Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-29@14:25:53 GMT

شهرداری در پایش روان‌آب‌ها به امور آب کمک کند

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۰۷۲۴۷

به گزارش وانانیوز، 

معاون برنامه ریزی فرمانداری تهران در دومین جلسه ستاد پایش و کنترل محیط زیست شهرستان تهران گفت: شهرداری در خیلی از موارد رسما وظیفه‌ای ندارد و افزون بر وظیفه‌اش کارهایی هم کرده که جای تشکر دارد اما امکاناتی که در اختیار شهرداری است وظایف و مسئولیت‌هایی برایش ایجادمی‌کند.

احمد اسماعیلی راد در پاسخ به سخنان احمدی نماینده اداره پایش اداره کل محیط زیست شهرداری تهران که پایش رواناب‌های سطحی شهر تهران را وظیفه شهرداری ندانست عنوان کرد: در تمام دنیا مسئولیت اصلی شهروندان از تولد تا مرگ با شهرداری است و بنا بر این قاعده، نافی وظایف و خدمات شهری که در ظرح وظایف مکتوب آن نیامده نمی‌تواند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شهرداری باید به صورت مستمر از ادارات مناطق پایش‌ها را بخواهد و به امور آب کمک کند. برای شهرداری این امکان که در هر منطقه چند کارشناس را برای پایش بگذارد به سادگی وجود دارد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری تهران به در پیش بودن هفته هوای پاک نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه امسال با بارش‌هایی که داشته‌ایم و افزایش آن نسبت به سال گذشته موجب شد تا درصد بیشتری از روزهای پاک را داشته باشیم اما قطعا این رخداد موجب این نخواهد شد که مسئولیت ما کم شود.

اسماعیلی راد ادامه داد: همیشه باید هفته هوای پاک باشد و این موضوع نباید محدود به زمان خاصی باشد در سال جاری  نزولات آسمانی افزایش یافته که باعث شده روزهای پاک تری را داشته باشیم و لی این مسئله از مسوولیت نهادها، ارگان ها و ادارات نمی کاهد. کارهای مربوط به محیط زیست باید با مسوولیت شخصی و اجتماعی صورت پذیرد. تعداد زیادی واحد صنفی در تهران داریم که مجوز فعالیت ندارد از این رو استانداردهای محیط زیست را رعایت نمی کنند که این واحدها باید ساماندهی، رصد و قانونمند شوند.

اسماعیلی راد تاکید کرد: آلودگی هوا در تهران بیشتر از حد طبیعی است و این موضوع مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کرده است. بنابراین همه ما مسئول هستیم و این مسئولیت شامل کارخانجات، تولیدکنندگان به ویژه تولید کنندگان خودرو و همه مسئولان می‌شود. در حقیقت باید بگوییم موضوع آلودگی هوا برآیند عملکرد ما است که میزان آلودگی هوا بالاتر از استاندارد شده است. باید از جایی شروع کنیم و در خصوص هوای پاک اقدامات جدی انجام دهیم و در این حوزه مسئولیت را به دیگران واگذار نکنیم.

وی با تاکید بر لزوم اهمیت محیط زیست و توجه به بخش‌های مختلف در این امر گفت: ماهیت جغرافیایی و سیاسی تهران به همراه مرکزیت آن که موجب عبور و مرورهای زیاد برای رسیدن به بخش‌های مختلف کشور شده است موجب شده بار زیستی تهران بیشتر شود. در این میان افزایش آگاهی مردم و همچنین وجود شبکه‌های اجتماعی و سرعت انتقال اطلاعات حساسیت‌های مردم نسبت به پایش محیط زیست را در مقایسه با گذشته چندین برابر کرده است.

اسماعیلی راد در پایان تاکید کرد:‌ قطعا اصلاح برخی از الگوها کار سختی نیست و امیدواریم همه از جمله شهروندان، تولیدکنندگان و مسئولین مسئولیت خود را در این حوزه به نحو احسن انجام دهند.

 

منبع: وانا

کلیدواژه: شهرداری تهران فاضلاب فرمانداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پایش معادن شهرستان تفت
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است