Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛​ غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص بودجه 98، گفت: سیاست‌های ابلاغی رهبری اعلام شده است و با توجه به اینکه تفریغ بودجه 5 سال قبل را داریم این تفریغ‌ها به ما درس‌هایی از غیر واقعی بودن بودجه می‌دهد. در بودجه  بندها و موادی داریم که تاکنون بیش از 20 تا 25 درصد از آن‌ها عملیاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: رقم نسبت بودجه‌های هزینه‌ای به عمرانی در ابتدای بودجه و تصمیم‌گیری، یک داستان است و در اجرا داستان دیگری به وجود می‌آید. دست درازی به صندوق توسعه ملی و عدم تحقق اهداف قانون گذار در بودجه نشان می‌دهد که بودجه‌های ما واقعی نیست. همچنین شاهد عدم عدالت در تخصیص بودجه به دستگاه‌ها هستیم.

این نماینده مجلس با اشاره به برخی دست درازی‌ها در بودجه، تاکید کرد: گاهی شاهد پنهان کردن درآمدهای اختصاصی دستگاه‌ها و تلاش در دست درازی به بودجه عمومی دولت هستیم. برای مثال دانشگاه‌ها درآمد اختصاصی خود را پنهان و سعی می‌کنند تا حقوق و دستمزد کارکنان خود را از دولت بگیرند و باری بر دولت ایجاد کنند.

جعفرزاده گفت:عدم ضمانت‌های اجرایی در قانون بودجه مشکل دیگر بودجه‌ها است، برای مثال تبصره 16 بودجه در خصوص بخشش وام‌های زیر 100 میلیون تومان هنوز دچار مشکل است و هرکسی به نوعی تفسیر می‌کند. این موضوع نشان می‌دهد که مجلس و دولت با هم نتوانسته‌اند که یک متنی را انشا کنند که این متن بتواند پاسخگو باشد.

او با اشاره به لابی‌های انجام شده در هنگام بررسی بودجه در مجلس، گفت: اختیار مجلس است که دولت را کنترل کند. دولت سعی می‌کند تعهدات خود را در لایحه کمتر ببیند بنابراین یکی از وظایف ما این است که دولت را کنترل کنیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: وظیفه مجلس این است که واقعی بودن آنچه دولت در لایحه آورده را بسنجد و با سنوات قبل کنترل کند.

او با انتقاد از افزایش بندهای بودجه در مجلس، تاکید کرد: مجلس نباید وزن بودجه را سنگین کند و مواد آن را افزایش دهد. تفریغ بودجه سنواتی نشان می‌دهد که عمده مشکلات بودجه فارغ از اشکالات دولت، دخالت‌های مجلس بوده است و این موضوع را نمی‌توانیم نفی کنیم. برای مثال 110 بند در بودجه بوده اما مجلس آن را به 127 بند افزایش داده است و در نهایت دولت نتوانسته 20 بند را انجام دهد.

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ادامه داد: بنابراین این موضوع نشان می‌دهد که مجلس وزن بودجه را اشتباه اضافه کرده است. البته برخی می‌گویند دولت تعمدا این بندها را انجام نداد اما زمانیکه دولت‌ها تمایل ندارند تکالیف تحمیلی مجلس را انجام دهند خوب است که مجلس هم از این اقدامات اجتناب کند.

جعفرزاده با اشاره به اظهارات احمدی‌نژاد مبنی بر افزایش یارانه به 900 هزار تومان، گفت: تمام درآمد کشور حدود 240 هزار میلیارد است که در سال 42 هزار میلیارد تومان یارانه می‌دهیم و مابقی آن صرف حقوق و دستمرد و ... می‌شود. اگر بخواهیم یارانه را 20 برابر کنیم، می‌شود 840 هزار میلیارد تومان در حالی که تمام  پول کشور 240 هزار میلیارد تومان است. بنابراین افزایش 20 برابری یارانه‌ها غیر ممکن است. 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب بودجه غلامعلی جعفرزاده کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بودجه 98 جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور آخرین جزئیات بارش‌ها و سیلاب در کشور را تشریح کرد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب در کشور اظهار کرد: طی بازه زمانی اخیر حدود ۲۰ استان تحت تأثیر بارندگی و سیلاب قرار گرفتند که حدود ۱۱۰ شهرستان متأثر سیلاب‌های و آب‌گرفتگی جزئی شدند، البته تاکنون اتفاقی مبنی بر سیلاب کلی رخ نداده است.

وی افزود: مسدود شدن بعضی راه‌های ارتباطی منجر شد برخی مسافران و شهروندان در جاده‌ها گیر کنند و نیاز به امدادرسانی داشته باشند، شب گذشته هشت نوجوان در خراسان جنوبی در نقطه‌ای سیلابی محبوس شده بودند که به موقع توسط امدادگران نجات پیدا کردند و دقایقی بعد همان منطقه زیر آب رفت و در صورتی که عملیات امدادی به موقع انجام نمی‌شد، شاهد رخداد فاجعه‌ای بزرگ بودیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: به طور کلی در بازه زمانی اخیر ۱۴۳ عملیات امدادرسانی صورت گرفته و بالغ بر ۳۲۰۰ نفر از متاثران موارد سیلابی از خدمات امدادی بهره‌مند شدند، همچنین اسکان اضطراری برای حدود ۳۵۰ نفر برقرار شد.

محمودی با اشاره به انجام عملیات‌های امدادرسانی و اسکان اضطراری در پی حادثه حریق رخ داده در امامزاده ابراهیم و تداوم امدادرسانی‌ها در منطقه مذکور ادامه داد: ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل مسکونی نیز انجام شده است و در این مدت ۲۱۴ تیم عملیاتی متشکل از ۸۵۰ نفر از نیروهای امدادی به امدادرسانی پرداختند.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۹۷ دستگاه چادر در مناطق تحت تأثیر برپا و حدود ۷۰۰ تخته پتو، حدود ۶۱۰ موکت، بالغ بر ۱.۵ تن نایلون و حدود ۴۵۰ بسته غذایی میان افراد تحت تأثیر از شرایط مذکور توزیع شده است، گفت: در حال حاضر یک کامیون با دو سرنشین که در حال بازگشایی مسیر بوده‌اند در کرمان در سیلاب گرفتار شدند و به منظور رهاسازی آنها بالگرد امدادی اعزام شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با تاکید بر لزوم رعایت و مد نظر داشتن موارد امدادی اضافه کرد: نداشتن تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها باید مد نظر قرار داشته باشد، همچنین تمام افراد باید آگاهی خود از شرایط سیلاب را افزایش دهند تا از این موضوع غافل‌گیر نشوند.

محمودی با اشاره به لزوم آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادی و عوامل مربوطه در خصوص هشدارهای صادر شده افزود: هشدارهای کلی صادر شده باید بومی‌سازی شود و تمام افراد حاضر در مناطق احتمالی خطر باید با توجه به تجارب سال‌های گذشته نسبت به آماده‌باش اقدام و از بروز حوادث جدی پیشگیری کنند و اقدام به موقع داشته باشند.

وی تصریح کرد: آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر مربوط به قبل، حین و پس از رخداد حوادث است و تمام عوامل این جمعیت تا پایان لکه‌گیری، به پایان رسیدن تمام مخاطرات و نیازمند نبودن فرد یا گروهی به عملیات‌های امداد و نجات ادامه خواهد داشت.

کد خبر 750445

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور