Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: کمبود منابع مالی یکی از علل بی انگیزیگی دانشجویان در انجام فعالیت‌های فرهنگی است.

فریمان ابراهیم زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: دانشجویان عضو فرهیخته جامعه هستند و موجب رشد و پویایی جامعه می‌شوند، از همین رو حضورشان در فعالیت‌های فرهنگی بسیار مفید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: تلاش خود را می کنیم که اگر تشکلی در دانشگاه برنامه‌ای را ارائه می‌دهد حمایت کنیم اما انتظار اصلی که از تشکل‌های داریم محقق نشده است و باید سازمان دهی بهتری داشته باشند.

ابراهیم زاده با اشاره به اینکه یکی از علل کمبود فعالیت های فرهنگی، دانشجویی کمبود منابع مالی دانشگاه است، ادامه داد: کم بودن توان مالی در دانشگاه ها یکی از عواملی است که دانشجویان دچار بی انگیزگی می شوند و استقبال آن ها از فعالیت فرهنگی در دانشگاه کاهش یافته است.

بیکاری فارغ التحصیلان از علل بی انگیزگی دانشجویان در انجام فعالیت های دانشجویی

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: تعریف سازمان جهانی بهداشت از سلامت، مربوط به سلامت جسمانی نیست بلکه مولفه های دیگر را نیز از شاخص های سلامت معرفی می کند.

وی تاکید کرد: اگر دانشجویی به سلامت جسمانی و روانی خود به یک اندازه اهمیت دهد، در فعالیت های فرهنگی دانشگاه نیز شرکت می کند و به دنبال مطالبات خود خواهد بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرح آمایش آموزش عالی گفت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم که از این به بعد توسعه براساس نیاز باشد و هر رشته‌ای که تأسیس می شود دارای پیوست اشتغال باشد و دانشگاه‌هایی که با کمبود دانشجو مواجه هستند و یا ظرفیت آن‌ها کاهش‌یافته، سعی می‌کنیم آن‌ها را یا تغییر رویکرد داده و اولویت‌های آنها را تغییر دهیم یا این‌که با برخی از دانشگاه ادغام کنیم.

وی درباره این سوال که در سال ۱۴۰۲ تسهیلات بانک مرکزی در رابطه با ارز دانشجویی به چه صورت بود افزود: خوشبختانه دکتر فرزین (رییس کل بانک مرکزی) در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت برخورد می‌کنند و خود پیشنهاد ارائه می کنند که برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی چه کارهایی باید انجام شود و ما در این زمینه مشکل نداریم.

وزیر علوم درباره راه اندازی شعب دانشگاه های ایرانی در عراق نیز افزود: دانشگاه‌های بزرگ ما با مسافرت‌ها و بازدیدهایی که داشته‌اند با دانشگاه‌های مطرح عراق توافق‌نامه های امضا کرده‌اند و درحال تأسیس شعب هستند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و برخی از دانشگاه شهرستانی، خوشبختانه در این زمینه اتفاقات خوبی افتاده است در وزارت بهداشت نیز قبلاً نظیر آن اتفاق افتاده بود.

کد خبر 6100560

دیگر خبرها

  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟