Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه امروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران که نخستین جلسه کاری وی در سمت استاندار تهران است، با قدردانی از زحمات آقای مقیمی استاندار سابق تهران افزود:
وضع خوبی در برخی از حوزه‌ها نداریم، لذا باید بیشتر تلاش کنیم. اولین موضوع حوزه فرابخشی است باید الزاماتی را برای توسعه استان مبنا قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کجا که توانستیم بر مشکلات فائق آییم و توسعه پیدا کنیم در یک بحث علمی قطعا از رهیافت‌های آمایش سرزمین استفاده کرده‌ایم. در حقیقت آمایش سرزمین هم ظرفیت‌های نسبی و هم تحولات جمعیتی را مشخص می‌کند. به این ترتیب باید فعالیت‌های ما با سند آمایش تطبیق داده شود.
استاندار تهران ادامه داد: سند توسعه استان باید مبنا قرار داده شود و امروز زمان آزمون و خطا نیست و این سند که با همکاری ادارات کل استان تبیین شده است، می‌تواند به عنوان مبنایی مناسب مدنظر قرار گیرد و از جزیره‌ای کار کردن جلوگیری کند. اگر از این سند استفاده نشود کاری است خطا و موجب اتلاف سرمایه‌ها می‌شود.
وی تاکید کرد: باید سند توسعه استان در حوزه‌های مختلف تخصصی مبنا و محور قرار گیرد، چرا که این سند مشخص می‌کند در کجا قرار گرفته‌ایم و به کجا حرکت خواهیم کرد. بی‌تردید همه ما موظف هستیم برای توسعه، عمران و آبادانی استان تهران کار کنیم.
محسنی بندپی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به کاهش بودجه تهران در سال 1397 نسبت به سال 1396، ادامه داد: شاید بخشی از دلایل کاهش این بودجه این بوده که ما به دنبال کارهایی که نیاز داشته‌ایم در سطح استان عملیاتی شود، نرفته‌ایم. چرا باید ملارد یک تخت بیمارستانی نداشته باشد؟ و پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در حدود 20 تا 30 درصد متوقف شود؟ علت اصلی این‌ها کاهش بودجه استان بوده است. بی‌تردید مدیرکلان استان هرچه وقت برای حوزه‌های خود از من بخواهند این آمادگی را اعلام می‌کنم که برای هماهنگی و همفکری این وقت را می‌گذارم.

نرخ 12.2 درصدی بیکاری در استان تهران
استاندار تهران در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به نرخ 12.2 درصدی بیکاری در سطح استان تهران، گفت: باید از همه ظرفیت‌ها برای ایجاد اشتغال استفاده کنیم. باید هویت مستقل حقوقی و مالی برای بانک‌ها در استان تهران ایجاد کنیم، از این پس مدیریت بانک‌ها باید در جلسات حضور پیدا کنند، چرا که بانک‌ها ابزار کار ما هستند.

ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی
وی افزود: در حوزه راه و شهرسازی اولویت ما توسعه حمل و نقل ریلی است. علاوه بر بهره‌گیری از اتوبوس‌های برقی باید اولویت اصلی خود یعنی توسعه حمل و نقل ریلی را به عنوان یک اولویت پیگیری کنیم. یکی دیگر از اولویت‌های ما ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی است که همه تلاش خود را باید به کار گیریم که سکونتگاه غیررسمی جدیدی ایجاد نشود و آنچه را که از قبل ایجاد شده است، نیز ساماندهی کنیم.

نوسازی و بازسازی صنایع موجود استان
وی درباره اولویت‌های اقدامات استانداری در حوزه صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: نوسازی و بازسازی صنایع موجود در استان تهران باید در دستور کار قرار گیرد. با مشکل آلایندگی مواجه هستیم. این در حالی است که تمام صنایع را در حد فاصل تهران تا کرج مستقر کرده‌ایم و وزش باد از سمت کرج به تهران است. به این ترتیب آلاینده‌ها در تهران حبس می‌شود. اگر امکان انتقال این صنایع وجود دارد باید این کار را انجام دهیم. همچنان مجوزهای جدید تنها باید برای صنایع پاک صادر شود.

ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان تهران
محسنی پندپی تاکید کرد: در حوزه اجتماعی به ویژه بخش آسیب‌های اجتماعی کار بسیار زیادی داریم چرا که سرریز آسیب‌های اجتماعی در تهران است در همین راستا مکاتباتی با دستگاه‌های ذیربط انجام شده، اما باید با همکاری و همفکری تصمیمات جدید و دقیق بگیریم. در حال حاضر برای نگهداری معتادان متجاهر ظرفیت 15 هزار نفری ایجاد شدهاست تا با تغییر چهره شهر، تهران به شهری زیست‌پذیر و شهر اخلاقی تبدیل شود، اما برای تحقق این مهم باید چرخه درمان، آموزش و ارتقای مهارت‌ها پیگیری شود.
وی با تاکید بر توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه حمل و نقل ریلی گفت: در حال حاضر فاصله حرکت قطارهای مترو در تهران هشت دقیقه است که می‌توانیم آن را تا سه دقیقه کاهش دهیم . البته باید در حوزه خرید واگن و امکانات کمک کنیم تا این کار انجام شود. تمامی شهرهای بزرگ و آلوده در دنیا با انتقال ترافیک از سطح به زیر زمین موفقیت کسب کرده‌اند و ما هم باید در این مسیر گام برداریم.

ساماندهی پسماندها در استان تهران
وی لزوم ساماندهی پسماندها در استان تهران را یکی دیگر از اولویت‌های تهران خواند و افزود: ورود شیرآبه‌ها به آب‌های زیرزمینی و نهرها و سفره‌خانه‌های زیرزمینی مخاطراتی را برای سلامت انسان به وجود می‌آورد و باید در حوزه پسماند تدابیر مناسبی تعیین شود.

جلوگیری از کاهش بودجه استان در بودجه سال آینده
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم جلوگیری از کاهش بودجه استان در بودجه سال آینده، اظهار کرد: در این حوزه از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی کمک خواهیم گرفت تا مانع از کاهش بودجه سال 1398 استان تهران شویم. قطعا اطلاع‌رسانی بموقع می‌تواند باعث افزایش اعتبارات ما شود و در این مسیر گام‌های موثری را برخواهیم داشت. امیدوارم گزارشی از وضعیت موجود و اولویت‌های لازم در هر یک از حوزه‌های استان تهران دریافت کنم تا براساس آن بتوان تصمیمات درستی را گرفت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: استاندار تهران بندپي سند توسعه خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۳۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد