Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید کریمی دبیر انجمن رادیولوژی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:‌ در حال حاضر وضعیت تجهیزات رادیولوژی مانند دستگاه‌های سونوگرافی و تصویربرداری همچنین ملزومات مصرفی مانند کاغذ پرینتر و فیلم در کشور دچار هیچ کمبودی نیست و مراکز هیچ مشکلی در زمینه تأمین قطعات یا ملزومات مصرفی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص مطالعات بیمه‌ها ادامه داد: در حال حاضر بدهی سازمان بیمه تأمین اجتماعی به مراکز رادیولوژی و تصویربرداری در حدود 16 ماه و بدهی بیمه سلامت نیز در حدود 8 ماه است، تأخیر در پرداخت مطالبات باعث بروز مشکلاتی مانند فقدان نقدینگی و سرمایه در گردش شده و این گونه مسائل سبب تعطیلی برخی از مراکز تصویربرداری در کشور شده است.

کریمی بیان کرد: دولت ارز 4200 تومانی را به تجهیزات رادیولوژی و ملزومات مصرفی تصویربرداری اختصاص داده است اما به دلیل نبود نظارت کافی بسیاری از تجهیزات و وسایل با قیمت گران فروخته می‌شود.

دبیر انجمن رادیولوژی ایران اظهار کرد: در حال حاضر قیمت تجهیزات تصویربرداری مانند سونوگرافی بین دو تا سه برابر و ملزومات مصرفی مانند فیلم و کاغذ پرینت در حدود 5 برابر افزایش پیدا کرده است و همین مسئله باعث ایجاد مشکلات مالی و محدودیت‌های منابع در کشور شده است.

توزیع عادلانه   متخصصان رادیولوژی در کشور 

وی افزود: در حال حاضر متخصصان رادیولوژی در کشور به صورت عادلانه در همه استان‌ها و شهرها توزیع شده‌اند و هیچ منطقه‌ای از ایران دچار کمبود متخصص رادیولوژی و تصویربرداری نیست.

کریمی گفت: رشته رادیولوژی همگام با سایر کشورهای پیشرفته در ایران از رشد خوبی برخوردار است اما مسئله مهم این است که برای باقی ماندن در رقابت باید وسایل و تجهیزات به روز وارد کشور شود.

دبیر انجمن رادیولوژی ایران تصریح کرد: امروزه به دلیل ایجاد موانع در انتقال پول خرید تجهیزات رادیولوژی و ملزومات مصرفی با مشکلاتی روبرو شده است که امیدوارم هرچه سریع‌تر مسئله جابجایی پول رفع شود.

وی یادآوری کرد: تحریم‌ها بر واردات تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی از سوی تصویربرداری موثر بوده است اما با تعامل و همکاری جامعه پزشکی و وارد کنندگان اجازه هیچ گونه آسیب و صدمه به مردم داده نشده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۱۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص