Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه مقصدهای جهانگردی محبوب در میان خطرناک‌ترین کشورهای جهان برای سفر در سال 2019 قرار گرفته‌اند. آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- روزنامه بریتانیایی "میرر" در گزارشی از کشورهایی نام برده که سفر به آن در سال 2019 میلادی خطرناک تشخیص داده شده‌اند. 
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ ارزیابی در این‌باره توسط Risk Control و SOS International صورت گرفته و سطوح ریسک سفر به این کشور به شدید، زیاد، متوسط و کم تقسیم‌بندی شده و بر روی نقشه جهان نشان داده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این روزنامه می‌نویسد متاسفانه مقصدهای جهانگردی محبوب در میان خطرناک‌ترین کشورهای جهان برای سفر در سال 2019 قرار گرفته‌اند. 
این کشورها به ترتیب ذیل هستند: 
مصر، کشوری با ریسک شدید برای سفر: این کشور هنوز از نظر امنیتی دچار مشکل است. 
سوریه، کشوری با ریسک شدید: هزینه جنگ داخلی در آن کشور شدید بوده است و بیش از 470 هزار نفر در جریان جنگ کشته شده‌اند از جمله بیش از 55 هزار کودک. 
مالی، کشوری با ریسک شدید برای سفر: تروریست‌ها در این کشور آفریقایی از جمله در باماکو پایتخت آن فعال هستند و حملاتی را انجام می‌دهند. حملات می‌توانند علیه خارجی‌ها شدیدتر باشند. از زمان ورود نیروهای فرانسوی به مالی در ژانویه 2013 میلادی، برای کمک به دولت آن کشور، حملات انتقام‌جویانه تروریستی علیه خارجی ها تشدید شده‌اند. 
لیبی، کشوری با ریسک شدید سفر: از زمان سقوط معمر قذافی رهبر سابق لیبی آن کشور در هرج و مرج به سر می‌برد و حملات داعش در آنجا شدید بوده‌اند. ترکیه، کشوری با ریسک بالا برای سفر: این کشور یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری است با این حال، به دلیل عدم وجود ثبات سیاسی و وجود هرج و مرج و ناآرامی در کشورهای همسایه ترکیه آن کشور گزینه‌ای کاملا امن برای سفر نیست به خصوص آن که هممرز با سوریه است که سال‌ها جنگ در آن کشور در جریان بوده است. از سوی دیگر حملات تروریستی قابل توجهی در سال‌های اخیر در جنوب و شرق آن کشور و همچنین در آنکارا و استانبول روی داده‌اند. 
مکزیک، کشوری با ریسک بالا برای سفر: این کشور زیبا مقصد محبوب گردشگران است. از فرهنگ جالب تا سواحل و غذاهای خوشمزه آن معروف هستند. با این حال، باندهای قاچاق مواد مخدر در آن کشورباعث شده‌اند تا میزان خشونت در آنجا افزایش یابد. 
تونس، کشوری با ریسک معمولی برای سفر: بخش عمده‌ای از سواحل تونس ممکن است برای گردشگران خطرناک باشند؛ به خصوص از زمان وقوع حمله تروریستی در ژوئن 2015 میلادی در آن کشور که جهانگردان هدف حمله قرار گرفتند. دولت تونس اقدامات امنیتی‌ای را در طی این سال‌ها برای بهبود اوضاع انجام داده است اما کماکان ضریب امنیتی ان کشور با مخاطراتی مواجه بوده است. 
و اما امن‌ترین کشورهای جهان برای سفر این چند کشور تشخیص داده شده‌اند: 
سوئیس
اسلوونی 
دانمارک 
نروژ 
فتلاند 
ایسلند

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جهانگردی تروریسم گردشگری سفر خطرناکترین کشورها برای سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم

دانشیار پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه برای کاهش ریسک باید از آموزش تا استفاده از فناوری را مورد توجه قرار دهیم، اولین گام در این زمینه را شناسایی ساختمان‌های بحرانی عنوان کرد.

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، گفت: این رویداد از سه‌شنبه ۱۸ تا پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد از سوی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود. اولین دوره این رویداد در سال ۱۳۹۰ برگزار شد.

وی تمرکز این کنفرانس را بر زلزله‌های کلانشهرها با تاکید بر تهران عنوان کرد و ادامه داد: دلیل اینکه در این کنفرانس بر موضوع زلزله تهران متمرکز شده، این است که زلزله‌های اخیر بزرگ در دنیا واقعیاتی را نمایان کرده است و اگر چنین زلزله‌هایی در تهران رخ دهد، از آن جایی که رخداد زلزله بزرگ در تهران نیز با تاخیر مواجه شده است، ما نیز به همان موارد دچار خواهیم شد.

سروقد مقدم گفت: از این رو از روز اول این کنفرانس یک سالن به مسائل مربوط به زلزله‌های تهران مرتبط می‌شود. ساخت و ساز بر روی پهنه گسلی از جمله مسائلی است که بر روی آن با حضور متخصصان و کارشناساس بحث و بررسی می‌شود.

دبیر علمی نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به حضور سخنرانان کلیدی، اظهار کرد: یکی از سخنرانان از کشور چین بوده که قرار است در این کنفرانس اعلام کند چگونه کشور ترکیه قانع شده است برای بیمارستان‌هایی با ۱۰۰ تخت خواب حتما باید از فناوری‌های نوین لرزه‌ای استفاده کنند. چنین اقدامی در این کشور تبدیل به قانون شده و بر اساس آن بیمارستان‌های دارای بیش از ۱۰۰ تخت موظف هستند تا از فناوری‌هایی چون جداسازهای لرزه‌ای استفاده کنند.

سروقد مقدم با تاکید بر اینکه ما در کشور هنوز نتوانسته‌ایم این امر را تبدیل به قانون کنیم، افزود: ما هنوز وزارت بهداشت را نتوانسته‌ایم قانع کنیم که برای بیمارستان‌ها از این فناوری بهره‌مند شوند و ما می‌توانیم از تجارب این محققان استفاده کنیم که چگونه این کشورها توانسته‌اند قانونگذاران را مجاب به سیاستگذاری مناسب کنند.

این محقق حوزه زلزله خاطر نشان کرد: در کنار آن محققانی از کشور سوییس، سیستم‌ها و فناوری‌های نوین لرزه‌ای را مطرح خواهند کرد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه در این کنفرانس ۳ روزه فضایی برای ارائه نظرات در خصوص مسائل مربوط به زلزله فراهم می‌شود، اظهار کرد: در حوزه کاهش ریسک و مدیریت بحران سعی می‌شود همه مسائل از آموزش افراد تا ارتقای ساختمان‌های موجود و برنامه‌ریزی برای مقاوم‌سازی زیر ساخت‌های شهری دیده شود تا در زمان وقوع زلزله، به آسیب‌پذیرتر شدن شهرها کمک نکنند.

این استاد پژوهشگاه زلزله خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهم در این زمینه شناسایی سازه‌های بحرانی است. ما مشاهده می‌کنیم که برخی از ساختمان‌ها قبل از وقوع زلزله فرو می‌ریزند، نمونه آن پلاسکو و متروپل است. این ساختمان‌های بحرانی که به عنوان «بمب‌های شهری» هستند، در گام اول باید شناسایی شوند.

سروقد مقدم، شناسایی این سازه‌های بحرانی را یک اقدام اورژانسی دانست و گفت: مسائل کشور در حوزه مخاطرات بسیار زیاد است، ولی مهمترین اقدامات ما برای کاهش ریسک، شناسایی این سازه‌ها است.

به گزارش ایسنا، نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد و تاکنون بیش از ۴۵۰ مقاله ارسالی به این کنفرانس مورد داوری قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برتری 3-0 بارسلونا مقابل لیورپول با بریس لیونل مسی (لیگ قهرمانان اروپا - 2019/5/1) / فیلم
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • ببینید/ مروری بر نقشه‌های تاریخی و مشهور جهان که نام خلیج فارس بر تارک‌شان می‌درخشد
  • تصاویر نقشه‌های تاریخی و مشهور جهان؛ اعراب درخشش نام خلیج‌فارس را ببینند