Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه اجرای برنامه تدوین شده و همت کارکنان، موجب شده تا این بانک به سمت کاهش زیان قدم بردارد، اعلام کرد: گزارش حسابرسی ٩ ماهه‌ای که به سازمان بورس ارائه خواهد شد، قطعاً از گزارش شش ماهه بهتر خواهد بود و با تداوم این روند، سال ١٣٩٨ را با سود خواهیم بست.
به گزارش صدای ایران حجت‌اله صیدی در جمع کارکنان بانک در استان فارس افزود: روند زیان‌دهی روزانه گذشته بانک، با عمل به برنامه‌های ابلاغی و جذب منابع و با دقت در پرداخت تسهیلات و وصول مطالبات تا پایان تیر ٩٧ اصلاح شد و روند کاهش زیان که در قالب برنامه دوم ابلاغ شده، باید تا پایان سال ادامه داشته باشد تا به نقطه سر به سر برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با ارائه صورت‌های مالی شش ماهه به سازمان بورس اوراق بهادار اعتماد بازار سرمایه به بانک صادرات ایران بیشتر شد چراکه زیان سه هزار و ٥٠٠ میلیارد تومانی سال ٩٦ در این مقطع برای شرکت اصلی تا ٩٠٠ میلیارد تومان و در صورت‌های مالی تلفیقی تا ٧٠٠ میلیارد تومان هم کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: در سال ٩٧ بر خلاف سال گذشته، اضافه برداشت از بانک مرکزی انجام نشده و بانک صادرات ایران به‌عنوان اعتباردهنده در بازار پول به سایر بانک‌ها بوده که در این میان باید از زحمات همه همکاران بانک در سراسر کشور تشکر کرد. با این روند امید داریم در گذر از نقطه سربه‌سری در پایان سال ٩٧، سال ٩٨ را با سودآوری شروع کنیم.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: در ١٦ هفته باقی‌مانده تا پایان سال اهداف مطالباتی، درآمدهای غیرمشاع، مباحث درآمد و مطالبات مشکوک الوصول باید با جدیت مورد پیگیری قرار گیرد.
صیدی با بیان اینکه ظرفیت استان فارس به تنهایی با برخی از کشورهای اروپایی برابر است، گفت: در این استان درحال‌حاضر پتانسیل بالایی در کلیه بخش‌ها از جمله کشاورزی، صنعت و معدن و خدمات، گردشگری، فرهنگ و سایر بخش‌ها وجود دارد. از این‌رو امکانات بانک صادرات ایران برای خدمت‌رسانی و حمایت از اقتصاد استان باید با اهداف بلندتری ضمن افزایش منابع، کاهش مطالبات و فروش املاک مازاد، در حمایت از تولید و اشتغال به‌کار گرفته شود.
وی کاهش هزینه‌های مالی و جذب منابع ارزان‌قیمت و عوض کردن ترکیب مصارف را از جمله عوامل تأثیرگذار در کاهش بهای تمام‌شده پول عنوان کرد و طرح‌های جدید بانک از جمله «طرح ٦٧» و «سپهر دانش» را از جمله طرح‌هایی دانست که ظرفیت بزرگی برای خدمت‌رسانی و ارائه خدمات بهینه بانکداری به مردم کشور ایجاد کرده‌اند. 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد