Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@16:32:48 GMT

دوچرخه های هوشمند وارد شهر شدند

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۸۱۸۲

دوچرخه های هوشمند وارد شهر شدند

دیروز بالاخره 300 دوچرخه هوشمندی که قول آمدنشان به خیابان‌های پایتخت از چندی قبل داده شده بود، سر از تهران در آوردند؛ دوچرخه‌هایی که قرار است به کمک سیاست جدید شهرداری تهران در فرهنگسازی دوچرخه سواری بیایند. این دوچرخه‌ها فعلاً در سطح دو ناحیه در منطقه 2 فعال شده‌اند و بزودی با سراسری شدن، حمل و نقل سبک را در پایتخت توسعه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیده امینی فرد خبرنگار                   شهروندان می‌توانند با نصب یک اپلیکیشن از دوچرخه‌های اشتراکی استفاده کرده و بعد آنها را در سطح شهر رها کنند. تاکنون۵۴٠ نفر در این اپلیکیشن ثبت‌نام و ۱۳ هزار نفر نیز این اپلیکیشن را نصب کرده‌اند. شهروندان برای استفاده از دوچرخه‌ها در ابتدا باید ۱۵۹ هزار تومان به‌عنوان ودیعه در حساب کاربری خود ذخیره کنند. هزینه نیم ساعت استفاده از این دوچرخه‌ها که به «بی دود» معروفند، ۱۵۰۰ تومان است.  به گزارش خبرنگار «ایران»، تب و تاب دوچرخه سواری در تهران اگرچه مربوط به سال‌های اخیر نیست، اما از زمانی که شهردار جدید تهران، با پیوستن به سه‌شنبه‌های بدون خودرو، پا به رکاب شد، بیشتر بر سر زبان‌ها افتاد.  پیروز حناچی این هفته استثنائاً به خاطر بارش باران، به جای دوچرخه از تاکسی استفاده کرد، اما طی دو هفته گذشته در یک اقدام نمادین و جالب توجه مسیر خانه‌اش تا شهرداری تهران را رکاب زده است. او حالا از طرفداران سرسخت این کمپین شده و قول داده که هر سه‌شنبه از یک وسیله نقلیه عمومی استفاده کند.  چراکه معتقد است با این کار به تقاضاهایی دامن زده می‌شود که مدیریت شهری را وادار می‌کند تا توسعه محورهای پیاده و فضای عمومی را دنبال کند. توسعه خطوط دوچرخه و محورهای پیاده از سیاست‌های اصلی شهرداری تهران در دوره حناچی اعلام می‌شود. باید مترو را توسعه دهیم، مردم از الاغ هم راضی بودند این حرکت او البته از همان ابتدا با انتقادهایی هم مواجه شد. اما حالا رئیس شورای شهر تهران هم ظاهراً به جمع منتقدان پیوسته است. او تلویحاً در مراسم رونمایی از این 300 دوچرخه گفته است؛ «امیدواریم در کنار این توجهی که به دوچرخه می‌شود به حمل و نقل عمومی هم توجه شده و خطوط مترو هم تکمیل شود.  البته مردم در گذشته هم از الاغ استفاده می‌کردند و راضی بودند، اما باید توجه داشته باشیم در مترو ۴۰ هزار سفر انجام می‌شود و باید به این موضوع توجه کرد و خدای ناکرده به سمت استفاده از خر نرویم.»  محسن هاشمی تأکید کرد که نباید اصرارمان به استفاده از دوچرخه موجب شود که مترو را از یاد ببریم.  

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، عطا حسن پور در جلسه شورای عشایری بروجرد و با حضور صمیمی عشایر این منطقه و فرماندار بروجرد برگزار شد؛ اظهار داشت: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می توان به درامدزایی در این حوزه و حوزه های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

وی افزود: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه این زمینه از گردشگری را دارند، مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ رو است با توجه به روحیه مهمان نوازی و زندگی اصیلی که این افراد دارند می تواند از جاذبه های زیادی برای گردشگران برخوردار باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اظهار داشت: توسعه گردشگری عشایری می تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان تحصیل کرده عشایری می توانند در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز کنند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم شود.

حسن پور در پایان گفت : در گردشگری عشایری، گردشگر به دنبال این است در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی افراد علاقمند ما مجوز راه اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارائه می دهیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902023

دیگر خبرها

  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند