Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادگران گفت: باید با استفاده از دانش و پژوهش از سمت اقتصاد درون گرای تک محصولی به سمت اقتصاد گسترده و پویا رفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «حميد نادگران» امروز (سه شنبه ٢٧ آذر) در آيين تجليل از پژوهشگران برتر استان فارس با بیان اینکه تمام دانشگاه ها وارد نسل چهارم علم یعنی آموزش و پژوهش مبتنی بر حل مسائل محیطی شدند، گفت: باید از اقتصاد سنتی فاصله گرفته از سمت تک محصولی و اقتصاد نفتی به سمت اقتصاد متنوع برویم و این نیازمند درک پژوهش و آموزش های جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئيس دانشگاه شيراز با اشاره به نهادینه شدن دانشگاه های نوآفرین و کارآفرین در کشور به ویژه در استان فارس، تأکید کرد: باید هر چه سریعتر به سمت دانشگاه های نسل چهارم در استان ها و شهرها برویم تا جایی كه حقوق، جغرافيا و سياست هاي دانش بنيان بر كشور حاكم شود.

 

وی با اشاره به فعالیت 168 شرکت دانش بنیان در فارس، بیان کرد: برای توسعه این استارتاپ ها باید دستگاه ها اجرایی همفکر گنند و تا بتوان از سمت اقتصاد درون گرای تک محصولی به سمت اقتصاد گسترده و پویا رفت.

 

گفتنی است، در این مراسم از 45 پژوهشگر برتر استان فارس در حوزه های مختلف قدردانی و تجلیل شد.

 

پایان پیام/588

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس اصفهان استان بوشهر خبرگزاری شبستان شب یلدا هرمزگان آتش سوزی اسحاق جهانگیری شب چله اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی طرح اقتصادی دانش بنیان دانشگاه شیراز شرکت های دانش بنیان شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم زمزم مدیر دبیرستان دوره اول سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در حاشیه نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش آموزان این مدرسه که در محل این دبیرستان با حضور مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: گسترش فرهنگ پژوهش، ایجاد زمینه‌های ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه دانش‌آموزان و ارائه دستاورد‌های پژوهشی و فناوری آنها ازجمله اهداف برپایی این نمایشگاه علمی است.

وی افزود: حس کنجکاوی و حقیقت‌جویی امری فطری بوده و فراهم آوردن شرایط مناسب تحقیق در کنار محتوای رسمی یکی از ضرورت‌های نظام آموزشی است که باید مورد توجه قرار بگیرد این همایش نیز در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری درباره ابعاد علمی پژوهشی و توجه جدی به مقوله پژوهش در آموزش و پرورش است.

مدیر دبیرستان دوره اول سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد:‌ با توجه به نقش نظام آموزش و پرورش به‌عنوان نهاد رسمی تربیت و آموزش‌دهنده سرمایه‌های انسانی خلاق و پژوهشگر باید مدارس را به سمت فعالیت‌های پژوهشی هدایت و راهنمایی کرد.

به گفته زمزم این همایش و نمایشگاه جنبی آن شامل دست‌سازه‌های دانش آموزان در بخش‌های نجوم، فرهنگ و هنر، رایانه، شیمی، فیزیک، ریاضی، الکترونیک و زیست از بیستم اردیبهشت به مدت دو روز در محل این دبیرستان برگزار خواهد شد.

وی گفت: در برگزاری این رویداد علمی و فرهنگی با مشارکت مرکز ملی استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان جوان، مدیریت آموزش و پرورش، انجمن دانش‌آموختگان استعداد‌های درخشان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و سازمان بسیج دانش‌آموزی کاشان مشارکت داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • جشنواره ملی دانش و پژوهش امام علی (ع)
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود