Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@03:25:21 GMT

رهبر شورشیان «فارک» کشته شد

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۶۶۹۵۲

رهبر شورشیان «فارک» کشته شد

خبرگزاری مهر: به نقل از «مایش تایمز»، «ایوان دوکه مارکز» (Ivan Duque Marquez) رئیس‌جمهوری کلمبیا امروز شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در عملیات نیرو‌های امنیتی این کشور در مرز با اکوادور، «والتر پاتریسیا آریزالا» (Walter Patricio Artízala) رهبر شورشیان فارک کشته شده است.

رئیس جمهوری کلمبیا در این خصوص گفت: «والتر پاتریسیا آریزالا» با نام مستعار «گواچو» (Guacho) سه تبعه اکوادور از جمله ۲ خبرنگار را کشته و در فهرست افراد تحت تعقیب هر دو کشور قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: امروز نیرو‌های امنیتی عملیات فوق العاده‌ای را انجام دادند و عملیات علیه گروه مذکور ادامه خواهد داشت.

بر اساس اعلام این رسانه، شورشیان فارک خبرنگار، عکاس و راننده روزنامه «ال کومریکو» که در اکوادور منتشر می‌شود را ربوده و از دولت این کشور خواستند تا اعضای فارک که در اکوادور زندانی هستند را آزاد کند؛ سپس به دلیل عدم توافق، گروگان‌ها را کشتند.

این حادثه به بروز تنش‌های دیپلماتیک بین دو کشور منجر شد.

این درحالیست که مردم کلمبیا چند ماه پیش برای شرکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور پای صندوق‌های رأی رفتند.

با شمارش قطعی ۹۸.۲ درصد از صندوق‌های رأی، «ایوان دوکه مارکز» نامزد راست گرا در انتخابات ریاست جمهوری کلمبیا با کسب ۵۳.۹ درصد آراء و چیرگی بر رقیب چپ گرای خود به نام «گوستاوو پترو» (با ۴۱.۸ درصد آراء) به عنوان نامزد پیروز این انتخابات معرفی شد.

در دور اول انتخابات نیز ایوان دوکه مارکز، نامزد راست گرا با کسب بیش از ۳۹ درصد آراء، پیشتاز این انتخابات در کلمبیا شد و گوستاوو پترو از حزب چپ گرای «جنبش مترقی» هم با ۲۵ درصد آراء به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در این کشور راه یافت.

ایوان دوکه مارکز عضو حزب راست میانه و از حامیان «الوارو اوریبه» رئیس جمهوری پیشین کلمبیا (۲۰۰۲ تا ۲۰۱۰) است.

دوکه بنیانگذار این حزب است که شعار تغییر در معاهده صلح با شورشیان فارک را سر می‌دهد. دوکه مارکز و هم حزبی‌های او توافق با گروه فارک را سهل و ملایم توصیف می‌کنند. از سوی دیگر، پیروزی وی به مثابه قوت قلبی برای سرمایه گذاران خواهد بود.

در مقابل، رقیب او یعنی گوستاوو پترو چریک سابق «جنبش نوزدهم آوریل» با شعار نخبه‌گرایی وارد عرصه انتخابات شد. فراهم آوردن زندگی بهتر و مسکن برای فقرا و همچنین بی نیاز کردن کلمبیا- چهارمین اقتصاد آمریکای لاتین- از سوخت فسیلی از وعده‌های مهم انتخاباتی وی بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس جمهوری کلمبیا رهبر شورشیان کشته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است

ایسنا/مازندران مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه سوادکوه گفت: برگزاری انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی به معنای مبارزه با دیکتاتوری و اسناد فضای مردم‌سالاری دینی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن اسدی ۱۸ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، شاخص‌های انتخاب اصلح و نماینده‌ی در تراز انقلاب اسلامی را، تبیین کرد.

وی اظهار کرد: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی، وجود تضارب آراء و انتقادها، باعث سازندگی و پیشرفت خواهد شد. البته این اختلافات سلیقه باید در چارچوب انقلاب و آرمان‌های آن باشد.

وی، شرکت در انتخابات را امری شرعی، ملی و بر اساس دموکراسی عنوان کرد و گفت: رعایت اخلاق اسلامی و انسانی مهمترین معیار یک نامزد نمایندگی مجلس است.

حجت‌الاسلام اسدی افزود: جلوگیری از تخریب و ایجاد اختلاف از سوی کاندیداها و هواداران آن‌ها، معیار دیگری است که باید رعایت شود. همچنین کاندیداها نباید قول و وعده‌های خلاف واقع دهند.

وی، رعایت اصول اخلاقی در مناظره‌ها و تبلیغات را شرط دیگر کاندیداهای تراز انقلاب دانست و گفت: شهروندان به شعارهای نمایندگان دقت کنند. بسیاری از وعده‌های داده‌شده، در اختیار و شرح وظایف نمایندگان نیست و می‌تواند ملاک خوبی برای شناخت کاندیدای اصلح باشد.

اسدی، دلسرد نکردن مردم از فعالیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یکی دیگر از شاخص‌های انتخاب نماینده در تراز انقلاب عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با حضور ۹۰ کاندیدای نمایندگی در مجلس در سراسر کشور برای ۲۲ حوزه انتخابیه و انتخاب نماینده برای ۴۵ کرسی مجلس، روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. در استان مازندران نیز در حوزه انتخابیه قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ، ۴ نفر در مرحله دوم در حال رقابت هستند که ۲ نفر به مجلس راه می‌یابند.

۱۰ حوزه‌ انتخابیه اصلی و فرعی، ۵ فرمانداری و ۵ بخشداری با مرکزیت فرمانداری قائمشهر در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند. همچنین ۴۱۶ شعبه اخذ رای برای مرحله دوم انتخابات در نظر گرفته شده است که ۳۰۸ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۵ شعبه شهری و ۲۲۱ شعبه روستایی برای اخذ آراء در نظر گرفته شده‌ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • توییت نیچروان بارزانی پس از دیدار با رهبر انقلاب
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند