشت قربانی تبدیل شده است و هر کس مرکز مطالعاتی، دانشگاهی یا کاری دارد از بودجه دولتی استفاده می کند، تصریح کرد: برخی با نفوذی که در ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه یا مجلس در گذشته داشتند، امروز تبدیل به عضوی از بودجه کشور شده اند، به طوری که بودجه آنان اگر در ابتدا یک میلیارد بود، بعد به پنج میلیارد و در حال حاضر تا ۲۰ میلیارد افزایش پیدا کرده است و این در حالی است که قرار نبود آنها از دولت بودجه بگیرند، هرچند اشکالی هم وجود ندارد ولی اقدام آنان اراده دولت و نظام نبوده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای درس خارج فقه به شرح حدیثی از پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه‌آله درباره‌ی «درباره تبعات اخروی ریاست» پرداختند و تاکید کردند: دنبال ریاست نرویم؛ ریاست تبعات دارد.

بزرگداشت ۹ دی

نشست هم‌افزایی و برنامه ریزی بزرگداشت نهم دی ماه توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با عنوان ، برنامه ریزی روز نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را با حضور اعضای موثر در برگزاری این بزرگداشت برگزار شد.

رمضان شریف:بعضی‌ها نمی‌خواهند ۹ دی و ۱۳ آبان پررنگ شود

قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:نیروی انقلابی اجازه فراموشی ۹ دی را نخواهد داد

سردار سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سخنران مراسم ۹ دی تهران  خواهد بود و شعار محوری امسال «چهل سال ولایتمداری، بصیرت و استقامت رمز ماندگاری انقلاب اسلامی » است.

***

مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی، اعضای اصلی دوازدهمین دوره شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی را از میان ۶۲ نامزد، انتخاب کرد که اسامی ۳۵ عضو جدید شورای مرکزی به ترتیب حروف الفبا را میتوانید اینجا بخوانید.

انتصاب منسوبان؛ فامیل‌بازی یا شایسته‌سالاری

چند روزی است که دولت روحانی باز به هدف اصلی انتقادات تبدیل شده. این بار نه به خاطر نرخ ارز و گرانی اجناس و قیمت احتمالی بنزین بلکه به خاطر داماد آقای رئیس‌جمهور. این اتفاق باز بحث داغ فامیل‌بازی یا شایسته‌سالاری را بر سر زبان‌ها انداخته است.

همچنین در حالی‌که وزارت خزانه داری آمریکا به مرکز فرماندهی برای جنگ اقتصادی علیه کشورمان تبدیل شده است، درگیری لفظی یک نماینده مجلس ایران با کارمند گمرک و ارباب رجوع، موجب کلیدخوردن استیضاح وزیر اقتصاد شد که گزارش کامل این اتفاق و اخبار و حواشی مربوط به آن را میتوانید اینجا بخوانید.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس‌جمهور گفت: رییس جمهور به دعوت رسمی رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه و برای شرکت در پنجمین جلسه شورای عالی روابط راهبردی دو کشور به آنکارا سفر می کند. اسماعیلی افزود: حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در صدر هیات بلند پایه‌ای از اعضای سیاسی و اقتصادی کابینه عصر چهارشنبه و برای سفری دو روزه عازم پایتخت ترکیه می‌شود.

همچنین صبح امروز محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان  برای شرکت در نشست مشورتی سه‌جانبه در خصوص کمیته قانون اساسی سوریه عازم ژنو شد. این نشست امروز با حضور محمدجواد ظریف، سرگئی لاوروف و مولود چاووش اوغلو وزیران امور خارجه ایران، روسیه و ترکیه و همچنین استفان دی‌میستورا نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه برگزار می‌شود. وی در بدو ورود به ژنو در پاسخ به سوال خبرنگاری، از دست‌یافتن به توافقی با روسیه و ترکیه بر سر مسئله سوریه ابراز امیدواری کرد.

وزیر خارجه کشورمان در صفحه توییترش نیز در واکنش به توییت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره آن چه موشک های تهاجمی این رژیم خوانده، گفت: نتانیاهو خیلی راحت درباره موشک‌های تهاجمی خود به گزاف لاف می‌زند.

مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه‌ای که دوشنبه شب به تصویب رساند ایران را به آن چه نقض حقوق بشر عنوان شده، متهم کرد و این قطعنامه با ۸۴ رأی موافق، ۳۰ رأی مخالف و ۶۷ رأی ممتنع به تصویب رسید.

همچنین نماینده ویژه وزارت امورخارجه آمریکا در امور ایران در ادامه گزافه‌گویی‌های مقامات این کشور بازهم مدعی شد که شورای امنیت مانع از گسترش برنامه موشکی ایران می‌شود.

سفیر کشورمان در گرجستان در یک کنفرانس خبری روابط ایران و گرجستان را قابل تقدیر توصیف کرد، اما گفت که این روابط به تازگی با مشکلاتی مواجه شده است و رفتار مقامات گرجستانی با آنچه در توافق لغو روادید با ایران آمده، متفاوت است.  سید جواد قوام شهیدی گفت که پس از دریافت گزارشاتی مبنی بر ممانعت از ورود مسافران ایرانی به گرجستان لازم است که در توافق لغو روادید میان دو کشور تجدید نظر شود. وی افزود:

ضیاء ‌یلماز، کارشناس مسائل ترکیه در پاسخ به این سوال که هدف واقعی اردوغان از حمله به شمال سوریه چیست؟ اظهار کرد: اردوغان در ارتباط با موضوع سوریه سناریوهای مختلفی را پیگیری می‌کند و در چارچوب نگاه پراگماتیسم خود به دنبال امتیاز گرفتن برای نقش داشتن بیشتر در تحولات آتی سوریه است.

* مهمترین اخبار، مصوبات و دستور کارهای  امروز (سه شنبه) بیست و هفتم آذر ماه ۱۳۹۷ مجلس شورای اسلامی را نیز می‌توانید اینجا دنبال کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگيري برنامه موشکی ایران بودجه 98 تركيه حزب موتلفه اسلامي حسن روحاني دولت رجب طیب اردوغان ژنو سازمان ملل متحد سامانه مدیریت بحران سوريه گرجستان محمدجواد ظريف معاون اول رييس جمهور نماینده سراوان وزیر اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه