Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، در روزهای اخیر بحث سرقت علمی «محمدباسط درازهی» نماینده مردم سراوان در مجلس از یکی از اساتید علوم کامپیوتر دانشگاه فرایبورگ آلمان مطرح شد.

«ولفرام بوگارد» استاد علوم کامپیوتر دانشگاه فرایبورگ آلمان در این رابطه در پاسخ به این سوال که آیا ادعای این سرقت علمی را تایید می‌کنید به خبرنگار ایلنا گفت: بله، تأیید می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهرا یک نفر از ایران مقاله‌ای از روی مقالات پیشین من کپی‌برداری کرده است.

وی افزود: من چند روز پیش از طریق ایمیل از این موضوع مطلع شدم.

استاد علوم کامپیوتر دانشگاه فرایبورگ آلمان در پاسخ به این سوال که آیا اسنادی برای اثبات این حرف در اختیار دارید، گفت: فایل PDF اثری که از روی کار من دزدیده شده را در اختیار دارم. همچنین مولف مشترک مقاله مورد نظر این امر را تایید کرده است.

بوگارد در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در این رابطه شکایت یا اقدامی خواهید داشت، گفت: برنامه‌ای برای شکایت از کسی در این رابطه ندارم، اما مقام‌های مرتبط با مساله «حق نشر» یا «کپی رایت» را از این موضوع مطلع خواهم کرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه قوانین داخلی آلمان در رابطه با موضوع سرقت علمی برخورد با این موارد را چگونه پیش‌بینی کرده است، گفت: دزدی آثار ادبی و علمی در آلمان می‌تواند به ممنوعیت از انتشار مقالات در مجله‌های علمی و ممنوعیت حضور و مشارکت در  کنفرانس‌ها و دیدار‌های علمی منجر شود.

استاد دانشگاه فرایبورگ گفت: در گذشته تعدادی از اعضای پارلمان به دلیل دزدی آثار ادبی یا علمی از پارلمان و حتی حزب خود اخراج شده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تاثیری بر میزان حضور دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های آلمان داشته است، گفت: نمی‌دانم که سیاست‌های ترامپ تاثیری روی زندگی دانشجوهای ایرانی و میزان حضور آنها در آلمان گذاشته است یا خیر، اما فکر می‌کنم آلمان همچنان درب‌هایش باز بوده و از همکاری علمی با دانشمندان ایرانی و پذیرفتن دانشجوهای ایرانی خوشحال می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آلمان ایران ایمیل کپی برداری کپی رایت سرقت علمی نماینده سراوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» در جلسه ۸۹۷ مورخ هشتم اسفند ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسید که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ابلاغ کرد.

بر اساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن ابلاغیه ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

وزارت آموزش و پرورش

دانشگاه فرهنگیان

هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می‌گردد:‌

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بندهای ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رییس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رییس دانشگاه فرهنگیان (نایب رییس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)


رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یا نماینده تام الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

سید ابراهیم رئیسی
رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • نطق‌ شنیدنی در پارلمان اروپا درباره حمله ایران به اسرائیل
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت