Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، بیش از سه دهه است که مساله واگذاری در رسانه ها و میان افکار عمومی طرح می شود. چک به دستان زیادی در این سال ها اعلام امادگی کرده بودند تیم را در جا خریداری کنند اما مساله اهلیت از یک سو و سرنوشت تیم پس از واگذاری از سوی دیگر همواره بر سر این راه سنگ انداخته است.  خصوصی سازی دو باشگاه پرطرفدار ورزشی، تنها در قالب اقتصاد معنی نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پیش تر اما این دو تیم سابقه دست به دست شدن را در کارنامه دارند.

 دهه هفتاد بود که تیم پرسپولیس شکلی از واگذاری را تجربه کرد، این تیم در دوران وزارت محلوجی در اختیار وزارت معادن و فلزات قرار گرفت اما بعدها با ایجاد شبهه بر سر مالکیت ان روند تغییر کرد.

 برای استقلال اما لازم نیست راه دوری برویم. پرویز کاظمی که به طرفدار دو آتشه استقلال شهرت دارد، در ماه های حضورش در وزارت رفاه، تیم استقلال را خریداری کرد. سال ۱۳۸۴ بود که وزارت رفاه استقلال را در اختیار گرفت اما برکناری پرویز کاظمی از وزارت رفاه، درست در اولین ماه های فعالیت دولت نهم، سرنوشت استقلال را تغییر داد. یوسف پور سرپرست وزارت رفاه شد و مقداد نجف نژاد سرپرست باشگاه استقلال. طرفداران آبی به یاد دارند که این تیم آن سال بدون بازی از آسیا حذف شد.

جزییاتی از طرح تازه

 حالا اما پیشنهادی تازه ارائه شده است. پیشنهاد تشکیل دو شرکت تعاونی به نام‌های تعاونی سهام عام پرسپولیس ایرانیان و شرکت تعاونی سهامی عام استقلال ایرانیان. عبدالهی رییس اتاق تعاون توضیحات مبسوطی درباره این طرح داد.

وی در خصوص طرح پیشنهادی اتاق تعاون گفت: موضوع تشکیل شرکت های تعاونی سهامی عام تنها برای تملک باشگاه های ورزشی نیست بلکه این روش را برای تملک سایر بنگاه های اقتصادی مانند کشت و صنعت‌ها نیز در دستور کار داریم.

وی گفت: تجربه خصوصی سازی به شیوه فعالی تجربه چندان مناسبی نیست و مشکلاتی که برای بنگاه های اقتصادی واگذار شده نظیر کشت و صنعت مغان، کشت و صنعت هفت تپه، آلومینیوم المهدی و هپکو و ... ایجاد شده دلیل این مدعاست.

 عبداللهی  با اشاره به اینکه خصوصی سازی به روش فعلی معلوم نیست چه عواقبی برای این دو باشگاه پرطرفدار داشته باشد، گفت: بهترین راه خصوصی سازی به این شکل است که عموم مردم در این پروسه ذینفع شوند چرا که تجربه نشان می دهد هر زمان وابستگی اجتماعی ایجاد می شود، کارها سهل تر و بی مشکل تر پیش خواهد رفت.

رییس اتاق تعاون گفت: برآوردها نشان می دهد این دو تیم طرفداران چند ده میلیونی دارند و در حداقلی ترین حالت هر کدام از این دو باشگاه بیش از بیست میلیون طرفدار را به خمد اختصاص داده اند.

وی گفت: هواداران با رقمی بسیار مختصر می توانند باشگاه را تملک کنند و این سرمایه اجتماعی در این قامت ظهور و بروز پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از تیم های بزرگ اروپایی توسط تعاونی های سهامی عام اداره می شوند، در پاسخ به سئوالی در خصوص سهام مدیریتی باشگاه گفت: دولت دیگر در انتخاب مدیران نقشی نخواهد داشت و در طرح پیشنهادی پیش بینی کرده این پیکسوتان باشگاه بخشی از سهام را در اختیار بگیرند.

 او تاکید کرد: در این قالب هواداران از منافع اقتصادی تیم مورد علاقه شان نیز بهره مند خواهند شد.

 عبداللهی با تاکید بر اینکه طرح پیشنهادی به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه شده است، در خصوص پروسه قیمت گذاری نیز گفت: ارزش کارشناسی و قیمت پایه را سازمان خصوصی سازی باید اعلام کند تا در هیات واگذاری مورد تصویب قرار گیرد.

و اما قیمت

آبان ماه سال جاری بود که «ناصرعاشوری» درباره آخرین وضعیت واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در گفته بود:این جلسه با حضور اعضای هیات مدیره این دو باشگاه و نمایندگان سازمان خصوصی سازی و معاونین وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

وی با بیان اینکه واگذاری این دو باشگاه در سالهای ۹۱ تاکنون در لوایح بودجه قید شده بود ولی به دیل ویژگی های خاص این دو باشگاه عملا واگذاری ها محقق نشده است.  قرار شد آخرین وضعیت صورتهای مالی این دو باشگاه به سازمان خصوصی سازی ارائه شود و سازمان خصوصی سازی بر اساس موارد مشخص و به صورت فرابورس برای واگذاری این دو باشگاه اقدام کند.

وی ابهامات و بی نظمی در صورتهای مالی این دو باشگاه و همچنین بدهی های آنها را از جمله حساسیتهای موجود برای واگذاری این دو باشگاه عنوان کرد و درعین حال گفت:مدیرعامل استقلال مدعی بود که مدارک و صورتهای مالی در این باشگاه به صورت مستند موجود است.

وی ادامه داد: بحث دیگر در واگذاری این دو باشگاه، علامت تجاری آنهاست که باید در واگذاری مدنظر قرار گیرد چرا که این دو باشگاه با صرف هزینه های بیت المال به چنین جایگاهی رسیده اند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات

سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد شرایط باشد؛ مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند.

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • عکس| مهمان ویژه نکونام در کمپ حجازی چه کسی بود؟
  • نکونام در کمپ حجازی مهمانان ویژه‌ای داشت
  • جانشین خطیر مثل غریبه‌ها آمد و رفت!
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و حضور پیشکسوتان/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • حجازی: امیدوارم نام استقلال همان استقلال بماند/ به خاطر پیشنهاد سرپرستی بی درنگ به تهران آمدم+ فیلم
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • عکس| ملاقات نکونام با جانشین خطیر و پیشکسوتان استقلال