Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه نقیب، پنجشنبه شب در حاشیه برگزاری مراسم ازدواج در جوار امامزاده سید صدر الدین قنبر میبد که با هدف معرفی طرح بقاع متبرکه میزبان برگزاری عقد ازدواج جوانان برگزار شد افزود: از آنجا که ازدواج سنتی و الهی، دستور صریح قرآن است که باید به آن عمل شود و جوانان هم در سر راه ازدواج خود با مانع هایی روبرو هستند همه افراد در جامعه باید برای در پیش گرفتن ازدواجی آسان توسط خانواده کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت : با توجه به این اینکه بقاع متبرکه قطب فرهنگی جامعه هستند می توان همانطور که در حرم مطهر امام رضا (ع) خطبه عقد و ازدواج جوانان ایراد می شود و عروس و داماد متبرک می شوند ، در بقعه های متبرکه نیز مراسم عقد و ازدواج جوانان را برگزار کرد.
وی گفت : مراسم عقد ازدواجی که امشب برگزار شد به دنبال خواسته عروس و داماد بود که می خواستند با در پیش گرفتن زندگی به سبک زندگی اسلامی و نشات گرفته از راه شهدا در حین مراسم عقد یا بعد از آن قبور شهدا را نیز زیارت کنند و پیشنهاد داده شد مراسم ازدواج خود را در دارالقرآن امامزاده سید صدرالدین قنبر برگزار نمایند تا هم عقد ازدواجی آسان در جوار بقعه متبرکه امامزاده داشته باشند و هم زندگی موفق خود را با زیارت گلزار شهدای گمنام در ورودی صحن امامزاده با عنایت الهی و وساطت امامزاده و شهدا شروع کنند.
مسئول کانون خانواده دفتر آستان قدس رضوی یزد همچنین تصریح کرد : زوجین با راهنمایی ها و هماهنگی هایی که می شود می توانند با بودن سه روز در جوار حضرت امام رضا (ع) در قالب طرح هم سایه، زندگی همراه با معنویت خود را شروع کنند.
طرح «هم‌سایه» ویژه زوجین غیرمشهدی سراسر کشور است که طی آن زوج‌های جوان پس از ثبت‌نام، با هزینه و مدیریت مرکز بانوان آستان قدس رضوی، ابتدا طی اردویی 3 روزه به مشهد مقدس سفر کرده و در این سه روز علاوه بر زیارت و شرکت در جشن ازدواج در جوار مضجع منور امام مهربانی‌ها و استفاده از فضای معنوی حرم مطهر، در دوره‌ها و جلسات آموزشی تدارک دیده شده شرکت می کنند.
مرکز شهرستان 104 هزار نفری میبد در 50 کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
9934/ 6197
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب آستان قدس رضوی ازدواج جامعه حرم مطهر امام رضا قرآن جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۷۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) تصاویری دیده‌نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش

هر روز تعداد بیشتری از زائران خانه خدا وارد سرزمین عربستان می‌شوند و سعودی‌ها از تکنولوژی‌ها و امکاناتی که برای مسافران خود فراهم کرده‌اند گزارش می‌دهند؛ با این حال تا همین ۷۰ سال قبل، مراسم حج شکل دیگری داشت.

به گزارش همشهری‌آنلاین، در آن روزها سفر هوایی تجاری هنوز در مراحل اولیه خود بود و به اندازه امروز در دسترس نبود، بنابراین، بسیاری از زائران از طریق قایق یا کشتی به مکه سفر می‌کردند. کسانی که توانایی مالی داشتند، سفر خود را با هواپیماهای کوچک از کشورهای مجاور آغاز می‌کردند.

با این حال، مناظر داخلی عربستان با آنچه امروز از خود نمایش می‌دهد بسیار متفاوت بود، این‌ها تصاویری از حج شهریور ماه ۱۳۳۲ هجری شمسی است که در مجله قدیمی نشنال جئوگرافیک منتشر شده است:

حاجیان متمول با هواپیما وارد عربستان می‌شدند

کشتی وسیله‌ای رایج برای سفر به مکه بود

اکثر مردم اما از اتوبوس استفاده می‌کردند

شهر مکه در سال ۱۳۳۲ شمسی هم رونق خاص خود را داشته است

خیابان‌های شهر در طول مراسم حج همیشه شلوغ بودند

ورودی حرم مقدس متاثر از معماری عثمانی بود

محوطه حرم در آن ایام تنها از کعبه و منطقه مطاف تشکیل شده بود

در آن ایام حاجیان می‌توانستند وارد کعبه شوند

مطاف آنقدر شلوغ نبود که زائران به دشواری بیفتند

بازارهای اطراف حرم هم بسیار ساده بودند

روشنده‌ها برای در امان ماندن از آفتاب چتر داشتند

جمرات ستون‌های کوچکی بودند که به عنوان نماد شیطان سنگسار می‌شدند

حاجیان برای انتخاب قربانیان روز عید خود به صحرا می‌رفتند

در صحرای عرفات چادرهایی ساده و در کنار کوه عرفه برپا می‌شد.

نماز در میان کاروان‌های مقیم صحرا برگزار می‌شد.

دیگر خبرها

  • انفجار چاه فاضلاب در تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • (تصاویر) تصاویری دیده‌نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش