Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - رییس دانشگاه تبریز، این مرکز دانشگاهی را جزو پنج دانشگاه برتر جامع کشور اعلام کرد و گفت: 12 نفر از اعضای هیات علمی ما جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان هستند.

دکتر میررضا مجیدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه در سطح استان قوی ترین نیروی انسانی از نظر علمی در این دانشگاه هستند، گفت: بر این اساس انتظار داریم در کارگروه های تخصصی برای حل مشکلات استان، از اساتید این مرکز دانشگاهی به شکل مناسب و شایسته استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: هر کجا به دانشگاه پناه آورده ایم، مشکلات حل شده است؛ در دفاع مقدس، نیازها و تجهیزات جنگی، را دانشگاه ها برطرف و تامین کردند و اکنون نیز اگر دولت و جامعه دانشگاه را باور کنند، به طور حتم دانشگاه مشکلات را حل می کند.
مجیدی با اشاره به آسیب های اجتماعی موجود در جامعه گفت: در زمینه آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد دانشگاه به راحتی می تواند راهکار ارایه دهد و مشکلات را برطرف کند.
رییس دانشگاه تبریز با اشاره به سطح علمی بالای این مرکز دانشگاهی با داشتن 800 هیات علمی زبده، اظهار داشت: فارغ التحصیلان این دانشگاه به هر کجای دنیا می روند با آغوش باز پذیرفته می شوند، اما متاسفانه در ایران ما نمی توانیم از آنها به نحو شایسته بهره ببریم.
مجیدی با بیان اینکه در این زمینه دانشگاه مقصر نیست، بلکه امکانات جامعه پاسخگوی اینها نیست، افزود: فناوری ما مربوط به 40 سال پیش است و برای این تکنولوژی دانشجوی دانشگاه تبریز نیاز نیست، بلکه هنرجوی هنرستانی هم می تواند با آن کار کند.
وی با بیان اینکه بنده زمانی مدیر اتاق فکر دانشگاه تبریز بودم و اساتید این مرکز علمی- دانشگاهی را متناسب با توانمندی هایشان برای کمک در حوزه های مختلف تخصصی در استان تقسیم بندی کرده بودم، گفت: در مسایل قومیتی، اجتماعی، اقتصادی و انرژی، اساتید صاحب نظر و زبده ای داریم که می توانند مشکلات ما را حل کنند.
رییس دانشگاه تبریز در خصوص دستاوردهای مراکز دانشگاهی کشور در سال های گذشته نیز اظهار داشت: دانشگاه تنها نهادی است که خیلی جلوتر از سند چشم انداز 1404 مبنی بر داشتن رتبه اول تولید علم در منطقه به این هدف دست یافته است و در زمان حاضر در حال برنامه ریزی برای ورود تبریز به جمع 200 دانشگاه برتر جهان هستیم.
مجیدی با بیان اینکه ما باید خودمان را در معرض نقد و نظر مردم قرار بدهیم، اظهار داشت: به نظر می رسد مردم شناخت چندانی از دانشگاه ها ندارند.
وی با بیان اینکه نظرمان بر پذیرش نقدهاست، گفت: بزرگ ترین کارهای دنیا در معرض ارزیابی رسانه هاست.
رییس دانشگاه تبریز ادامه داد: ما در مقطعی به خاطر برخی ملاحظات جلوی شفاف سازی را گرفتیم و اگر شفاف سازی کرده بودیم، امروز چنین وضعی نداشتیم.
مجیدی نقش رسانه ها را در شفاف سازی و تنویر افکار عمومی برجسته دانست و گفت: رسانه ها اگر در برخورد با مسایل شفاف عمل کنند به طور قطع رشد می کنیم و جلوی هر گونه اختلاس گرفته می شود.
دانشگاه تبریز با بیش از هفت دهه قدمت و داشتن 24 هزار دانشجو، دومین دانشگاه قدیمی کشور پس از دانشگاه تهران است.
6132/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تبريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از انتخاب و معرفی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری به عنوان استاد نمونه کشوری خبر داد.

اسماعیل چمنی ۱۲ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: دکتر مسعود گنجی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و معرفی شد.

وی با بیان اینکه معیارهای انتخاب استاد نمونه کشوری فعالیت‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزشی و اجرایی است، ادامه داد: پیش از این نیز در سال‌های اخیر دکتر قدیر نوری و دکتر محمد نریمانی اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان اساتید نمونه کشوری انتخاب شده بودند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: در آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که روز گذشته در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، از ۶۵ استاد نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور