Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان قزوین گفت: قزوین به عنوان اولین استان از ۲۴ آذرماه سال ۱۳۹۷ پرداخت کرایه حمل بار بر اساس تعرفه تن_کیلومتر را در کشور آغاز کرد که قطعا تاثیر بسزایی در معیشت رانندگان ایجاد خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افشین پیرنون در گفت‌وگو با  شاخص، با اشاره به خواسته‌ها و مشکلات رانندگان اظهار کرد: قبل از اتفاقات خردادماه سازمان صنعت و معدن گاها ما را برای اینکه کرایه حمل بالا است متهم می کرد در حالی که حمل و نقل در قیمت تمام شده کالا ۲تا ۵درصد را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اول خردادماه سال جاری ۲۰درصد به کرایه حمل کالا افزوده شد و این مبلغ قابل ملاحظه‌ای بود اما درگیر دسیسه‌های امریکا و مسائل اقتصادی شدیم و مسائلی را به وجود آورد که وضعیت را پیچیده کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان قزوین ابراز کرد: کرایه حمل و نقل توافقی است و به پارامترهای مختلفی بستگی دارد که در مناطق و استان‌های کشور متفاوت می‌باشد.

پیرنون ادامه داد: سازمان راهداری در وهله اول برای رسیدگی به خواسته‌های رانندگان ورود کرد و آن‌ها را مد نظر قرار داد و مهمترین خواسته رانندگان این بود که کرایه حمل بار بر اساس تن-کیلومتر محاسبه شود.

این مسئول عنوان کرد: قزوین به عنوان اولین استان از ۲۴ آذرماه سال ۱۳۹۷ پرداخت کرایه حمل بار بر اساس تعرفه تن_کیلومتر را در کشور آغاز کرد که قطعا تاثیر بسزایی در معیشت رانندگان ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: نرخ پایه تن_کیلومتر کشوری مشخص شد و ۱۰۳۳ ریال به عنوان شاخص پایه تن_کیلومتر کشوری تعیین گردید و بر اساس ضرایب استانی تفکیک شد و در این نرخ همه مسائل در نظر گرفته شد.

۸۶ شرکت حمل و نقلی در استان داریم

پیرنون با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰هزار رکورد حمل و نقلی از مبدا قزوین به سایر نقاط کشور داریم، گفت: ۸۶ شرکت حمل و نقلی در استان داریم که دو مورد بین المللی است و احساس کمبود در شرکت و ناوگان حمل و نقلی نداریم چراکه ماشین نسبت به بار و مسافر زیاد است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان قزوین تصریح کرد: استان قزوین بر اساس قوانین در بحث برخورد با دلالی بار در کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و برخورد با تخلفات حمل و نقلی بدون اقماض صورت می‌گیرد و از حقوق رانندگان حمایت می‌کنیم و از ابتدای سال تا کنون ۳شرکت حمل و نقلی را تعطیل کردیم و این بی سابقه است.

وی افزود: یکی از خواسته‌های رانندگان این است که اکنون لوازم یدکی و قطعات گران شده و حقیقت است و این مشکل وجود دارد و درک می‌کنیم؛ سازمان راهداری بحث توزیع لاستیک را مطرح کرد و اکنون وضعیت مناسب است.

این مسئول گفت: سازمان صنعت و معدن از طریق کارخانه‌های داخلی و واردکنندگان خارجی و هر آنچه لاستیک که وارد کشور می‌شود را بر اساس سهمیه میزان ناوگان استان‌ها تقسیم می‌کند و تخصیص می‌دهد که سهم استان قزوین ۲/۶است.

پیرنون اضافه کرد: برآورد ما این است که در طول سال جاری ۸۰هزار حلقه لاستیک برای ناوگان حمل و نقل جاده‌ای نیاز داریم که اگر تامین شود مشکل نخواهیم داشت و از ۲۵ تیر که طرح توزیع لاستیک آغاز شده است تا کنون حدود ۱۲۰۰۰حلقه لاستیک به نرخ دولتی توزیع شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان قزوین افزود: در حالی که هر ماه باید ۳۳هزار لاستیک را توزیع می کردیم اما ۱۲۰۰۰ تا توزیع شده و در خواست جدی ما این است که درمورد این مشکل فکر اساسی کنند چراکه این مسئله از ما توان می‌برد و راننده‌ها ناراضی‌اند و ما به جای سیاست گذاری کلان تبدیل به توزیع کننده لاستیک شدیم.

وی تشریح کرد: ۲۴۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری در استان وجود دارد و ۱۳۷۲دستگاه ناوگان حمل و نقل مسافری داریم که رتبه عمر متوسط ناوگان حمل و نقل باری ۲۱ سال است.

این مسئول بیان کرد: ۲۱۵ دستگاه اتوبوس و ۶۶۰دستگاه سواری داریم که میانگین عمر آن ۱۰ سال است و ۵۰۰ دستگاه مینی بوس با عمر ۲۳ سال داریم و بیش از ۱۳هزار راننده در دو بخش مسافر و بار مشغول کار هستند.

میزان حمل کالا از مبدا استان قزوین ۱۳درصد رشد داشته است

پیرنون بیان کرد: در سال ۱۳۹۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن بار در قالب ۶۶۲هزار سفر کامیون از مبدا استان قزوین به سایر نقاط کشور حمل شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان قزوین گفت: در سال گذشته ۲میلیون و ۸۰۰هزار نفر مسافر در قالب ۲۵۵هزار سفر وسیله از مبدا قزوین به سایر نقاط کشور جابه جا شده است که میزان ۴۰درصد با اتوبوس و ۳۷درصد با مینی بوس و ۲۳درصد با سواری بوده است.

وی ابراز کرد: در ۹ماهه نخست سال ۱۳۹۷ میزان حمل کالا از مبدا استان قزوین به نسبت سال ۱۳۹۶، ۱۳درصد رشد داشته است.

این مسئول یادآور شد: سامانه سپهتن«سامانه پایش هوشمند ناوگان» اطلاعات خوبی را در مورد تصادفات و اتفاقات در جاده‌ها به پلیس داده است و سازمان راهداری به عنوان پیاده کننده سیستم است و نظارت آن در حوزه پلیس است.

پیرنون با اشاره به طرح‌های حمایتی از رانندگان بیان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با استفاده از بند قاف قانون رفع موانع تولید از محل صرفه جویی ناشی از مصرف سوخت ناوگان نسبت به پرداخت تسهیلات بلندمدت با وام ۹درصد به رانندگان اقدام کرده است که در کل کشور به صورت متمرکز اجرا می شود اما رانندگان به دلیل اقساط بالا علاقه‌ای به دریافت ندارند.

وی گفت: تازمانی که نوسازی ناوگان به صورت لازم الاجرا نباشد این نوسازی صورت نمی‌گیرد؛ با توجه به وضعیت اقتصادی کشور انتظار داریم اقساط وام‌ها بلندمدت‌تر شود و سود پایین داشته باشد چراکه مورد استقبال رانندگان قرار نگرفت.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی امیر فخریان اظهار کرد: پارسال ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۸۳ میلیون دلار از خراسان رضوی به پاکستان صادر شده است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان افزود: این کالاهای صادراتی از نظر وزن ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

وی بیان کرد: عمده کالاهای صادراتی از خراسان رضوی به پاکستان در این مدت گچ، کولرهای آبی، کف پوش‌های غیر مخملی باف، کاشی و سرامیک، صنایع غذایی تبدیلی، پسته، مصنوعات آهنی و فولادی، لوازم خانگی، مخمرها و یک سری اقلام معدنی بوده است.

امیر فخریان گفت: به دلیل شرایط اقلیمی دو منطقه مزبور، میوه‌های گرمسیری پاکستان برای خراسان رضوی و میوه‌های سردسیری استان برای پاکستان جذابیت داشته و تبادل می‌شود، لذا این استان و کشور پاکستان در مراودات تجاری تأمین کننده یکدیگر در محصولات کشاورزی هستند.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار از پاکستان به این استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۴۸ درصد و در ارزش ۴۳ درصد کاهش یافت.

وی بیان کرد: عمده کالاهای وارداتی به خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ موز، برنج، یک سری ماشین آلات و دستگاه‌های صنایع غذایی بوده است.

امیر فخریان اظهار کرد: خراسان رضوی در سه سال گذشته برنامه‌هایی برای توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان از جمله اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌های متقابل، برگزاری وبینارها، سلسله همایش‌های آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش بازرگانان داشته که آخرین مورد آن برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه‌های کراچی پاکستان بوده است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: پاکستان یکی از کشورهای تأمین کننده پنبه و برنج در کشورمان بویژه در خراسان رضوی است.

وی اظهار کرد: از سوی دیگر ایران و خراسان رضوی صنایع پایین دست پتروشیمی فعال دارد که محصولات آنها مورد نیاز کشور پاکستان است، انرژی ارزان و برخی مزیت‌های تولید باعث شده که صادرات برخی از کالاها به کشور پاکستان مزیت دار شود.

امیر فخریان ادامه داد: موارد مزیت دار پاکستان برای توسعه تجاری با آن کشور شناسایی شده و با حضور شرکت‌های ایرانی و خراسانی در بازارهای هدف آن کشور و صادرات کالاهایشان به آن زمینه توسعه مراودات تجاری با پاکستان فراهم است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: از سوی دیگر شیعیان پاکستان در طول سال سفر زیادی به مشهد برای زیارت بارگاه منور رضوی دارند و از این رو افزون بر اقتصاد گردشگری این استان، سرمایه گذاران پاکستانی نیز وارد کشور شده و در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مجموع مراودات تجاری استان با کشور پاکستان در زمینه تجاری و گردشگری قابل ملاحظه بوده و می‌توان این استان را یکی از مناطق مزیت دار برای توسعه روابط تجاری با آن کشور در نظر گرفت.

کد خبر 6088018

دیگر خبرها

  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • سازمان تاکسیرانی تهران پیگیر بیمه کردن رانندگان تاکسی