Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، منابع کارگری در کارخانه «ایریکو» واقع در شهرستان ابهر گزارش دادند: در این واحد تولیدی بیش از ۳۰۰ کارگر مشغول به کار بودند اما از ابتدای سال جاری به دلیل آنچه «مشکلات مالی» عنوان شده است، دست‌کم ۶۰ نفر از کارگران قراردادی با اتمام قرارداد، تعدیل شده‌اند.

بنا بر اظهارات این کارگران در واگن‌سازی ایریکو، کارفرما با تمامی کارگران قرارداد سه ماهه منعقد کرده است تا تعدیل نیروی کار با سهولت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها اظهار داشتند: کارفرما در مرحله نخست (۴ فروردین) ۳۵ نفراز کارگران را تعدیل کرد و در مرحله دوم که ۲۷ آذر ماه انجام شد، ۶ نفر از کارکنان اداری ساختمان مرکزی با دستور مدیریت کارخانه تعدیل شدند و روز گذشته ۲۳ نفر دیگر از همکارانمان از کار بیکار شدند.

کارگران درخصوص وضعیت اشتغال خود بعد از ایام بیکاری گفتند: همکارانی که پیش از ما تعدیل شده‌اند در جستجوی کار به واحدهای صنعتی و خدماتی زیادی مراجعه کرده‌اند اما به دلیل شرایط سنی که دارند تا این لحظه هیچ کاری برای آنها پیدا نشده است.

به گفته آنان، تمامی کارگران قراردادی ایریکو به دلیل ماهیت قراردادکاری‌شان هر ماه پس از خاتمه قرارداد کار خود نگران بیکاری هستند.

این کاگران اظهار داشتند: کارگرانی که اخیرا بیکار شده‌اند علاوه بر تعویق حقوق دو ماه گذشته، در زمینه دریافت حق سنوات نیز با مشکلاتی مواجه‌ هستند. از قرار معلوم، حق سنوات همه کارگران بیکار شده با پایه حقوق سال ۹۵ محاسبه شده است.

در این زمینه اسلامی (مدیرعامل کارخانه واگن‌سازی ایریکو) با تایید خبر بیکاری تعدادی از کارگران به ایلنا گفت: هیچ تعدیلی در کار نیست بلکه این اقدام در راستای بهینه‌سازی کارخانه صورت گرفته است.

به گفته وی، همه شرکت‌ها در جذب و جابجایی نیروها چنین اقداماتی را انجام می‌دهند.

وی افزود: ما پرسنلی که عملکرد مثبت نداشته باشد را عذرش می‌خواهیم اما عنوان تعدیل برای چنین روندی درست نیست؛ بلکه بهینه‌سازی است و طبیعی است که در نتیجه آن  ۵ درصد پرسنل بیکار شوند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد