Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@22:40:34 GMT

نکاتی مفید برای مراقبت از نوزاد در زمستان

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۸۹۱۹۹

نکاتی مفید برای مراقبت از نوزاد در زمستان

  برای مراقبت از نوزاد در زمستان و اطمینان از اینکه نوزاد در این فصل بیمار نشود، رعایت نکات زیر ضروری است:
۱. از بخور استفاده کنید در برخی مناطق، با کاهش درجه حرارت در زمستان لازم است از سیستم‌های گرمایشی یا بخاری در اتاق کودک و یا نزدیک به تختخواب او استفاده شود. در این شرایط، دستگاه گرمایشی رطوبت موجود در اتاق را تبخیر می‌کند و هوا خشک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوست حساس نوزادان در اثر خشکی هوا آسیب می‌بیند. برای حفظ رطوبت هوا از یک دستگاه بخور در اتاق نوزاد استفاده کنید. ۲. از کرم مرطوب کننده استفاده کنید پوست نوزاد بسیار حساس است و هوای سرد زمستان به آن آسیب می‌زند. برای حفظ سلامت و نرمی پوست نوزاد، از کرم‌های مرطوب کننده مخصوص نوزادان و لوسیون‌های آب رسان پوست استفاده کنید. بهترین نوع کرم برای نوزادان، کرم‌های ساخته شده از شیر و کره هستند. کرم‌های دارای شیر درخشندگی و بافت لطیف پوست نوزاد را حفظ می‌کنند.  
۳. در مصرف محصولات پوستی زیاده روی نکنید گاهی اوقات والدین در مراقبت از پوست نوزاد زیاده روی می‌کنند. استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و لوسیون‌ها معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند. اما حمام کردن بیش از حد نوزاد برای تمیزی او و مصرف بی رویه شامپو و صابون، رطوبت پوست نوزاد را از بین می‌برد و پوست را خشک و پوسته پوسته می‌کند. بهتر است برای مراقبت از نوزاد در فصل زمستان او را یک بار در هفته حمام کنید و با صابون و شامپو شستشو دهید، نه بیشتر!
۴. نوزاد را به خوبی ماساژ بدهید مهم نیست که نوزاد شما در چه فصلی متولد شده است، به توصیه پزشکان ماساژ دادن او را فراموش نکنید! ماساژ موجب تحریک جریان خون در بدن می‌شود و به نوزاد احساس آرامش می‌دهد. هم چنین به طور غیر مستقیم باعث افزایش ایمنی بدن نوزاد می‌شود. هنگام ماساژ نوزاد محیط را گرم نگه دارید. زمان مناسبی را برای ماساژ انتخاب کنید و استفاده از روغن‌های طبیعی را فراموش نکنید.   ۵. از پتو‌های سنگین استفاده نکنید برای مراقبت از نوزاد در زمستان، از پتوهای سنگین استفاده نکنید. انداختن یک پتوی گرم و سنگین بر روی نوزاد، ممکن است بهترین راه برای گرم نگه داشتن او در فصل زمستان باشد، اما این کار ایمنی نوزاد را به خطر می‌اندازد. ناتوانی نوزاد در تکان دادن پتو و احتمال رفتن آن بر روی صورت او ممکن است باعث مرگ ناگهانی نوزاد شود. بهترین راه استفاده از یک پتوی سبک و تنظیم دمای مطلوب اتاق است.  
۶. به او لباس راحت بپوشانید پوشاندن مداوم ژاکت‌های ضخیم، دستکش، جوراب و کلاه به نوزاد، باعث تحریک پوست او در هنگام حرکت می‌شود. لباس نوزاد را با توجه به درجه حرارت اتاق انتخاب کنید. لباس‌هایی را انتخاب کنید که به طور کامل بدن او را پوشش می‌دهند، اما آزار دهنده نیستند. از دستکش و جوراب تنها در صورتی استفاده کنید که موجب بی خوابی نوزاد در شب نمی‌شود.
۷. دمای خانه را مطلوب نگه دارید گرم نگه داشتن خانه و اتاق نوزاد، یکی از کلیدی‌ترین نکات مربوط به مراقبت از نوزاد در زمستان است. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که بادهای زمستانی با شدت می‌وزند، بهتر است پنجره‌ها را در فصل زمستان بسته نگه دارید. مسیری برای تهویه هوای اتاق نوزاد در نظر بگیرید. در صورت لزوم برای تنظیم دمای اتاق نوزاد در فصل زمستان از یک بخاری یا وسیله گرمایشی استفاده کنید.   ۸. برنامه واکسیناسیون را دنبال کنید زمستان زمانی است که نوزادان بیشتر به بیماری مبتلا می‌شوند و سطح ایمنی بدن آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. اما دلیل نمی‌شود که به خاطر ترس از بیماری، واکسن‌های نوزاد را به تعویق بیاندازید. برعکس، بسیار مهم است که او واکسن‌های مورد نیازش را دریافت کند تا ایمنی کافی در طول زندگی و زمستان پیش رو داشته باشد. اگر موعد واکسنی به تاخیر افتاده، در اولین فرصت برای واکسیناسیون اقدام کنید!
۹. تغذیه با شیر مادر را متوقف نکنید شیر مادر دارای گنجینه‌ای از آنتی بادی‌ها و مواد مغذی است که به کودک کمک می‌کند ایمنی بدن خود را بالا ببرد و از او در برابر بیماری‌ها محافظت کند. ادامه دادن شیردهی در فصل زمستان تضمینی برای حفظ سلامتی نوزاد است. افزون بر این، گرمای بدن و شیر مادر برای کودک بسیار آرامش بخش است.  
۱۰. سلامتی خود را حفظ کنید شما همواره در تماس با نوزاد هستید. به همین دلیل ضروری است که به عنوان مسئول رسیدگی به او، سالم باشید. پیش از هر تماس با نوزادتان دست‌های خود را بشویید و آن‌ها را ضد عفونی کنید. میکروب‌ها می‌توانند از هر مسیری برای رسیدن به نوزادتان استفاده کنند، پس مطمئن شوید که تمام راه‌ها را به روی میکروب‌ها بسته‌اید. دیگر اعضای خانواده و مهمان‌ها را نیز آگاه کنید که پیش از تماس با نوزاد دستان خود را بشویند.
۱۱. خارج از منزل از نوزاد محافظت کنید اگر بیرون از منزل یخبندان نیست، خوب است که گاهی با نوزادتان از منزل خارج شوید و هوایی بخورید. پیش از خروج از منزل، از سر تا پای نوزاد را با لباس گرم و راحت بپوشانید. هر گونه قرار گرفتن در معرض هوای سرد به پوست لطیف نوزاد آسیب می‌زند. اطمینان حاصل کنید که انگشتان پای نوزاد کمی خنک‌تر و شکم او کمی گرم‌تر است. این حالت نشان دهنده این است که بدن نوزاد در دمای مناسبی قرار دارد.
۱۲. سوپ را در رژیم غذایی او قرار دهید اگر نوزاد به سنی رسیده است که می‌تواند غذای کمکی بخورد، زمستان فرصت خوبی است تا سوپ‌های گرم و خوشمزه برای او بپزید. هوای سرد و سوپ گرم ترکیب دلچسبی ایجاد می‌کند. با ترکیب مرغ، سبزیجات، پوره‌های نرم و پنیر‌های لذیذ، سوپ خوشمزه‌ای برای کودک بپزید. اگر می‌توانید اندکی سیر نیز به سوپ اضافه کنید، زیرا سیر یک درمان طبیعی شناخته شده برای بیماری‌های زمستانی است


سخن آخر زمستان فصلی برای سرگرمی و دورهمی های خانوادگی است، اما همچنین ممکن است زمانی برای ابتلا به بیماری های گوناگون باشد. دانستن راه‌های مناسب برای مراقبت از نوزاد در زمستان و همچنین اقدامات احتیاطی لازم برای پیش‌گیری از بیماری به حفظ سلامتی نوزاد در این فصل کمک می‌کند. در صورت بروز هرگونه نشانه بیماری با پزشک خود تماس بگیرید تا درمان پیشنهادی را به شما ارائه دهد. داشتن فضایی گرم و بهداشتی در خانه، موجب لذت بردن شما و نوزادتان از فصل زمستان می‌شود.   منبع: مجله ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرماخوردگی سلامتی نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • ماجرای جالب نجات یک نوزاد در کنار جاده!
  • ماجرای جالب نجات یک نوزاد در کنار جاده! + ویدئو
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • حس خوب حمایت
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور