Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: در مطالعه‌ای که در زمینه عدم تمایل زنان و مردان به فرزندآوری انجام شد، استان مرکزی در زمینه تمایل مردان به فرزندآوری رتبه آخر کشور و در زمینه تمایل زنان به فرزندآوری هم رتبه ۲۴ کشور را کسب کرد. ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، زهرا فرجی ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان مرکزی اظهار داشت: در مطالعه‌ای که در زمینه عدم تمایل زنان و مردان در بحث فرزندآوری در کشور انجام شد، استان مرکزی در زمینه تمایل مردان به فرزندآوری رتبه آخر کشور و در زمینه تمایل زنان به فرزندآوری هم رتبه 24 کشور را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جایگاه استان در این حوزه‌ها در میان سایر استان‌ها جای تامل داشته و باید دید که چه عواملی سبب شده‌اند که در چنین سطوحی در بحث تمایل به فرزندآوری قرار بگیریم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: از جمله مواردی که به عنوان عوامل عدم تمایل به فرزندآوری مطرح شده‌اند می‌توان به بحث عدم رعایت قوانین حمایت از زنان شاغلی که قصد فرزندآوری دارند اشاره کرد.

فرجی بیان کرد: از دیگر عوامل هم می‌توان عدم امنیت شغلی مادرانی که در قالب کارکنان قراردادی یا شرکتی هستند را نام برد که نگران به خطر افتادن جایگاه شغلی خود پس از برگشت به کار هستند.

وی با اشاره به مسائل دیگری که در حوزه فرزندآوری و عدم تمایل به آن وجود دارد گفت: کاهش اضافه کار هم از دیگر مواردی است که مطرح می‌شود که باید درراستای تشویق زنان به فرزندآوری مورد توجه قرار گیرد.

خانواده ایرانی باز هم دارد کوچک می شودمیزگرد تخصصی "فرزندآوری و سبک زندگی اسلامی" در اراک برگزار شداصفهان در آستانه سالمندی/ خطر سقوط اصفهان به جمع استان‌های پیر کشور

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: از طرفی مسئله ناباروری زوجین هم در کنار این مسائل وجود دارد که هزینه‌های سنگین درمان آن یکی از عوامل عدم تمایل به فرزندآوری بوده و برای درمان این مشکل حداقل 15 میلیون تومان و حداکثر 30 میلیون تومان هزینه لازم است، بنابراین استفاده از بیمه تکمیلی در این حوزه هم یکی از موارد ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۶۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ، اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان در عرصه‌های مدیریتی ضروری به نظر می رسد.

خلیل‌احمد سلامی امروز شنبه در اولین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشرهای مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.

وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.

سلامی همچنین از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیئت اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.

زهرا ابراهیمی گفت: طی سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.

وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته های بانوان دستگاههای اجرایی از جمله برنامه های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

در پایان این نشست از بانوان نماینده تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و همچنین مشاور امور بانوان دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات به اتباع خارجی صرفا با کارت شناسایی جدید و مدارک معتبر انجام می‌شود
  • تقدیر از خانواده های شهدای فاطمیون در البرز
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو