Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حسین هاشمی تختی  در مورد واگذاری اراضی شرق شهر بندرعباس به موضوع پرورش میگو بیان داشت: در حوزه تولید و ایجاد اشتغال اعتقاد دارم باید از سرمایه گذاری حمایت کنیم و موانع پیش روی سرمایه گذاران را بر داریم ولی نباید این سرمایه گذاری به گونه ای باشد که حق مردم ضایع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ارتباط با تولید و اشتغال عنوان کرد: برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید باید دو موضوع محیط زیست و حقوق مردم رعایت شود. توسعه و ایجاد ظرفیت های تولیدی در استان نباید منجر به خطر افتادن محیط زیست و آلودگی های زیست محیطی شود. همچنین حقوق مردم باید مورد توجه جدی مسئولان باشد توسعه نباید به قیمت پایمال شدن مردم و سهم مردم در تولید و اشتغال شود.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، بندرخمیر و ابوموسی اظهارداشت: در جانمایی سایت های پرورش میگو در شرق شهر بندرعباس ابهاماتی وجود دارد که دستگاههای متولی باید نسبت به شفاف سازی این واگذاری ها اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: بندرعباس شهری رو به توسعه است و ایجاد بزرگراه ساحلی در شرق بندرعباس و ارتباط به شهرستان میناب با هدف گردشگری و توسعه انجام شده است. واگذاری اراضی در شرق شهر به سایت های پرورش میگو باعث ایجاد شائبه در میان مردم شده است. نگرانی های زیست محیطی، تغییر کاربری های اراضی پس از رونق منطقه، واگذاری به افراد صاحب نفوذ و از این دست شائبه ها نگرانی مردم را افزایش داده است.

هاشمی تختی خاطرنشان کرد: دستگاههای نظارتی بر روی واگذاری این اراضی با کاربری سایت های پرورش میگو نظارت داشته باشند تا در آینده شاهد تغییر کاربری این اراضی و یا ایجاد ظرفیت های دیگر در این مناطق نباشیم. همچنین دستگاههای نظارتی بر روی افرادی که اراضی به آنها واگذار شده است دقت نظر داشته باشند تا شائبه واگذاری اراضی به آقازاده ها و افراد صاحب نفوذ نباشد.

وی در ادامه با بیان اینکه بنده اجازه نخواهم داد حقوق بیت المال و مردم ضایع شود، تصریح کرد: اگر اداره شیلات و جهادکشاورزی بدنبال ایجاد ظرفیت های اشتغال و تولید هستند می توانند از ظرفیت تعاونی ها و مشارکت مردمی استفاده کنند. پیشنهاد می کنم به جای واگذاری اراضی به افراد در قطعات بزرگ این واگذاری ها را مردمی کنند و با تشکیل تعاونی ها مردم را در تولید و اشتغال سهیم کنند.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس با ابراز نگرانی از آلودگی های زیست محیطی این سایت های پرورش میگو تاکید کرد: ورود پساب و آلودگی های زیست محیطی سایت های پرورش میگو در شرق شهر بندرعباس به دریا باعث می شود تا زیستگاه میگوی دریایی که در حوالی ساحل شرق بندرعباس قرار دارد به خطر بیفتد و شاهد کاهش میگو در دریا باشیم.

وی ابرازداشت: سازمان محیط زیست باید توجه بیشتری به این نوع واگذاری ها داشته باشد و آینده زیست محیطی منطقه را در نظر بگیرد. شیلات و جهادکشاورزی می توانند با راه اندازی شهرک های شیلاتی نظم و سازماندهی بهتری در ایجاد سایت های پرورش ماهی و میگو در استان داشته باشند. واگذاری اراضی شرق شهر بندرعباس آن هم در مکانی که می توانست کاربری گردشگری داشته باشد جای ابهام دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مهدی صفاری نیا در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) در پارک فناوری پردیس گفت: در سطح بندی اکوسیستم های نوآوری و استارتاپی در سطح جهان، شش شاخص اصلی مد نظر است. وضعیت استعدادها و نیروی انسانی مناطق که دانشگاه ها و مراکز آموزشی را شامل می‌شود یکی از این شاخص‌ها، دانش فنی و دسترسی به دانش فنی دومین شاخص، میزان دسترسی به بازار شاخص سوم و چگونگی تامین مالی چهارمین شاخص است.

وی ادامه داد: عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم شاخص پنجم است که نشان از سطح و جایگاه زیست بوم دارد.

صفاری نیا با اشاره به اینکه شبکه ارتباطی فعال زیست بوم، ششمین شاخص است، افزود: در جهان یکی از شاخص های سطح بندی اکوسیستم نوآوری، میزان دسترسی اکوسیستم به منابع و امکاناتی است که در نظر دارند، شبکه استارتاپی وهم افزایی که وجود دارد و ملاقات ها با سرمایه گذاران و فناوران است، هرچقدر شاخص‌ها و دسترسی پذیری به منابع امکانات بیشتر باشد، زیست بوم می‌تواند قوی‌تر عمل کند.

وی ادامه داد: برگزاری رویدادها به کشورها این امکان را می دهد که شبکه سازی را فراهم کنند، نمایشگاه اینوتکس دسترسی پذیری را برای بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور فراهم می کند.

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: اینوتکس باعث دسترسی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی می شود. در پارک فناوری پردیس برگزاری رویدادهای بین المللی از قبیل جایزه مصطفی و المپیک فناوری که از رویدادهای بین المللی جدید پارک است دسترسی پذیری کشور را به منابع داخلی و خارجی فراهم می کند.

وی گفت: با هدف گذاری که در پارک کردیم امسال شهرک مسکونی نخبگان پردیس را در منطقه نوآوری پردیس با کلاس جهانی ایجاد خواهیم کرد.

صفاری نیا در پایان خاطرنشان کرد: «امسال فضای نمایشگاه اینوتکس تا دو و نیم برابر افزایش یافته است.

کد خبر 6100268

دیگر خبرها

  • واگذاری اراضی ملی استان مرکزی برای تولید انرژی پاک
  • شمیم رضوی در گلزار شهدای گمنام بندرعباس
  • شمیم عطر رضوی در گلزار شهدای گمنام بندرعباس
  • ورود خادمین حرم مطهر رضوی به بندرعباس
  • ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری