Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،حیدر عزیزی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی گفت: باتوجه به اینکه مهاباد از شهرستانهای حوزه آبریز دریاچه ارومیه است کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی از اهمیت زیادی برخوردار است این کارگاه هم در ارتباط با الگوهای مختلف کشت است که در آن یک سری راهکار در رابطه با کاهش مصرف آب وافزایش بهره وری مصرف آن برگزار شد و در آن مواردی مانند کشت ارقام مقاوم به خشکی، استفاده از آرایش های کشت مختلف و مصرف انواع مختلف کود بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر علیزاده رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد نیز با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از هزارو هشتصد هکتار از اراضی کشاورزی مهاباد زیر کشت چغندر قند قرار دارد گفت: به دلیل مصرف زیاد آبی که چغندر قند لازم دارد می خواهیم میزان کشت این محصول را در همین اندازه نگه داریم.

در آذربایجان غربی امسال بیش از سی هزار و ششصد هکتار از اراضی کشاورزی به زیر کشت چغندرقند رفته که این میزان نسبت به پارسال 6 درصد کاهش داشته است.   

انتهای پیام/ع

کارگاه اصلاح الگوی کشت در مهاباد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود